Vodafone vélemények
Értékelés: 2.63 - 583 vélemény

Írj véleményt a Vodafone-ról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Vodafone-ról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%324 darabdb
19.75%64 darabdb
9.57%31 darabdb
9.57%31 darabdb
11.11%36 darabdb
50%162 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.19 - 580 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.83 - 580 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Vodafone-ról

350 vélemény 35 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 29 30 31 32 33 34 35

Xavér Balthazár
2017.03.30. 11:20

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
RED asszisztens szolgáltatást.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
a fióküzletekben félanalfabéták vannak, szinte semmit nem lehet elintézni náluk.

Hálózat
Ügyintézés

kolo63
V 2017.03.30. 10:55

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semleges. :(

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
1:Több mint tízéves előfizetések felmondva,mert az utóbbi másfél évben 3-4 havonta olyan számlák{előfizetések kb:3szorosa} jöttek ki amit nem tudtak az ügyfélszolgálatnál megmagyarázni,{ismeretlen hívószámú hívások}holott az előfizetésekben lévő lebeszélhetőségek sem voltak felhasználva. Előfizetés ment,feltöltős lett,{hívószám ugyanaz maradt}és a probléma megszűnt. Hálózat!! 2:Nem egy esetben fordult elő hogy hívtak és azt mondták ki voltam kapcsolva{persze hogy nem},és láss csodát, ÓRÁK múlva jön az sms hogy nem fogadott hívásom volt.{legutóbbi esetnél a két telefon 50!!!!méteres körzeten belül volt} :((

Hálózat
Ügyintézés

S. Magdolna
V 2017.03.30. 10:54

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Szerintem ők a legjobbak. Sosem volt gond a hálózattal, a mubilnet szuper, a red-el pedig mindig ugyanannyit fizetek.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
semmit sem változtatnék.

Hálózat
Ügyintézés

Mirmur
V 2017.03.30. 09:36

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Ingyen beszélek a többi Vodafone előfizetővel.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rugalmatlan a cég több mint tíz éve vagyok előfizető de csak nehezen boldogulok ha valami probléma merül fel.

Hálózat
Ügyintézés

dr. xyz
T 2017.03.30. 09:18

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Nagy lefedettség, de más adótornyaival! Ez így nem korrekt, más tollával ékeskedni!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Drága, úgy mint minden más Magyarországi szolgáltató! Extra profitra tesznek szert, a beszélgetés díjait drasztikusan legalább 50%-al kellene csökkenteni. Minden mobil szolgáltatóhoz hasonlóan a végletekig kivárnak a Rooming díjak eltörlésétől, gusztustalan! Ez így, hogy egységes Eu?

Hálózat
Ügyintézés

Marcsi
T 2017.03.30. 08:47

Mit szeretsz a Vodafone-ban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
90ft-os percdíjak a kártyás használattal "kicsit" irreális!

Hálózat
Ügyintézés

Pempő
V 2017.03.30. 08:44

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
korrekt flotta tarifa nagyon barátságos

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Pl: Kamionosoknak próbálnák megfelelő csomagot

Hálózat
Ügyintézés

p3t3r
T 2017.03.30. 08:34

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyintézések menete ami leginkább nem tetszik

Hálózat
Ügyintézés

Ati bá
2017.03.30. 07:43

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Mostanában semmit!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ügyfélszolgálat napok óta elérhetetlen. E-számla megtekintése napok óta valamilyen technikai okok miatt szintén elérhetetlen. Hát milyen digitális szolgáltató az aki 5 napja nem tudja a saját elérhetőségeit rendbe hozni? De a számla befizetés elektr. úton az bezzeg működik!

Hálózat
Ügyintézés

Illés
V 2017.03.30. 07:38

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Jó szolgáltatásai vannak. Korrekt.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Jobb készülék konstrukció.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek