Telenor vélemények
Értékelés: 2.76 - 432 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%229 darabdb
21.4%49 darabdb
9.17%21 darabdb
13.97%32 darabdb
14.41%33 darabdb
41.05%94 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.32 - 430 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.95 - 424 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

264 vélemény 27 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 22 23 24 25 26 27

Somogyi Mátyás
T 2017.03.29. 22:43

Mit szeretsz a Telenorban?
My menü az nagyon jó árakat biztosít kártyásoknak, csak sokszor túl nagy egységekben árulják a kedvezményeket.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
4G az katasztrófa sok helyen ki kell kapcsolnom, hogy ne keresse folyamatosan a hálózatot, és ne merüljön le a telefonom 3-4 óra alatt emiatt. A legedettség sem az igazi mert sokszor hálózat sincs!

Hálózat
Ügyintézés

János
T 2017.03.29. 22:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Sikerült megutáltatniuk magukat (pedig jó régóta bíztam bennük).

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem korrekt cég. Tarifaváltás január 18. Visszamondási lehetőség 2 hét. Aktiválás február 07. Visszamondás február 13 (már régebben hívtam Őket, de azt "nem találják" a rendszerben, holott az is telefonon volt, tehát rögzítették). Teljes elutasítás, udvarias, semmitmondó üzenet. TV-t veszel neten, kiszállítás 1 hét múlva. Honnan érvényes a garancia? Csalnak azért a két évért. Mihelyt lejár, úgy otthagyom Őket, hogy füstöl. Azt hiszik egyeduralkodók? Mellesleg az ügyintézés 2x félóra várakoztatás volt telefonon.

Hálózat
Ügyintézés

Tibor vagyok
T 2017.03.29. 20:21

Mit szeretsz a Telenorban?
2004 óta vagyok Telenor-os,a telefonos ügyfélszolgálat és a boltokban található ügyfél-szolgálatokkal meg vagyok elégedve.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Normális,alakítható tarifacsomagokat kellene kitalálni.Nem tetszik a jelenlegi és ezért megyünk el az egész családdal a Telenortól

Hálózat
Ügyintézés

Egy új előfizető
T 2017.03.29. 19:38

Mit szeretsz a Telenorban?
Még tesztelem.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A szerződéskötéskor befizetett előleget nem a következő számlában számolják el, hanem ki tudja, mikor. 2016. novemberben kötöttem a szerződést és az ott befizetett összeget azóta sem írták jóvá. (Ma március 29-e van.) Ezen mindenképpen változtatni kell.

Hálózat
Ügyintézés

B.F-né
T 2017.03.29. 18:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem szeretem, de ez van.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Probléma kezelés 0. A 4G kevés! Térerő több helyen pocsék! Drágák a díjcsomagok.

Hálózat
Ügyintézés

Kezdettől Telenoros
T 2017.03.29. 17:12

Mit szeretsz a Telenorban?
nincs mit :(

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A 4G az csak 3G! Az ügyfélszolgálatuknál egy bő órát vártam, mire sorrakerültem. A számlázási rendszerük átláthatalan!

Hálózat
Ügyintézés

Tomato
V 2017.03.29. 16:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Egyoldalú szerződésmódosítások (!!!!!!) - azzal a szöveggel, hogy ez nekem lesz jó, helyette pedig plusz 5-10e Ft-okat fizettünk (5 számos csomagban). Mindenféle "kiegészítő díj"-ak felszámolása, amiről egyik ajánlatukban sem volt szó soha. Probléma kezelés katasztrófális, nem is lehet senkivel konkrét ügyben kommunikálni, csak majd 30 nap múlva küldenek egy sablon választ, hogy náluk minden ok. Menekültünk tőlük.

Hálózat
Ügyintézés

darus
T 2017.03.29. 16:13

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Bürokratikusak,drágák,rugalmatlanok.nem becsülik meg a régi kuncsaftokat

Hálózat
Ügyintézés

László
T 2017.03.29. 15:51

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rugalmatlan bürökratikus útvesztő, túlszabályozottságában egyszerűen elvész, lényegtelenné válik az ügyfél. Csak fizessünk, a többi nem számít. Panaszkezelésük abból áll, hogy semmitmondó "válaszokkal" a saját maguk kreálta sablonoknak megfeleljenek. Díjcsomagjaik havidíját mindenáron, pénzsóváran próbálják egyre feljebb srófolni. A valós ügyféligények, korrekt szolgáltatói véna, hatékony problémamegoldás egy másik dimenzió számukra.

Hálózat
Ügyintézés

gábor
T 2017.03.29. 14:48

Mit szeretsz a Telenorban?
jó megbízható szeretm 15 éve jó ár érték

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
semmin

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek