Telekom vélemények
Értékelés: 2.2 - 762 vélemény

Írj véleményt a Telekomról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telekomról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%438 darabdb
11.64%51 darabdb
6.62%29 darabdb
9.82%43 darabdb
13.24%58 darabdb
58.68%257 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.86 - 744 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.5 - 759 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telekomról

474 vélemény 48 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 44 45 46 47 48

Gorby
T 2020.10.02. 23:55

Mit szeretsz a Telekomban?
Működik

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Két mobil előfizetésem van, egy telefon és egy internet. Kicsit stílustalannak tartom, hogy az internet mellé fizetnem Kell egy telefon csomagot is, amit ugye sose használok, hiszen a sim békésen csücsül egy ruterben. A telefon mellé viszont fizetnem KELL egy internet csomagot is, amit sose használok a "buta" telefonomban. Másrészt meg folyamatosan buzerál valami telekom fiókkal. Semmi közük se a faszbukomhoz se semmimhez. Szolgáltasson! Ez a dolga! Az enyém meg, hogy fizessem a számlát.

Hálózat
Ügyintézés

Beduin
T 2020.10.01. 16:16

Mit szeretsz a Telekomban?
Látom a többi hozzászólást. Nálam mindig minden flottul megy. Sosem volt bajom sem térerővel, sem internettel. Ha valaki akarja, bár nem javaslom, próbálja meg a "híres" Vodafone-t. Onnan szöktem. Mindent szeretek a Telekom-ban.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmit. Így tökéletes.

Hálózat
Ügyintézés

Kenderbajusz
T 2020.09.28. 15:19

Mit szeretsz a Telekomban?
Csak nézem ezt a sok agymosott birka fizetett telenoros - vodafonos hülyét ... Nálunk miért nem megy soha az internet ??? Miért megy minden flottul ? Erre már nem tudtok válaszolni mi? Sőt mág Iptv-t és mobil előfizetést is rendeltük , most pénteken pedig egy tv-t.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kicsit sok előleget kérnek be készülékekre.... Listaáron adnak minden készüléket , és erre jönnek a kedvezmények stb.

Hálózat
Ügyintézés

TeleFos
T 2020.09.25. 20:24

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit. Szar az egész.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Igazából mindenen, az interneten a szolgáltatásaikon. Hogy mi nem tetszik, ó ez nagyon egyszerű fizetek a semmiért, az internet szolgáltatásukkal kitörölhetem a s...-em, igaz drága csomagot fizetek szinte az egyik legjobbat na ennek az 1/20-át kapom meg. Lassú, egy gmail levelet nem lehet betölteni vele. Aki teheti váltson egy másik szolgáltatóra, hátha rádöbben a telekom hogy a csőd szélén állnak :)

Hálózat
Ügyintézés

AKurvaAnyádatSzarosTelekom
T 2020.09.22. 19:29

Mit szeretsz a Telekomban?
szar

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
szar szarral

Hálózat
Ügyintézés

Patkány telekom
T 2020.09.16. 16:53

Mit szeretsz a Telekomban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A kurva anyjukat.pénzkidobás te faszopó Rékási geci

Hálózat
Ügyintézés

Török László
T 2020.09.11. 20:46

Mit szeretsz a Telekomban?
Röviden, tömören semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az internet pocsék módon működik. Ezen nem is hajlandóak változtatni! Lassú, állandóan eltűnik órákra. Ha betelefonálok, csodálatos módon megjavul, majd 1-2 napra rá újra jelentkeznek a problémák. Kész pénzkidobás az egész a "gyorsabb" internetért is. Aki teheti válasszon más szolgáltatót, BÁRMI jobb ennél.

Hálózat
Ügyintézés

frustration
2020.09.04. 09:27

Mit szeretsz a Telekomban?
Azt, hogy csak ritkán kell bemenni hozzájuk.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rugalmatlan, rossz ügyintézés.

Hálózat
Ügyintézés

T foss
2020.09.02. 11:57

Mit szeretsz a Telekomban?
Azt szeretem bennük hogy évek óta csak rabolnak. De minden kutyának egyszer eljön a napja !!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hálózat,ügyfélszolgálat,alkalmazottak,tarifacsomagok. Vanda különösen egy undorító tudatlan robot! Egy ügyfeletek legyen az se fizessen nektek egy fillért sem !!!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Aladin
2020.08.23. 12:38

Mit szeretsz a Telekomban?
Rossz

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Fizettek. A. Semmijé

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek