Telekom vélemények
Értékelés: 2.17 - 814 vélemény

Írj véleményt a Telekomról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telekomról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%468 darabdb
11.54%54 darabdb
6.41%30 darabdb
9.62%45 darabdb
12.61%59 darabdb
59.83%280 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.82 - 795 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.47 - 812 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

5 csillagos értékelések a Telekomról összes vélemény

54 vélemény 6 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6

Bodnár Enikő
T csütörtök, 13:22

Mit szeretsz a Telekomban?
Nagyon gyorsak voltak és szakszerűek.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmi negatívumot nem tapasztaltam.

Hálózat
Ügyintézés

Csaba
T 2020.12.12. 08:35

Mit szeretsz a Telekomban?
Kedves, precíz, gyors kiszolgálás Albertirsán. Eddig mindig minden gondunkat rögtön megoldották.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Erősebb internethálózat országszerte.

Hálózat
Ügyintézés

Dr Szilágyi Róbert
T 2020.11.27. 13:34

Mit szeretsz a Telekomban?
Az ügyintézés minőségét. Évek óta járok a Fórum Telekom üzletében ügyet intézni és nagyon jó a csapat. Több mint 12 éve vagyok ügyfél és eddig minden problémámat eddig gyorsan, rugalmasan és többször proaktívan oldották meg. Legutóbb szerződéshosszabbítást írtam alá készülékvásárlással. Az ottani egyik ügyintéző Hári Balázs még a lejárat előtt megcsinálta az előzetes kalkulációt, a készülékkedvezményt, amikor megjött a készülék értesített, előkészítette az iratokat és már csak be kellett mennem aláírni. Ezt hívják ügyfélközpontú ügyintézésnek.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Beduin
T 2020.10.01. 16:16

Mit szeretsz a Telekomban?
Látom a többi hozzászólást. Nálam mindig minden flottul megy. Sosem volt bajom sem térerővel, sem internettel. Ha valaki akarja, bár nem javaslom, próbálja meg a "híres" Vodafone-t. Onnan szöktem. Mindent szeretek a Telekom-ban.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmit. Így tökéletes.

Hálózat
Ügyintézés

Kenderbajusz
T 2020.09.28. 15:19

Mit szeretsz a Telekomban?
Csak nézem ezt a sok agymosott birka fizetett telenoros - vodafonos hülyét ... Nálunk miért nem megy soha az internet ??? Miért megy minden flottul ? Erre már nem tudtok válaszolni mi? Sőt mág Iptv-t és mobil előfizetést is rendeltük , most pénteken pedig egy tv-t.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kicsit sok előleget kérnek be készülékekre.... Listaáron adnak minden készüléket , és erre jönnek a kedvezmények stb.

Hálózat
Ügyintézés

Andor István
T 2020.07.16. 14:54

Mit szeretsz a Telekomban?
Rugalmas

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szerencsére nem gyakori, az ügyintéző kapcsolási szándékkal, szándékosan kinyomta a vonalam. És nem csak akkor kéne kedvesnek lenni, ha szerződést kötök,.vagy terméket vásárolok.

Hálózat
Ügyintézés

Deák Péter
T 2020.03.28. 07:03

Mit szeretsz a Telekomban?
Szeretném megköszönni a Telekomnak az ajándék 10 GB extra adatot! Köszönöm szépen! Tényleg óriási segítség, nekem nincs alapból mobil netem, kártyás vagyok, de ez az ajándék valóban megkönnyíteni a reggelt és a délutánt amikor szolgálatba rohanok és amikor onnan rohanok haza a szeretteimhez. Köszönöm Telekom! 😉👍

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szerintem minden jól működik.

Hálózat
Ügyintézés

Barnóczki Tibor
T 2020.01.19. 14:13

Mit szeretsz a Telekomban?
hogy mit szeretek benne hogy nagyon jó a szolgáltatásai kb 20 éve vagyok az ügyfelük és maximálisan meg vagyok elégedve a telekommal illetve az ügyintézőivel nagyon segitő készek tőlük kapom a tv internet telefon szolgáltatást bármilyen idő járási viszonylatok vannak a szolgáltatásban nincs fen akadás részemről csillagos 5 ös a telekom szolgáltatásai

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
olyant nem ismerek .

Hálózat
Ügyintézés

EsterK
T 2019.08.09. 09:30

Mit szeretsz a Telekomban?
Gyors, korrekt, felhasználóbarát ügyintézés és szolgáltatások

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Konkrét, személyes ajánlatokkal történő megkeresés (kedvezményesebb díjcsomag, szolgáltatási lehetőség) jó lenne

Hálózat
Ügyintézés

Gera András
T 2019.02.17. 19:45

Mit szeretsz a Telekomban?
Gyors és segítőkészek

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nekem minden megfelelő

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek