Vodafone vélemények
Értékelés: 2.63 - 583 vélemény

Írj véleményt a Vodafone-ról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Vodafone-ról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%324 darabdb
19.75%64 darabdb
9.57%31 darabdb
9.57%31 darabdb
11.11%36 darabdb
50%162 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.19 - 580 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.83 - 580 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Vodafone-ról

350 vélemény 35 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 31 32 33 34 35

kalmi
V 2017.03.28. 21:43

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
A pénzemet-

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Apróbetüs át-aszós . 1 forintért az anyukájukat-is

Hálózat
Ügyintézés

Kalocsai
V 2017.03.28. 18:52

Mit szeretsz a Vodafone-ban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nevetseges a "térerő".panaszkodom allandoan,valasz pedig:lehet a keszulek rossz,csereljen sim kartyat...ugyanmár...nevetseges.minimum szolgaltatas minimal halozattal,pemzlapatolas kifele az orszagbol.

Hálózat
Ügyintézés

Paulusz Bálint
2017.03.28. 18:37

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Hát már sajnos semmit!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Régen valóban olcsó volt de aztán szépen óvatosan fökusztak az árak

Hálózat
Ügyintézés

Kiss István
V 2017.03.28. 16:15

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmi nem tetszik,

Hálózat
Ügyintézés

Karádi István
V 2017.03.28. 15:03

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Viszonylag stabil szolgáltatás

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rossz tájékoztatás , drága tarifák , tarifaváltásnál 2 év hűségidő de cserébe semmit nem adnak .

Hálózat
Ügyintézés

Repei Dezső
V 2017.03.28. 14:03

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
megbízható kapcsolat,jó tarifák,

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
néha nehéz elérni az ügyfélszolgálatot

Hálózat
Ügyintézés

Csaby
V 2017.03.28. 13:22

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Jók a reklámjai, vagy ügyfélmegtartó csoportja.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kevés a promóciója, a Red születésnap ügyfélösztönző rendszerük nem kiszámítható.

Hálózat
Ügyintézés

Forgácsné Andrea
V 2017.03.28. 12:09

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Jó térerő mindenhol, megbízható internet a telefonomon.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A régi ügyfeleknek semmilyen kedvezmény nem jár, ha épp nem REDes, hanem egy kisebb csomagban van. 10 év Voda hűség után ma már nem tudok pl.ingyen. vagy olcsóbban telefont venni náluk, 8 éve pedig tudtam.

Hálózat
Ügyintézés

netudki
V 2017.03.28. 11:36

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
semmi

Hálózat
Ügyintézés

kiszerettem a vodafone-ból
2017.03.28. 11:15

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
nem bírom azt a megközelítést, hogy az a mutatója az elégedettségemnek, hogy mennyire ajánlanám a szolgáltatót. legyen elég az, ha maradok vagy többet költök a szolgáltatóra. nem vagyok az az ajánlgatós fajta. szerettem azt, hogy a tizenegynéhány évvel ezelőtti undorítóan elviselhetetlenül hosszú idejű telefonos ügyfélszolgálati várakozási időből néhány évvel ezelőttre lett egy elviselhető telefonos ügyfélszolgálati várakozási idő. más okból viszont kiszerettem a cégből.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
lejárt hűségidővel évekig benne maradtam egy tarifában három előfizetéssel. egyszercsak elkezdtek piszkálni, hogy vagy leszerződök két évre egy némileg magasabb tarifával ugyanarra a csomagra vagy maradhatok ugyanabban a csomagban egy jelentősen megemelt tarifával hűség nélkül. amikor tényleg megemelték a tarifát, akkor szorgalmasan körbetájékozódtam és a jelentősen megváltozott használati szokásokat is figyelembe véve megterveztem a tarifa- és szolgáltatóátrendezést, figyelembe véve az összes többi mindenféle élő előfizetést is. amikor bejelentettem, hogy kártyás vodafone-ra váltanám az egyik előfizetést, akkor rögtön megkínáltak egy olyan havidíjas tarifával, ami havi- és percdíjban alig volt több mint a fele annak, amiben hosszú időre saját hibámból benne felejtettem magamat, de járt volna hozzá még nem valami hatalmas, de azért használható mennyiségű mobilinternet is. berágtam, köszöntem szépen, nem kértem, és végigcsináltam az eredetileg eltervezett változtatássorozatot. megérte.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek