Vodafone vélemények
Értékelés: 2.63 - 583 vélemény

Írj véleményt a Vodafone-ról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Vodafone-ról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%324 darabdb
19.75%64 darabdb
9.57%31 darabdb
9.57%31 darabdb
11.11%36 darabdb
50%162 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.19 - 580 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.83 - 580 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

5 csillagos értékelések a Vodafone-ról összes vélemény

64 vélemény 7 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7

Zsolti
V 2019.12.31. 18:35

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Szerintem a másik kettőhöz viszonyítva elég korrektek.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Eddig nem volt negatív tapasztalatom.

Hálózat
Ügyintézés

Sz. J.
V 2019.06.18. 10:25

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Jó lefedettség (nézzétek meg Németországot...), elfogadható árak (ingyen sehol semmi nem lesz, vagy az olyan is). Az applikáción valóban van mit fejleszteni, de haladnak. Ügyfélszolit nem hívom, nem tudom, milyenek. Az üzletekben eddig mindig jófej ügyintézőkkel találkoztam és mindent megoldottak. Ha lesz vezetékesük is, azt is tőlük fogom venni.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Vodafone app

Hálózat
Ügyintézés

Perák Gergő
V 2019.04.20. 22:27

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Hogy gyorsan 2-3 nap alatt tudtam kártyásról váltani havidíjasra. Valamint hogy Korlátlanul tudok netezni, telefonálni, SMS/MMS-ni az Egész EU-ban illetve itthon is.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin.

Hálózat
Ügyintézés

Árpád
V 2019.03.15. 18:36

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Lefedettséget, ügyintézést, árakat.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Korlátlan net csomagot 5000-ért!

Hálózat
Ügyintézés

Attila
V 2019.02.16. 16:49

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Lefedettség, folyamatosan ajándékok

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyfélszolgálaton nagyon sokat kell várni az ügyintézőre..

Hálózat
Ügyintézés

VÁNDOR
2018.11.29. 20:52

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Bármely ügyfélszolgálat udvarias. Európát járom(kamion) mindenholjó a lefedettség. Bár ez technika (elsősorban telefon függő!!!!) A sok panaszkodónak mondanám, hogy Magyarországon sokkal jobb a 4G mint máshol egyes területeken!!! Merem ajánlani!!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kamionosként (sokat vagyok Magyarországon kívül) a 4 havi átlag!

Hálózat
Ügyintézés

Albert Adrien
V 2018.11.05. 08:15

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Megbízható, kiszámítható. Én a hálózattal is elégedett vagyok, a kiszolgálás, viszont példa nélkülien tökéletes. Mindent hamar elintézhetek, rugalmas, ügyfélbarát. A meglévő ügyfelekkel is jól bánnak. A tarifák is kedvezőbbek a többieknél. Mindig egy lépéssel a konkurencia előtt jár. Akkor is itt szeretnék maradni, ha nem ez lenne kedvezőbb áron.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs.

Hálózat
Ügyintézés

Balogh Sándor
V 2018.09.27. 15:34

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
My Vodafone-n keresztül mindent elintézhetsz.Lényeg,hogy a hivásokkal nem vágnak át,azonnal kijelzik a Ft.össz.-et.Igenis van kedvezmény,csakk nézz utána.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nekem minden oké.

Hálózat
Ügyintézés

Kacur
V 2018.09.10. 15:05

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Nagyon jó a szolgáltatásuk telefon internet eddig kifogástalanul müködik 1 éve vagyok náluk jo kiszolgálás udvariasak korektek csak sokat kell várni az ügyintézéskor csak igy tovább Vodafone kár hogy nincs tv szolgáltatás asztis nálatok kérném!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rugalmasabb ügyintézést

Hálózat
Ügyintézés

Koloszár István
V 2018.06.28. 12:28

Mit szeretsz a Vodafone-ban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
hogy akinek van már elöfüzetése majdnem 2 éve attól nem kérnék be elöleget mert 2 év alatt bizonyitota hogy füzeti

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek