Telekom vélemények
Értékelés: 2.17 - 814 vélemény

Írj véleményt a Telekomról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telekomról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%468 darabdb
11.54%54 darabdb
6.41%30 darabdb
9.62%45 darabdb
12.61%59 darabdb
59.83%280 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.82 - 795 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.47 - 812 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telekomról

506 vélemény 51 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 45 46 47 48 49 50 51

Oppenh
T 2017.03.29. 23:10

Mit szeretsz a Telekomban?
Pontos, mindig elérhetőek

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Talán kicsit drágább mint kellene

Hálózat
Ügyintézés

Péter
V 2017.03.29. 22:54

Mit szeretsz a Telekomban?
Azt hogy a folyamatos ÁSZF-modosítások, burkolt áremelések által megkönnyítették a váltást Vodafone-ra illetve UPC-re

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ügyintézés lassúsága, hálózat instabilitása, az ügyintézők nagy része lekezelően, flegmán beszél. Otthoni szolgáltatás esetén tetű lassú net, kockásodó IPTV sercegő telefonvonal. És az ár/érték arány nagyon nem egyezik meg Lemondás után a leadott eszközök árát követelik! SENKI SE SZERZŐDJÖN VELÜK!

Hálózat
Ügyintézés

Erdélyi Róbert
T 2017.03.29. 22:50

Mit szeretsz a Telekomban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nagyobb adatforgalom keret utáni sávszélességet minimum 128kb/s mert a 32kb/s egy kibaszott Google keresésre sem elég néha.

Hálózat
Ügyintézés

László Ibolya
T 2017.03.29. 22:23

Mit szeretsz a Telekomban?
Boldoggá tesz ha SMS kapok arról, hogy az általános szerződési feltételek módosulni fognak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem tetszik,hogy olykor tíz, sőt gyakran még ennél több napig kell a fenti tartalmú SMS-re várni. Nem lehetne napi gyakorisággal változtatni az általános szerződési feltételeket? Olyan jó lenne!

Hálózat
Ügyintézés

Oszkár
U 2017.03.29. 22:15

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit! Szar egy cég! Rohadt drága!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kirúgnám az országból!

Hálózat
Ügyintézés

Gaben
T 2017.03.29. 21:54

Mit szeretsz a Telekomban?
Lefedettség

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az árak.

Hálózat
Ügyintézés

Burula
T 2017.03.29. 21:07

Mit szeretsz a Telekomban?
4G bárhol

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Készülékek ára

Hálózat
Ügyintézés

Nagy Zs Szilárd
T 2017.03.29. 20:33

Mit szeretsz a Telekomban?
Korrekt gyors ügyintézés,külön elbánás a platina szintű ügyfeleknek,jó lefedettség, a sport és a társadalmi segítség nyújtás mellett i elkötelezettség.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Csimuta
T 2017.03.29. 19:43

Mit szeretsz a Telekomban?
Korrekt partner.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lefedettség és gyorsaság.

Hálózat
Ügyintézés

kakamatyi
T 2017.03.29. 19:30

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit!! Hitvány egy cég!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rettentő drága és még az ellenségemnek sem ajánlanám!! Vegyetek már példát,legalább külföldről!! Hadd halljam,mit szólsz a "LEBARA" tarifákhoz??? Itthon miért nem lehetséges?? az az árkategória???

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek