Telekom vélemények
Értékelés: 2.17 - 814 vélemény

Írj véleményt a Telekomról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telekomról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%468 darabdb
11.54%54 darabdb
6.41%30 darabdb
9.62%45 darabdb
12.61%59 darabdb
59.83%280 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.82 - 795 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.47 - 812 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telekomról

506 vélemény 51 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 47 48 49 50 51

Internet nélküli anonimus
T 2021.01.10. 15:43

Mit szeretsz a Telekomban?
"Nincs olyan"

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Igazándiból csak a létezésükön.

Hálózat
Ügyintézés

M.Á.
2021.01.05. 14:47

Mit szeretsz a Telekomban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Először kötöttem egy szerződést internetre. Nem történt semmi, egy héttel később közölték, hogy véletlen nem lett rögzítve. A férjem erre akkor között az ő nevén. Valamiért egy tök más ember nevére került, aki az ország másik végében lakik. Mikor ezt szóvá tettük, visszakaptuk a mi nevünkre(persze ez is csak vagy 5-re sikerült, a legtöbb ügyintéző megnyugtat a telefonba, aztán semmit se csinál, vagy csak egyszerűen kinyom a beszélgetés közben), de a másik előfizető összes más megrendelésével együtt (mobil,minden). ha Dörög egyet az ég, elmegy a net, pedig ez a legdrágább internet előfizetés,amin valaha volt. Sajnos ezen a pici településen nincs más szolgáltató, különben már rég elmentünk volna. Már szó esett a békéltető testületről,fogyasztó védelemről is itthon, ugyanis az adatainkkal is visszaélnek. Senkinek nem ajánlom,hogy bármilyen kapcsolatba kerüljön ezzel a céggel.

Hálózat
Ügyintézés

Pruck Tamás
T 2021.01.01. 17:54

Mit szeretsz a Telekomban?
Ismét semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az hogy minden másnap nincs internet ,és már nagyon unom de sajna köt a szerzödés ,nem is foglalkoznak az internettel csak 1-2 napra csinálják meg ,a számla persze jön ahogy kell undorito ez a hozá álás a vrzetöség részéröl

Hálózat
Ügyintézés

Pruck Tamás
T 2020.12.30. 14:52

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit !

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem tudják a problémát orvosolni kb 3 hete a szolgáltatás akadozik a vezetékes interneten .Amikor segítséget szeretnék kérni,a számítógéppel értetlenkednem ahelyett hogy megkapnám a lehetőséget hogy választhassak ha az ügyintézővel szeretnék beszélni.

Hálózat
Ügyintézés

Gipsz Jakab
T 2020.12.24. 12:36

Mit szeretsz a Telekomban?
Gyors internet

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Telekom tv

Hálózat
Ügyintézés

Trékom
T 2020.12.17. 19:14

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit. Egy rakat szar minden náluk...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Amin csak lehet... Az központját eldozerolnám aztán behinteném sóval.

Hálózat
Ügyintézés

Csaba
T 2020.12.12. 08:35

Mit szeretsz a Telekomban?
Kedves, precíz, gyors kiszolgálás Albertirsán. Eddig mindig minden gondunkat rögtön megoldották.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Erősebb internethálózat országszerte.

Hálózat
Ügyintézés

szarházi telekom
T 2020.12.07. 19:30

Mit szeretsz a Telekomban?
gecis szar

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
1 óránként megy el a net,megbízhatatlan undorító,zsidó,fasszopó rákos buzi cég. a rühes bajszos románcigány kurva anyátokat basszátok telibe :)

Hálózat
Ügyintézés

Dr Szilágyi Róbert
T 2020.11.27. 13:34

Mit szeretsz a Telekomban?
Az ügyintézés minőségét. Évek óta járok a Fórum Telekom üzletében ügyet intézni és nagyon jó a csapat. Több mint 12 éve vagyok ügyfél és eddig minden problémámat eddig gyorsan, rugalmasan és többször proaktívan oldották meg. Legutóbb szerződéshosszabbítást írtam alá készülékvásárlással. Az ottani egyik ügyintéző Hári Balázs még a lejárat előtt megcsinálta az előzetes kalkulációt, a készülékkedvezményt, amikor megjött a készülék értesített, előkészítette az iratokat és már csak be kellett mennem aláírni. Ezt hívják ügyfélközpontú ügyintézésnek.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Fritz-i
T 2020.11.10. 12:52

Mit szeretsz a Telekomban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Vácon az ügyintézők stílusa,- egyáltalán nem segítőkészek. Elvárás a vevővel szemben, hogy úgy értsen a telefonokhoz, mint ők.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek