Vodafone vélemények
Értékelés: 2.63 - 583 vélemény

Írj véleményt a Vodafone-ról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Vodafone-ról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%324 darabdb
19.75%64 darabdb
9.57%31 darabdb
9.57%31 darabdb
11.11%36 darabdb
50%162 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.19 - 580 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.83 - 580 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

4 csillagos értékelések a Vodafone-ról összes vélemény

31 vélemény 4 oldalon

oldalak: 1 2 3 4

Pünkösdi Kató
T 2021.02.26. 22:52

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Türelem kell az automatához és egy keresztrejvény, így zöldágra tudunk vergődni egymással. Udvariasak a telefonban, de lehet azért, mert nem okozok nekik sok bajt.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Siralmas az új media boxuk. Nehezen érthető, leírás kellett hozzá... Egy felvett műsorban nem tudok keresni? Nem ugorhatom át a reklámokat? A reklám fizeti az áramomat, a tv-met? Felvétel közben szakadozik a kép, a hang, nem mindig, nem folyamatosan, de nem hetente 1x. Zsír új a tv és a box is. Vírusidőben erre van pénze a vodának, hogy lecserélje azt, ami működik? Egy álom volt a upc media boxa, megsimiztem előtte, mikor elvitték. Ha tudtam volna, zsepit is előveszek... Csalódtam a vodafone-ban, de hatalmasat. 90 napig felvétel? A upc-nél volt ves is, mert levédettem a rögzítést. Az ügyfélszolg zene idegesítő, remélem, senkinek nem lesz tőle baja.

Hálózat
Ügyintézés

Patrik
V 2019.07.31. 19:50

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Minőségre próbál figyelni.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Új készülékre felrakatsz minden üvegfóliát, és minden biztosítást megkötsz, rossz a készülékben valami szervizbe leszedik, nem adnak rá másikat/ nem térítik az összeget, gyakorlatilag meglopnak.

Hálózat
Ügyintézés

NandorX
V 2019.05.21. 07:59

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Flotta havidíjas csomagokat.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A telefonos ügyfélszolgálat itt a legrosszabb. Nem értik meg a problémákat, és ők nem tudnak semmit tenni mondjuk egy tulajdonosváltásnál. Jobban kéne őket képezni vagy kirúgni arról az osztályról néhányakat. Maglódi nyaraló vasutállomásoknál pedig szakadozik az internet.

Hálózat
Ügyintézés

Ágnes
V 2018.10.24. 13:15

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Még nem tudom, annyit kínlódok vele.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyintézés egy tragédia! Folyamatosan összekeverik a szerződésemet a lányoméval, duplán számláznak, most fogok harmadszorra bemenni, hogy rakják végre rendbe. A reklamációt is csak személyesen intézhetem, azt is csak ott ahol vettem az előfizetést. Most utazhatok emiatt eleget.

Hálózat
Ügyintézés

Vikcsi
V 2018.08.18. 16:17

Mit szeretsz a Vodafone-ban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Pécs Árkád üzletben az ügyintéző lány egy nagy bunkó!!! Nem értem, hogyan foglalkozhat ügyfelekkel! Új ügyfelet biztosan nem szerez, hiába van ott 2 éve! Szerintem inkább miatta nem hosszabítanak... Ügyfélkezelés:0!

Hálózat
Ügyintézés

Béla
V 2018.07.01. 11:48

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
A telefoni ügyintézésnél udvariasak az ügyintézők.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A netes hálózat nagyon lassú, néha nem is tud kapcsolódni. Kénytelen vagyok a másik szolgáltatót használni a net miatt.

Hálózat
Ügyintézés

mikorka...
V 2018.05.03. 01:19

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
fiatalos, modern és megújító itthon, többnyire követik az új csomagjait a többi szolgáltató.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
-

Hálózat
Ügyintézés

Molnâr józsef
V 2017.10.28. 19:58

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Nekem maximãlisan bejön

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Név nélkül
V 2017.10.04. 09:58

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Viszonylag jó lefedettség

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A korlátlan mobilnet drága A legrosszabb flottacsomagok itt vannak A többihez viszonyítva lassú mobilinternet, fejletlenebb hálózat (utolsóként bevezetett HD hang, 4G hang hiánya

Hálózat
Ügyintézés

Péter
2017.09.23. 10:11

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Tarifám

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem tudok készüléket vásárolni. Inkább megveszi az ember máshol és nem ír alá két évet

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek