Telekom vélemények
Értékelés: 2.17 - 814 vélemény

Írj véleményt a Telekomról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telekomról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%468 darabdb
11.54%54 darabdb
6.41%30 darabdb
9.62%45 darabdb
12.61%59 darabdb
59.83%280 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.82 - 795 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.47 - 812 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telekomról

506 vélemény 51 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 47 48 49 50 51

Zoltán
T 2017.03.28. 22:20

Mit szeretsz a Telekomban?
Előfizetéssel viszonylag normális percdíjak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hálózat borzasztó gyenge.(26 ezres város)Havi egy-két alkalommal sem net,sem térerő nincs változó időtartamig. Az előfizetésemhez "kedvezményes" készülékárak 2 év hűség aláírásával a bolti kártyafüggetlen telefon áraktól 20-30%-al drágábbak-ami több mint nevetséges. A netes ügyintézés lassú és akadozik. Nagyon drága a mobilnet.

Hálózat
Ügyintézés

Nagy János
T 2017.03.28. 20:56

Mit szeretsz a Telekomban?
Végre van 3g vidéken is. Stabil szolgáltatás.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ügyintézés. Ha annak lehet nevezni. Lemondott webes rendelés törlése= 3x személyes, 2x telefonos, 2x mail után még nem sikerült... Weboldal szánalom, kész csoda, ha működik minden funkciója.

Hálózat
Ügyintézés

Betti
T 2017.03.28. 20:49

Mit szeretsz a Telekomban?
semmit!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
17 éve vagyok a társaságnál,dominó kártyával kezdtem, sok éve előfizető vagyok, menetközben 3 gyerekem is T-mobilos lett, semmiféle kedvezményben nem részesítik a hűséges ügyfeleket, a 4 telefonra horror összegeket fizetek. Két gyerekét már sikerült órási ráfizetés árán átvinni a konkurrenciához, ha lejár a hűségidőm én is ezt teszem. Min változtatnék: Kedvezményt nyújthatnának a hűséges, több számot előfizetőknek, áttekinthető számláik lennének, mert a számlákon értelmezhetetlen címszóval sok ezer ft-os tételek vannak. Ha nem a lehúzásra menne a cég, hanem korrekt ár-érték arányban kínálnák a szolgáltatásokat...

Hálózat
Ügyintézés

GGabor
T 2017.03.28. 19:53

Mit szeretsz a Telekomban?
Stabil a szolgáltatás.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
az áraik. Csak az új ügyfeleknek kedveznek!!!

Hálózat
Ügyintézés

Robesz
T 2017.03.28. 19:30

Mit szeretsz a Telekomban?
Draga és gyenge minőség már!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Mazsi
2017.03.28. 19:16

Mit szeretsz a Telekomban?
hogy már nem vagyok előfizetőjük..

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
tarifák,csomag kombinációk(adat-perc) skóciában ,nem előfizetős ,500perc belfőldi hivás,plusz 7gb adat,egy évre,5 Fontért...és megújítható újabb 5 fontért. nálunk meg 40 forint/perc....

Hálózat
Ügyintézés

bunczi benő
T 2017.03.28. 19:10

Mit szeretsz a Telekomban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
érthetetlen, hogy három évre visszamenőleg követel tartozást??!! az ügyintéző nem tudott semmiféle felvilágosítást adni, hogy miért van tartozásom! természetesen erről semmiféle számlát nem adnak ki?!

Hálózat
Ügyintézés

gerő géza
T 2017.03.28. 18:36

Mit szeretsz a Telekomban?
mindent

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
semmit

Hálózat
Ügyintézés

Mrkecsy
2017.03.28. 18:33

Mit szeretsz a Telekomban?
Eddig megbízható halozat volt ami elég stabil

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az hogy horribilis a telszámlám amihez kapcsolódik egy társkártya,különféle opciók vannak amik nem mindig aktívak.Ez lehetne összekötött ha aktív valami akkor mindig az maradjon ne keljen mindig keresni a központot.

Hálózat
Ügyintézés

Kröszl János
T 2017.03.28. 15:51

Mit szeretsz a Telekomban?
Gyors korrekt ügyintézés , aránylag stabil hálózat .

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az aranypontom nem tudtam beváltani mindenféle indokokra hivatkoztak .

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek