Telekom vélemények
Értékelés: 2.27 - 671 vélemény

Írj véleményt a Telekomról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telekomról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%372 darabdb
12.37%46 darabdb
6.99%26 darabdb
9.95%37 darabdb
13.71%51 darabdb
56.99%212 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.93 - 655 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.57 - 670 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telekomról

402 vélemény 41 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 37 38 39 40 41

Andrea
T Tegnap, 19:42

Mit szeretsz a Telekomban?
Egyelőre semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ha kapok egy ajánlatot,ahhoz jó lenne ha tartaná magát a cég,és nem térne el a megállapodástól!

Hálózat
Ügyintézés

EsterK
T 2019.08.09. 09:30

Mit szeretsz a Telekomban?
Gyors, korrekt, felhasználóbarát ügyintézés és szolgáltatások

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Konkrét, személyes ajánlatokkal történő megkeresés (kedvezményesebb díjcsomag, szolgáltatási lehetőség) jó lenne

Hálózat
Ügyintézés

Bálint
2019.08.06. 12:20

Mit szeretsz a Telekomban?
semitt

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az internet

Hálózat
Ügyintézés

Márk
T 2019.08.01. 19:13

Mit szeretsz a Telekomban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ennyi pénzért 100x jobb netet is kaphatnék, de sajnos a lakhely miatt csak ez a hulladék van.

Hálózat
Ügyintézés

RSanyi
T 2019.07.31. 17:33

Mit szeretsz a Telekomban?
Van rajta mit szeretni?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szemérmetlenül kihasználja, hogy a községünkben (Harsány) nincs másik jelentősebb szolgáltató. Drága, gyenge minőségű internet. Havonta jelzem a hibát, rövid ideig használható, de rövid idő múlva ismét használhatatlan. Legutóbb azt mondta az ügyfélszolgálát, hogy a wifi amúgy is csak kényelmi funkció, meg a falak árnyékolnak, a szomszéd wifije átfedésben van, blablabla. Kérdem én a 15 méterre lakó szomszéd wifije hogy a bánatba nyomja el az én szerintük csodajó digitális elosztóm jelét?

Hálózat
Ügyintézés

igaz mondó
T 2019.07.30. 12:45

Mit szeretsz a Telekomban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
AZ HOGY SZAR NET!!!!!!!44az

Hálózat
Ügyintézés

Sohatobbettelekom
T 2019.07.27. 21:57

Mit szeretsz a Telekomban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
a fidesz talpnyalása helyett javithatnának a szolgáltatáson

Hálózat
Ügyintézés

Csilla
2019.07.26. 14:23

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lett egy előfizetésem a telekomnál ahol azt mondták, hogy a telefon részletével és az előfizetéssel együtt havonta 100000 Ft körül fogok fizetni. Ehelyett ahogy telt az idő egyre többet kellett fizetnem. Mire eljutottam odáig, hogy 40000 ft ot fizettem havonta, elegem lett.. Persze ők azt mondták túl léptem a kereteimet.. Gondoltam letiltatom a kártyám és részletfizetést kérek amiben minden benne van. Ezt meg is kaptam. 6 hónapig fizettem 13800 ftot majd bementem megérdeklődni, hogy biztosan lejárt e a részlet.. Bent azt mondták még 40000 ftot be kell fizetnem mert nem volt benne minden a részletben. Azthittem hanyatt dobom magam. Panaszlevelet irattam, arról hogy nem kaptam megfelelő tájékoztatást. Eltelt majdnem egy év és a panaszlevélről semmi hír.. De a behajtótól már annál inkább.. 90000 ft ot kér a behajtó.. Kicsit sem lehúzás igaz? ;)

Hálózat
Ügyintézés

Lili xyz
T 2019.07.22. 23:15

Mit szeretsz a Telekomban?
-

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Zsuzsa
T 2019.07.22. 13:53

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs megfelelő tájékoztatás, a router újrainditásáért újonnan díjat számolnak fel!

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek