Telekom vélemények
Értékelés: 2.13 - 866 vélemény

Írj véleményt a Telekomról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telekomról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%504 darabdb
11.11%56 darabdb
5.95%30 darabdb
9.13%46 darabdb
12.9%65 darabdb
60.91%307 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.77 - 843 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.44 - 862 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telekomról

544 vélemény 55 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 51 52 53 54 55

Zsolti
T Tegnap, 00:38

Mit szeretsz a Telekomban?
Eddig még olyan nem volt!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kifagy lassú ledobál a net az igérthez képest 10%-os a sebesség bármit kötök rá

Hálózat
Ügyintézés

RcskAX
T Múlt csütörtök, 12:55

Mit szeretsz a Telekomban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmi nem tetszik . Kurv* drága és egy kalap szart nem ér! Szar vékony optikai kábelük és a rúter is gyenge. Azt varom teljen le a kiba*zott hűség idejük . És akit tehetek le beszelek erről a szolgáltatásról!

Hálózat
Ügyintézés

Gyüre Zoltán
T 2021.12.31. 11:56

Mit szeretsz a Telekomban?
Már semmit.....

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az androidos tv egy hatalmas visszalépés az iptv - hez képest... Várom, hogy lejárjon a szerződésem.

Hálózat
Ügyintézés

XcK Lajos
T 2021.12.29. 22:27

Mit szeretsz a Telekomban?
Hogy szerencsétlen nyomorultak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A létezésük. A létezésükön.

Hálózat
Ügyintézés

Mihàly
T 2021.12.18. 19:03

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mindent megvàltoztatnàk rajta mèg a nevèt is ... Nagyon dràga, gyönge a hàlozata. Arra kèpesek hogy meg buntessèk, az embert, ok nèlkül is... meg akarmit akarsz ki hozni stb a hűsèget ràd erőltetik,l... Èn màr egyszer ki fizettem a ködpèrt hogy le mondjam.... Boldogsàggal is töltött el. Èn aki tudatosan èlő ember vagyok, mert tudom oda kell figyelni a pènzre, azt mondanàm annak aki, mèg nem volt telekomos, vagy nincs benne tapasztalata semmi fèle kèppen, ne fusson neki, ennek a szolgàltatónak.....

Hálózat
Ügyintézés

adsdw
2021.12.10. 13:44

Mit szeretsz a Telekomban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
semmi sem tetszik, mindenen.

Hálózat
Ügyintézés

Gabe Molnar
T 2021.12.07. 11:06

Mit szeretsz a Telekomban?
Órákig tudom nézni a kifagyott adást.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hogy, nincs más szolgáltató.

Hálózat
Ügyintézés

Becz István
T 2021.12.01. 23:10

Mit szeretsz a Telekomban?
Az ára és az ígéret.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szentendrén a vezetèkes Telekom használhatatlan! Meg áll, ledob, lefagy, napokig nincs adás ....az adás szakadozik...

Hálózat
Ügyintézés

Őrszem
T 2021.11.30. 03:17

Mit szeretsz a Telekomban?
Gyakorlatilag semmit!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Családiházban lakom, alsó felső szinten net -telenséggel……Lakás rogyásig kamerázva, de ilyen gyenge net szolgáltatással mellett sorra kapcsolnak ki a kamerák. Még jó, hogy a fele nem netről megy. A 21.- században ekkora mutyicéget……. A pénzt szeretik beszedni, de szolgáltatást nyújtani az nem megy nekik! Ha egy szóban jellemezni kellene a szolgáltatásukat: MENEKÜLJ!!!!!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Egy mérges telekomos
T 2021.11.12. 15:04

Mit szeretsz a Telekomban?
Olyan nincs.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hálózat gyenge. Kezemben a telefon és jön az sms, hogy nem fogadott hívásom volt. A mobilinternet folyamatosan ledobál 2G-re. A Vandájuktól agybajt lehet kapni és a lényeg: rábeszélnek telefonon új díjcsomagra, majd akkor lepődsz meg, amikor le akarod mondani az adatmennyiséget, de nem lehet, mert kötelező. Hogy a bénatba engedik a fogyasztóvédők ezt az árukapcsolást?

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek