Telekom vélemények
Értékelés: 2.17 - 814 vélemény

Írj véleményt a Telekomról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telekomról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%468 darabdb
11.54%54 darabdb
6.41%30 darabdb
9.62%45 darabdb
12.61%59 darabdb
59.83%280 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.82 - 795 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.47 - 812 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telekomról összes vélemény

280 vélemény 28 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 24 25 26 27 28

Der Boss
U kedd, 14:30

Mit szeretsz a Telekomban?
LE PREDICTELK AZ OTC ES EZERT LOSEOLTAM 2X2T. NEM AJANLOM SENKINEK!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
hulladek

Hálózat
Ügyintézés

Simon Zoltán
T 2021.04.07. 15:24

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Autista hülye a teljes ügyfélszolgálat.

Hálózat
Ügyintézés

apadfaszatelekom
T 2021.04.02. 21:16

Mit szeretsz a Telekomban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
undorító faszkalap gecik

Hálózat
Ügyintézés

Szopjatok le
T 2021.04.01. 20:25

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Térerő sehol így még telefonálni sem tudok rendesen! 98% lefedettség? Esetleg 0.98%. 4g hálózaton 25kB/S a sebesség. Nem telefonhiba több készüléken teszteltük plusz telekomtól kihozott telefonokon is.

Hálózat
Ügyintézés

Szilvi
T 2021.03.31. 10:10

Mit szeretsz a Telekomban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyintézés egy kalap szar, Movári üzletben a faszi egy igazi faszarc, köszi a segítséget barmok!Eljott a váltás ideje...

Hálózat
Ügyintézés

Péter
T 2021.03.27. 15:57

Mit szeretsz a Telekomban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
3 hete kottetuk be a tv-t és internetet ma már nincs szolgáltatás. Ügyintéző szerint készülék hiba lehet... DE csak 72 óra alatt tudják ezt orvosolni.

Hálózat
Ügyintézés

Pista bácsi
T 2021.03.18. 18:32

Mit szeretsz a Telekomban?
semmit a kurva anyád

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az egész. A kurva anyjukat ezeknek a cigu fasszopó buziknak. Remélem mindegyik megdöglik

Hálózat
Ügyintézés

User13579
T 2021.03.06. 12:00

Mit szeretsz a Telekomban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A cisco modem/router ledobalja a mobil eszközöket, ha jelzi az ember, utána egy ideig jó. Pár év után decemberben felhívtak, hogy kijönnének állítani valamit és végre ezt a problémát is megoldják majd. Itthon voltam egesz nap, de nem jöttek... Karácsony meg a vírus miatt hagytam a francba az egészet. Ha karbantartanak, akkor van, hogy előtte pár órával szólnak csak.

Hálózat
Ügyintézés

Horváth J.
T 2021.03.03. 09:57

Mit szeretsz a Telekomban?
IPT szolgáltatást

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem válaszolnak sem mobil, sem vonalas hívásokra a mezőkövesdi irodában. Sokszoros hívásokra!

Hálózat
Ügyintézés

trashkom
T 2021.02.16. 16:03

Mit szeretsz a Telekomban?
azon kívül, h van semmi egyéb pozitívum

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
hosszú lenne leírni, úgyh mindenen

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek