Vodafone vélemények
Értékelés: 2.63 - 583 vélemény

Írj véleményt a Vodafone-ról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Vodafone-ról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%324 darabdb
19.75%64 darabdb
9.57%31 darabdb
9.57%31 darabdb
11.11%36 darabdb
50%162 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.19 - 580 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.83 - 580 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Vodafone-ról

350 vélemény 35 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 30 31 32 33 34 35

Ibolya
V 2017.03.30. 07:26

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
A családi csomagot, a flottát szerettem.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Több éves, sőt évtizedes hűséget kedvezményekkel bombáznám! Mára a többi szolgáltató kedvezményesebb csomagokat kínál.

Hálózat
Ügyintézés

Tóni
V 2017.03.30. 07:20

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Piros a logója :(

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A korábban, 2015 április 1. előtt vásárolt GO+EU alapcsomagban 100 MB a havi alap adatforgalmi keret. Ezután 465 Ft a következő, 150 MB pluszadat opció, s végül a rákövetkező, extra adag 1 GB opció 1860 Ft. A 2015. és 2016. március 31. között vásárolt csomagoknál az alap 150 MB, a pluszadat 150 MB ~700 Ft, az extra 1 GB adatcsomag ~1.400 Ft. Ma már, a 4G hálózati kapacitás mellett ezek olyan minimális adatforgalmi mértékek, hogy ez tisztességtelen kirablása a kiszolgáltatott fölhasználónak a relatíve harácsoló árképzés mellett. Az anyja picsáját a Vodafone-nak (is)! S a mobiltarifák mértéke önmagukban is gusztustalan a nemzetközi összehasonlítások mellett!

Hálózat
Ügyintézés

TücsiTündi
V 2017.03.30. 06:37

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Átlátható a web oldala.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nagyon különböző összegű számlákat küld ugyan olyan forgalommal.

Hálózat
Ügyintézés

valaki
V 2017.03.30. 00:00

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Jó lefedettség, Segítőkészek(legalábbis az üzletekben)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hívás díjak drágák(bár ezt szerintem mindegyik szolgáltatóra lehetne mondani). Olcsóbb tarifa csomagok, lehetősége.

Hálózat
Ügyintézés

nori
V 2017.03.29. 23:25

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Csak

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Péter
V 2017.03.29. 22:57

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Gyors, korrekt ügyintézés, egyéni árajánlat adása ilyen irányú kérés esetén

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lehetne korlátlan mobilinternet csomag. RED-es csomagok lehetnének olcsóbbak

Hálózat
Ügyintézés

Néger
V 2017.03.29. 22:32

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmi sem tetszik. Nem korrektek, rugalmatlanok. Ügyfélszolgálatuk felkészületlen.

Hálózat
Ügyintézés

Markó Zsolt
V 2017.03.29. 21:19

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Egy szolgáltató. Mit kellene szeretnem benne?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rugalmatlanok,inkorrektek a viszonteladóik,kevés választható normális tarifacsomag van, ami meg van abban biztos,hogy olyan szolgáltatást is meg kell vegyek amire egyáltalán nincs szükségem. Csatolt szolgáltatást próbáltam lemondani mert baromi drága volt, de nem tartozott a tarifacsomaghoz. Ezért kötbért követelnek. Csak éppen az ügyintéző felejtett el tájékoztatni ezekről a dolgokról.

Hálózat
Ügyintézés

Strifler Albert
V 2017.03.29. 21:15

Mit szeretsz a Vodafone-ban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hangalapú szolgáltatásuk minősége gyakran nem kielégítő. A mobil internet szolgáltatásuk viszont még ennél is rosszabb, olyan forgalmat is regisztrálnak, amit nem vettem igénybe. Reklamációt nem fogadnak el, fél órát kell várni az ügyintéző kapcsolására!

Hálózat
Ügyintézés

Charlie 65
V 2017.03.29. 19:43

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Jó lefedettség, Erős 4G

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Legyen olcsóbb.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek