Telekom vélemények
Értékelés: 2.17 - 814 vélemény

Írj véleményt a Telekomról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telekomról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%468 darabdb
11.54%54 darabdb
6.41%30 darabdb
9.62%45 darabdb
12.61%59 darabdb
59.83%280 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.82 - 795 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.47 - 812 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

4 csillagos értékelések a Telekomról összes vélemény

30 vélemény 3 oldalon

oldalak: 1 2 3

Gipsz Jakab
T 2020.12.24. 12:36

Mit szeretsz a Telekomban?
Gyors internet

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Telekom tv

Hálózat
Ügyintézés

frustration
2020.09.04. 09:27

Mit szeretsz a Telekomban?
Azt, hogy csak ritkán kell bemenni hozzájuk.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rugalmatlan, rossz ügyintézés.

Hálózat
Ügyintézés

P. Gyuri
T 2020.04.27. 16:09

Mit szeretsz a Telekomban?
Nagyon régi Telekom ügyfél vagyok. Általában korrekt és gyors volt az ügyintézés. Rossz tapasztalatom sohasem volt. Amióta lakásunkba bevezették (2020.03.16.) az optikai hálózatot, amin jelenleg internet (NET 150/50) és telefon szolgáltatást veszek igénybe, egyenesen szuper. Az internet sebesség mért értékei (SPEEDTEST by OOKLA alkalmazással) ETHERNET csatlakozáson, le irányban: 148-150 Mbps, fel irányban: 51-52 Mbps. Óriási előny egyes konkurens szolgáltatókkal szemben, hogy az optikai kábel egészen felhasználói végpontig (ONT) bejön a lakásba.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmit nem tudnék igazából kifogásolni. Talán csak az, hogy sem a telefonos, sem e-mail ügyfélszolgálat nem tud nagyon részletes műszaki információkat adni. A helyszínre érkezett telepítést és konfigurálást végző technikusok viszont igen!

Hálózat
Ügyintézés

Noname
T 2020.02.27. 10:02

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmi problémánk nem volt eddig vele, 1x kelett egy év alatt telefonálni net hiba miatt, akkor is gyorsan megoldódott.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
-

Hálózat
Ügyintézés

Carlos84
T 2018.07.01. 19:23

Mit szeretsz a Telekomban?
Ha a film és videók között nem lenne reklám mivel 15 perc film közben 20-25 perc reklám vavarja meg a film nézőket mi den csatornán. Én ugy érzem fölösleges csatornákért fizetni a főcél a reklám

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A reklám nak a reklámban a heje nem a film,mese,termászetfilm ben .

Hálózat
Ügyintézés

Ildikó
T 2018.07.01. 11:41

Mit szeretsz a Telekomban?
A hálózata picit jobb, mint a másik szolgáltatónak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Pl, hogy a dominósoknak az applikáció nem teljes körű, mint az előfizetőknek. Legalább is nem látom a netem adatmennyiségét. Tudom, hogy nem hoznak annyi pénzt a szolgáltatónak, de azért Ő róluk se feledkezzenek meg.

Hálózat
Ügyintézés

Sponga Mónika
T 2018.06.27. 15:29

Mit szeretsz a Telekomban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A dabasi ügyfélszolgálati irodában az ügyintézők felkészületlenek és próbálnak szabadulni a feladatoktól :(

Hálózat
Ügyintézés

Tóth László
T 2018.06.27. 11:11

Mit szeretsz a Telekomban?
bárhol elérhető a hálózat eddig semmi gondom nincs

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
korlátlan net kellene a féltöltősöknek a mai világban szerintem nem akadály

Hálózat
Ügyintézés

Egy szintén felháborodott ügyfél
T 2018.02.15. 12:17

Mit szeretsz a Telekomban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Egyetértek az alattam nyilatkozóval. Soha nem veszik fel a telefont!!! A Petőfi Sándor utcai üzeletüket két napja nem sikerül elérni (vicces, hogy írják, hogy valamelyik eléhetőségük egyikén vegyem fel velük a kapcsolatot.. Hogyan? A 21. században, ha nincs épp időm odamenni, de a telefont (!!!!) nem veszik fel! Egy telefonos cég kihelyezett üzlete!!!!!!!

Hálózat
Ügyintézés

M Jani
T 2017.12.15. 20:00

Mit szeretsz a Telekomban?
Gyors ügyintézés megbizhatóság és jó minőségű szolgaltatás.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyfél irodák lassusága.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek