Telenor vélemények
Értékelés: 2.76 - 428 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%227 darabdb
21.59%49 darabdb
9.25%21 darabdb
14.1%32 darabdb
14.1%32 darabdb
40.97%93 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.32 - 427 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.95 - 420 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

262 vélemény 27 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 20 21 22 23 24 25 26 27

Gábriel Attila, Salgótarján
T 2017.03.30. 13:09

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Félrevezettek a MyMinut -ra való átállásnál. A salgótarjáni üzletükben az előadó közölte, csak akkor állhatok át ha egy másik szolgáltató / Telekom,Vodafon / számát átviszem a Telenorhoz. Vagy nem ért a munkájához az előadó vagy ????????? Ezt egyébként a budapesti ügyfélszolgálat meg is cáfolta,simán át lehet állni a MyMinut-ra.

Hálózat
Ügyintézés

Oláh Erzsébet
T 2017.03.30. 12:43

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Amikor a 4G-ről a Hipernetről beszélünk, a településünkön Hajdúviden 10 éve nincs jó lefedettség, többször kértem jeleztem, szolgálati telefon lévén nem tudok váltani, de sajnos otthon nem tudok ügyet intézni, csak ha bizonyos pontján vagyok a kertnek vagy a lakásnak. A XXI. sz. nem szabad lenne előfordulnia. Mivel nincs térerő a csomaghoz tartozó interentet se lehet kihasználni..

Hálózat
Ügyintézés

Céges felhasználó
T 2017.03.30. 12:41

Mit szeretsz a Telenorban?
Nagyjából nimcs mit..

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A térerő (Megyei jogú városban) katasztrófa.

Hálózat
Ügyintézés

Nagy Csaba
T 2017.03.30. 12:37

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
SMS küldés pénteken történt, és szerda reggel(!) kapták meg okafogyottan..... No comment

Hálózat
Ügyintézés

Kosák József
T 2017.03.30. 12:21

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ha előfizető akarok lenni, vagy venni akarok, netán magasabb tarifába szeretnék lépni, akkor azonnal szinte percek alatt el lehet intézni. De ha vissza akarok lépni alacsonyabb kategóriába, akkor minden féle nehézségeket támasztanak. Ha lejára hűségidőd. Nem szólnak előre, ha eltéveszted, és netán lejjebb akarsz lépni, akkor mondják, ja a hűségidőd lejárt... Ez a probléma mindenhol így van.

Hálózat
Ügyintézés

Satya.
T 2017.03.30. 11:37

Mit szeretsz a Telenorban?
A lefedetségük elég jó.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kár volt meg szüntetni a be fízetést az ügyfélszolgálatban.

Hálózat
Ügyintézés

Edit
T 2017.03.30. 11:29

Mit szeretsz a Telenorban?
Igazából annó a kezdet kezdetén csak ez a szolgáltató volt, én meg hűséges vagyok, nem váltottam . Most ért pozitív dolog a kártyás percdíjak csökkentésével, persze ez is csak gondolom ideig-óráig lesz így. Az ügyféltér nagyon szimpi, ügyfélszék is kihelyezésre került nem kell állni, mint bálám szamara .

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyfélhívó nagyon hiper-szuper, szerintem azért az idősekre is kellene gondolni, habár ebben is segítókészek voltak az ügyfélszolgálaton ülő emberkék

Hálózat
Ügyintézés

Alfred
T 2017.03.30. 11:26

Mit szeretsz a Telenorban?
Készülékajánlatok

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Budapest XVI. kerületének bizonyos részein hosszú évek óta gyenge a hálózat, ezt ebben a milleniumban nem megengedhető

Hálózat
Ügyintézés

Androsits István
T 2017.03.30. 09:02

Mit szeretsz a Telenorban?
A névváltoztatás óta - nem gondolom, hogy azzal összefüggésben - rohamosan romlik az általános színvonal! Wzért lassan semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Visszaélve a gazdasági erőfőlényükkel, a sorozatos egyoldalú és rendkívül előnytelen szerződés-módosítások. Vissza kellene térni a tisztességes üzleti magatartáshoz! Csak azért maradtam mellettük, mert - valószínűleg a kartellezés eredményeként a többi sem jobb!

Hálózat
Ügyintézés

Kis Jakab
T 2017.03.30. 08:22

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit 20 ėv után most hagyom ott őket.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Azt csinálnak a rėgi ügyfellekkel amit akarnak.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek