Telekom vélemények
Értékelés: 2.17 - 814 vélemény

Írj véleményt a Telekomról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telekomról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%468 darabdb
11.54%54 darabdb
6.41%30 darabdb
9.62%45 darabdb
12.61%59 darabdb
59.83%280 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.82 - 795 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.47 - 812 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

2 csillagos értékelések a Telekomról összes vélemény

59 vélemény 6 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6

Grusys
T 2021.03.11. 16:29

Mit szeretsz a Telekomban?
1 jó van csak..az internet szolgáltatás működik.. viszont ami nagyon rossz hogy az ügyfeleket semmibe veszik, ügyintézés nulla.. !!! konkréten háromszor kértem az e pack kedvezményt./ minden elektronikus, hátralék nincs / havi szlából 600 Ft csökkenés --honlapon.. semmi válasz , és nem kaptam kedvezményt -- szerződés hosszabbítás telefonon, megígérték, nem intézték -- levél a központnak , történetem részletezve és ujabb kérés.. nem intézték, nem válaszoltak. kb. 1 éve próbálkoztam.. de ügyesek, mert most már ott tartok hogy nem fektetek bele energiát.. Igy ők nyertek, nem kell kifizetni a havi e pack kedvezményt... De vajon miért reklámozzák???

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Aki nem tud ügyfelekkel foglalkozni, azt el kell küldeni.. bízom benne hogy ez emberi hiányosság és nem a cég üzletpolitikája..

Hálózat
Ügyintézés

Pallandár
T 2020.07.29. 18:57

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit.. Borzalmas amit csinálnak

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Borzalmas az internet, nemrég váltottunk náluk szolgáltatást, hogy hátha jobb lesz, az első hétben valamennyire normálisan is működött az internet a házban, de mostanra, így egy-két hónap után, hatalmas áldásnak számít, HA egyáltalán betölt a weboldal az interneten, amit meg szeretnél nézni... (kábellel). Nemtudom, hogy mi a próblémájuk, és alapvetően, ha ez az egész ingyen lenne még bele is törődnék, de így, hogy mi fizetünk ezért a szarért, ez így túlmegy minden határon. Semennyire nem ajánlom, váltsatok minél hamarabb szolgáltatót!

Hálózat
Ügyintézés

Kecsmár István
T 2020.06.16. 16:53

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Tróger gányoló banda, egy internetet nem tudnak normálisan bekötni. Szétbarmolták az új net aljzatot. Hívhatok szerelőt kiszállási díjjal,hogy helyrehozza. Undorító!!

Hálózat
Ügyintézés

Attila
T 2020.01.25. 17:12

Mit szeretsz a Telekomban?
Nem sok minden....

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Borzalmas a telefonos ügyintézés,körülményes és hozzánemértően megy minden!!! Régen váltottam volna de sajnos monopol helyzetben vannak ahol lakom(Budapest16.ker.)

Hálózat
Ügyintézés

Zsolt
T 2020.01.20. 02:19

Mit szeretsz a Telekomban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
2 hete folyamatosan problémám van az internettel. Telefonon keresztül megpróbáltam segítséget kérni. Elmondták hogy orvosolni fogják a problémát. Másnap reggel küldtek is egy SMS-t amiben az állt, hogy: a hibát sikeresen elhárítottuk. Ezzel nem is volt probléma estig, tökéletes volt az internet, sebességgel se volt probléma. De eljött az este, amikor újra fellépett ez a probléma és nem tudom hogy mit is kéne tenni ilyen esetben, mert én nem ezért fizettem elő.

Hálózat
Ügyintézés

Készenléti
T 2020.01.20. 00:14

Mit szeretsz a Telekomban?
Most 4G helyett 2g van folyamatosan szakadozik mostanában az internet pedig a munkámhoz nagyon fontos ez miatt nem tudom ellátni a feladatomat!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szakadozó internet! Min változtatnék? Mindenkit kirúgni tulajdonostól több milliárd forint vagyonelkobzás és hátha majd észhez tér és rájön hogy lehet minőségibb szolgáltatást nyújtani!!!

Hálózat
Ügyintézés

Tkom felhasználó
T 2019.11.13. 09:24

Mit szeretsz a Telekomban?
Egyre inkább semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az Internetes szolgáltatás nagyvárosokban néhány ezerért igen nagy sávszélességgel működik. Egy kisvárosban, kihasználva azt, hogy nincs még elég konkurencia, többszörös áron, alig néhány Mega sávszél jut. Felháborító! Az ügyfélszolgálaton csak annyit mondanak, hogy vidékre nem tudnak többet biztosítani. Növelni kellene a sávszélt is, nem csak a számladíjakat. Hűségidő lejáratakor érdemes lenne felhívni az ügyfeleket a lehetőségekkel, hogy ne fizessek ugyanannyit mint eddig, mikor esetleg lehetőségem van jobb szolgáltatásra is. Ezeken is el kellene gondolkodni. Ha nem változik a helyzet, én is szolgáltatót váltok.

Hálózat
Ügyintézés

Karola
T 2019.09.26. 13:16

Mit szeretsz a Telekomban?
gyorsabb az internet

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyintéző hülyének akart nézni,/ ez Nagykanizsán volt/ mivel mi új előfizetők szerettünk volna lenni , elénk tett három ajánlatot, ami jóval több, mint az interneten lévő telecom tarifák, l. Családi Tv csomag 12700 Ft/ ez egy röhej/, hozzá még internet stb. Ki az ahülye, aki egy sima Tv előfizetésért 12700 Ft-ot fizet? Ott is hagytuk hamar, az interneten rendeltük meg fele áron Tv és Net együtt. Felháboritónak tartom, hogy aki nem néz alaposan utána, azt nagyon átvágják, ha elhiszi, amit a hölgyike mond neki.

Hálózat
Ügyintézés

Bálint
2019.08.06. 12:20

Mit szeretsz a Telekomban?
semitt

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az internet

Hálózat
Ügyintézés

Lili xyz
T 2019.07.22. 23:15

Mit szeretsz a Telekomban?
-

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek