Vodafone vélemények
Értékelés: 2.63 - 583 vélemény

Írj véleményt a Vodafone-ról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Vodafone-ról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%324 darabdb
19.75%64 darabdb
9.57%31 darabdb
9.57%31 darabdb
11.11%36 darabdb
50%162 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.19 - 580 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.83 - 580 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Vodafone-ról

350 vélemény 35 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 31 32 33 34 35

Arnold
V 2017.03.29. 19:36

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Viszonylag olcsó.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lehetne rugalmasabb,árakban

Hálózat
Ügyintézés

BóLya
V 2017.03.29. 18:51

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Erre MOST nem válaszolnék...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
- Nem tetszik, hogy idén kétízben is "leszívtak" egy jelentős összeget a telefonomról. Amikor bementem érdeklődni az ügyfélszolgálathoz, hogy ez miként lehetséges, megállapították, hogy egy 16400-as (bár már nem emlékszem pontosan a számra) követte el. Ám semmit nem tettek, és nem is szándékoznak tenni az elkövető ellen. (Azon felül, hogy letiltották ezt a számot a telefonomról.) - Az sem tetszik, hogy bár kb. 10 év óta van Vodafonos mobilom, valószínűleg a tavalyi évben minden külön értesítés nélkül valamikor megemelték a beszélgetés percdíját. (39 Ft-ról kb. 49 Ft-ra.) [Annyit azért itt hozzá kell tennem, hogy a fent említett reklamációm során "átírtak" egy időközben kreált másik, kedvezőbb "csomag"-ra.]

Hálózat
Ügyintézés

Szilágyi Tibor
2017.03.29. 16:06

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Számomra rendkívűl olcsó, bár az internet viszonylag drága (persze Magyarországon minden szolgáltatónál)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az internet ára csökkenhetne

Hálózat
Ügyintézés

Dagibogi
V 2017.03.29. 15:35

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Mindenben az élen járnak, ők vezették be először az EU roaming csomagot, és csökkentették drasztikusan a feltöltőkártyás percdíjakat. A többi szolgáltató csak hónapokkal később lépett a Vodafone után. Innovatívak. Jó az ügyfélszolgálatuk is. Az e-packos fizetési lehetőség sokrétű (OTP automata, Vodafone bolthálózat, átutalás stb. )

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Tulajdonképpen minden rendben van. A többi szolgáltatóhoz képest sokkal színvonalasabb szolgáltatást nyújtanak.

Hálózat
Ügyintézés

Kálmán Ferenc
V 2017.03.29. 14:22

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
A red-es csomaggal fix áron tudok korlátlanul beszélni és külföldi utazások során sem ér meglepetés. Red-el az ügyfélszolgálaton is gyorsabban felveszik a telefont :)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs ilyen - teljesen elégedett vagyok.

Hálózat
Ügyintézés

Mag László
V 2017.03.29. 09:58

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
megbízható, állandóan magas színvonalon

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
-

Hálózat
Ügyintézés

Kovács Rafael
V 2017.03.29. 07:00

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
RED-esként nagyon jó az ügyfélszolgálat (egyből kapcsolják az ügyintézőt, stb), a megduplázott adatforgalom is jó lépés volt.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hűségprogram, mint olyan elhanyagolható, a készülékárak (lényegében mint a másik két szolgáltatónál) borzalmasak, egyre több esetben a készülékek függetlenül olcsóbbak.

Hálózat
Ügyintézés

Csodaszarvas
V 2017.03.29. 05:23

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ügyfélbarátságtalan. A kapcsolattartáson és a szerződési feltételeken. (2 oldalban maximálnám, törvényben v. miniszteri rendeletben.)

Hálózat
Ügyintézés

H. Géza
V 2017.03.28. 21:46

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Csak a helyi ügyintéző korrekt hozzáállását.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az "olcsóbb" tarifa merev, drága. A hűségidő után értesítés nélkül áttért a perc alapú számlázásra. Csak újabb hűségidőért lett ismét másodperc alapú a számlázás.

Hálózat
Ügyintézés

Macika
V 2017.03.28. 21:44

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Rugalmasak jók az ajánlataik....

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Több net adatforgalmat..

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek