Telekom vélemények
Értékelés: 2.17 - 814 vélemény

Írj véleményt a Telekomról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telekomról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%468 darabdb
11.54%54 darabdb
6.41%30 darabdb
9.62%45 darabdb
12.61%59 darabdb
59.83%280 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.82 - 795 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.47 - 812 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telekomról

506 vélemény 51 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 47 48 49 50 51

User13579
T 2021.03.06. 12:00

Mit szeretsz a Telekomban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A cisco modem/router ledobalja a mobil eszközöket, ha jelzi az ember, utána egy ideig jó. Pár év után decemberben felhívtak, hogy kijönnének állítani valamit és végre ezt a problémát is megoldják majd. Itthon voltam egesz nap, de nem jöttek... Karácsony meg a vírus miatt hagytam a francba az egészet. Ha karbantartanak, akkor van, hogy előtte pár órával szólnak csak.

Hálózat
Ügyintézés

Horváth J.
T 2021.03.03. 09:57

Mit szeretsz a Telekomban?
IPT szolgáltatást

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem válaszolnak sem mobil, sem vonalas hívásokra a mezőkövesdi irodában. Sokszoros hívásokra!

Hálózat
Ügyintézés

Dr. Kovács
T 2021.02.26. 20:00

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit Érthetetlenen banda! AZ ügyfeleket semmibe veszik!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmit Érthetetlenen banda! AZ ügyfeleket semmibe veszik! Becsüljék meg az ügyfeleket. Sokkal jobb és gyorsabb ügyintézsét mint 1hónap Válaszoljanak az e-mailekre

Hálózat
Ügyintézés

SirHenryMorgan
T 2021.02.19. 08:52

Mit szeretsz a Telekomban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Vanda a hülye robot amivel semmilyen műszaki dolgot nem lehet megoldani. Annak törölje ki a seggét aki kitalálta.

Hálózat
Ügyintézés

trashkom
T 2021.02.16. 16:03

Mit szeretsz a Telekomban?
azon kívül, h van semmi egyéb pozitívum

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
hosszú lenne leírni, úgyh mindenen

Hálózat
Ügyintézés

Telibe lövő 50 ak
T 2021.02.06. 22:35

Mit szeretsz a Telekomban?
A robottal nagyon jókat lehet beszélgetni

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Cs közben elment ez a fos ezért kikaptam az MM-et :( Kérem vissza a winem mihamarabb. Ha Nem BAJ LESZ Egy dolgot fogtok viselni : A KÖVETKEZMÉNYEKET! "Minó király "

Hálózat
Ügyintézés

The guy who lost in the systeme of Telekom...
T 2021.02.01. 15:18

Mit szeretsz a Telekomban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rendkívül lassú, hibákkal teli ügyintézés. Ami tőlünk nyugatabbra 2 munkanap az itt egy hetes story. Probléma megoldás 0. Egyik ügyintéző ezt mondja, a másik szöges ellentétben mást. Egy tv-t rendeltem megjött pár nap múlva. Hibás volt a készülék. Egy hét telt el csak ameddig elvitték innen. Idestova egy hónapja pedig semmi nem történt nem hogy másik készüléket nem sikerült megkapni, de még megrendelni sem lehet... A telekom profilomban a dokumentum és rendeléseim opció meg csak dísznek van. Követhetetlen, kaotikus egy rendszer ami a Telekomnál uralkodik..

Hálózat
Ügyintézés

Enikő
T 2021.01.28. 15:09

Mit szeretsz a Telekomban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Baján a Telekomban dolgozik egy 50 körüli hölgy a nevét hagyjuk... Köszönni nem tanult meg és úgy beszél az ügyfelekkel mintha az ülepéből rángatta volna ki őket. Lekezelő és bunkó a "stílusa". Amíg arra vártam, hogy az ügyemet intézze nekiállt telefonálni. Én pedig szépen végig vártam. Egy igazi tündérke. :)

Hálózat
Ügyintézés

Bősz Dominik
T 2021.01.24. 13:18

Mit szeretsz a Telekomban?
Felsorolom - azt hogy egy szar - (jól látod ide nincsen írva semmi) Ez mind az

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az hogy egy egyszerű online ügyintézéshez minden szar adatot meg kell adni aminek a feléről azt sem tudtam hogy létezik de igazából jogos ki akarna feltenni egy kérdést és választ kapni rá 5 perc alatt mikor 3 napot is el lehet baszni erre az életedből (kappa). Illetve az internet stabilitása és minősége is kiemelkedően szar.

Hálózat
Ügyintézés

Ideges ügyfél
T 2021.01.15. 19:01

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az nem tetszik hogy 2 naponta nincs internet

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek