Vodafone vélemények
Értékelés: 2.63 - 583 vélemény

Írj véleményt a Vodafone-ról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Vodafone-ról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%324 darabdb
19.75%64 darabdb
9.57%31 darabdb
9.57%31 darabdb
11.11%36 darabdb
50%162 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.19 - 580 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.83 - 580 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Vodafone-ról összes vélemény

162 vélemény 17 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 13 14 15 16 17

pdora
V szerda, 10:14

Mit szeretsz a Vodafone-ban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A TV szolgáltatásuk lassú, alig reagál a távirányítóra, ráadásul hosszú percek alatt kapcsol be. Az otthoni internetszolgáltatás szintén akadozó, jelenleg több, mint egy napja vagyunk internet nélkül az online oktatásban, vizsgák közepette. Segíteni nem tudnak, nem kompenzálnak semmivel, saját magunknak kell megoldanunk a kimaradás miatti internet igényt.

Hálózat
Ügyintézés

Szabina
V 2021.04.25. 10:02

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmi se tetszik

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Amióta nem upc egy szar. Az új box menürendszere átláthatatlan, minden nap akadozik az adás. És minden napra jut hogy nem elérhetők csatornák. Biztos váltás lesz másik szolgáltatóra.

Hálózat
Ügyintézés

Kovács István
V 2021.04.20. 15:14

Mit szeretsz a Vodafone-ban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
35 perc letelte után sem lehet a problémát bejelenteni. Direkt olyan menürndszere van ,hogy minél lassabban érj el a célod hoz. Az egész egy nagy rakás tévés. Az UPC sem volt kifogástalan de itt havonta vannak a bajok. A szolgáltató csak erős idegzetüknek ajánlott!!! Inkább bármi mást !!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Egy volt UPC felhasználó
V 2021.04.14. 22:53

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Egyáltalán nem vagyunk megelégedve vele. Amióta az új Vodafone boxot megkaptuk, azóta a TV-t sem tudjuk nézni, azt írja ki a TV, hogy nincs elérhető információ a műsort tekintve, tehát az internethez sem csatlakozik. Ha az internet nem jó, már a TV sem működik. Mihamarabb felmondjuk a szerződést és váltunk Telekomra.

Hálózat
Ügyintézés

kala pal
U 2021.04.13. 22:13

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Igazabol senkinek nem ajanlom megvan veve, fizetve van havonta de mi a fasznak

Hálózat
Ügyintézés

Egy volt UPC előfizető
2021.04.02. 12:52

Mit szeretsz a Vodafone-ban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mindenen is

Hálózat
Ügyintézés

Szar az egész
V 2021.04.01. 07:41

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az hogy csak ez a szar jön ki a mi falunkba....

Hálózat
Ügyintézés

Szarvodafone
V 2021.03.30. 09:39

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hulladék szar

Hálózat
Ügyintézés

karcsi
V 2021.03.26. 20:28

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
semmit. vagy a vodafone találó saját reklámját miszerint vodafone = ÁLTALÁNOS LEÁLLÁS

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
nincs térerő, vonaton jó a wifi (lehet, nem vodafone), vezetékes internet a volt upc alatt 100x jobb volt, ha működik az internet a vodafone oldala akkor sem elérhető: általános leállás, nehéz az online számlafizetés, reklamáció direkt túlbonyolított

Hálózat
Ügyintézés

Egy mérges előfizető
V 2021.03.23. 20:49

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hogy a reklámokat át lehessen tekerni, a felvételt is ugyan olyan minőségben lehessen nézni, mint az élő adás ne legyen homályos és szellemképes.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek