Telekom vélemények
Értékelés: 2.17 - 814 vélemény

Írj véleményt a Telekomról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telekomról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%468 darabdb
11.54%54 darabdb
6.41%30 darabdb
9.62%45 darabdb
12.61%59 darabdb
59.83%280 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.82 - 795 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.47 - 812 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telekomról

506 vélemény 51 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 47 48 49 50 51

Bodnár Enikő
T csütörtök, 13:22

Mit szeretsz a Telekomban?
Nagyon gyorsak voltak és szakszerűek.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmi negatívumot nem tapasztaltam.

Hálózat
Ügyintézés

Der Boss
U kedd, 14:30

Mit szeretsz a Telekomban?
LE PREDICTELK AZ OTC ES EZERT LOSEOLTAM 2X2T. NEM AJANLOM SENKINEK!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
hulladek

Hálózat
Ügyintézés

Simon Zoltán
T 2021.04.07. 15:24

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Autista hülye a teljes ügyfélszolgálat.

Hálózat
Ügyintézés

apadfaszatelekom
T 2021.04.02. 21:16

Mit szeretsz a Telekomban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
undorító faszkalap gecik

Hálózat
Ügyintézés

Szopjatok le
T 2021.04.01. 20:25

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Térerő sehol így még telefonálni sem tudok rendesen! 98% lefedettség? Esetleg 0.98%. 4g hálózaton 25kB/S a sebesség. Nem telefonhiba több készüléken teszteltük plusz telekomtól kihozott telefonokon is.

Hálózat
Ügyintézés

Szilvi
T 2021.03.31. 10:10

Mit szeretsz a Telekomban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyintézés egy kalap szar, Movári üzletben a faszi egy igazi faszarc, köszi a segítséget barmok!Eljott a váltás ideje...

Hálózat
Ügyintézés

Péter
T 2021.03.27. 15:57

Mit szeretsz a Telekomban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
3 hete kottetuk be a tv-t és internetet ma már nincs szolgáltatás. Ügyintéző szerint készülék hiba lehet... DE csak 72 óra alatt tudják ezt orvosolni.

Hálózat
Ügyintézés

Pista bácsi
T 2021.03.18. 18:32

Mit szeretsz a Telekomban?
semmit a kurva anyád

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az egész. A kurva anyjukat ezeknek a cigu fasszopó buziknak. Remélem mindegyik megdöglik

Hálózat
Ügyintézés

Sanyi
T 2021.03.17. 14:15

Mit szeretsz a Telekomban?
Stabil, megbízható a szolgáltatás!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A piaci árnál drágábbak a készülékek, és nem megfelelő a választék! Az elérhetőség botrányos! Ahogy lesz jobb, lépek!

Hálózat
Ügyintézés

Grusys
T 2021.03.11. 16:29

Mit szeretsz a Telekomban?
1 jó van csak..az internet szolgáltatás működik.. viszont ami nagyon rossz hogy az ügyfeleket semmibe veszik, ügyintézés nulla.. !!! konkréten háromszor kértem az e pack kedvezményt./ minden elektronikus, hátralék nincs / havi szlából 600 Ft csökkenés --honlapon.. semmi válasz , és nem kaptam kedvezményt -- szerződés hosszabbítás telefonon, megígérték, nem intézték -- levél a központnak , történetem részletezve és ujabb kérés.. nem intézték, nem válaszoltak. kb. 1 éve próbálkoztam.. de ügyesek, mert most már ott tartok hogy nem fektetek bele energiát.. Igy ők nyertek, nem kell kifizetni a havi e pack kedvezményt... De vajon miért reklámozzák???

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Aki nem tud ügyfelekkel foglalkozni, azt el kell küldeni.. bízom benne hogy ez emberi hiányosság és nem a cég üzletpolitikája..

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek