Vodafone vélemények
Értékelés: 2.63 - 583 vélemény

Írj véleményt a Vodafone-ról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Vodafone-ról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%324 darabdb
19.75%64 darabdb
9.57%31 darabdb
9.57%31 darabdb
11.11%36 darabdb
50%162 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.19 - 580 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.83 - 580 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Vodafone-ról

350 vélemény 35 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 31 32 33 34 35

Egy volt UPC előfizető
2021.04.02. 12:52

Mit szeretsz a Vodafone-ban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mindenen is

Hálózat
Ügyintézés

Szar az egész
V 2021.04.01. 07:41

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az hogy csak ez a szar jön ki a mi falunkba....

Hálózat
Ügyintézés

Szarvodafone
V 2021.03.30. 09:39

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hulladék szar

Hálózat
Ügyintézés

karcsi
V 2021.03.26. 20:28

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
semmit. vagy a vodafone találó saját reklámját miszerint vodafone = ÁLTALÁNOS LEÁLLÁS

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
nincs térerő, vonaton jó a wifi (lehet, nem vodafone), vezetékes internet a volt upc alatt 100x jobb volt, ha működik az internet a vodafone oldala akkor sem elérhető: általános leállás, nehéz az online számlafizetés, reklamáció direkt túlbonyolított

Hálózat
Ügyintézés

Egy mérges előfizető
V 2021.03.23. 20:49

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hogy a reklámokat át lehessen tekerni, a felvételt is ugyan olyan minőségben lehessen nézni, mint az élő adás ne legyen homályos és szellemképes.

Hálózat
Ügyintézés

Disappointed
V 2021.03.21. 01:42

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Volt UPC szerződésem. Jól működött, jó volt az ügyfélszolgálat, korrekt voltak az árok és a szolgáltatás. Minden fasza volt. Amióta Vodafone megvette a UPC-t: drágulnak a szerződések, 1 év után már havi 1000HUF többet kell fizetnem ugyan arra a szolgáltatásnak, még hozzá a pandémia közepén amikor több ember munkahiány miatt jobban rászorúl. Hozzávágtak valami telefon szerződést ami nem kell nekem, de csak úgy tudják el adni a csomagot. Töbször ki esik a net, ami elég szar mi után otthonról kell dolgozni. Csak azért maradok a Vodafone-nál, mért nem létezik más szólgáltató a lakcímemen akitől széles sávú internetet rendelhetnék. Kényszerítve vagyok a Vodafonet használni ami nagyon idegesít. (Meg az ügyfélszolgálat is szar, + a havi számlák mindig 1 napa fizetési határ előtt érkeznek). Vissza sírom a UPC- t. Ha új helyre költöznék valamikor akkor bisztossan váltak szólgátatót. PS: Ja meg az UPC Wi-Free is lekapcsolták, bisztossan hogy több mobilnetet tudjanak eladni a szemétek.

Hálózat
Ügyintézés

sj vagyok
V 2021.03.19. 15:55

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Nincs ilyen.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Élvezhetetlen!

Hálózat
Ügyintézés

Bendegúz
V 2021.03.12. 21:11

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Azt, hogy majd lejár a hűség időm és megyek vissza a T-Mobilhoz. De le lehet bevállalom a ködbért is.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rossz lefedetdég.

Hálózat
Ügyintézés

Áron Nagy
V 2021.03.10. 08:02

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit, mert drága!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Legyen sokkal olcsóbb, a jelenlegi árak csökkenjenek 60%-kal!

Hálózat
Ügyintézés

Havasi Tímea
V 2021.03.04. 08:27

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Azt, hogy volt két hétig........Ma reggel mondtuk vissza a szolgáltatást, nagy mérgünkben! Pontosan 14 napja költöztünk be az új otthonunkba, régi UPC előfizetőként nagy reményeket fűzve a Vodafona-hoz. Csalódás, nem kicsit! Az ügyfélkommunikáció, az ügyintézés gyorsasága, az ügyintézők megértő hozzáállása viszont abszolút pozitív!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az internetszolgáltatás nagyon jó, viszont a TV maga a tragédia. Naponta többször akadozott a hang és lefagyott a kép, csak tegnap este 7, azaz hét alkalommal, a médiabox offline üzemmódba került. Egy nap kivételével ezt minden egyes napon eljátszotta az elmúlt két hétben. A beszerelésen túl kétszer voltak kint a Voda szakemberei, nem értik, már mindent kicseréltek, amit lehetett, volt szoftverfrissítés is. Sajnálatosan senkinek nem ajánlhatom. Minden jót azoknak, akik viszont elégedettek!

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek