Telenor vélemények
Értékelés: 2.76 - 432 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%229 darabdb
21.4%49 darabdb
9.17%21 darabdb
13.97%32 darabdb
14.41%33 darabdb
41.05%94 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.32 - 430 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.95 - 424 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

264 vélemény 27 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 23 24 25 26 27

viktor
T 2017.03.29. 14:11

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit!!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A 4g egy kalap fos... Csak visszafelé fejlődik minden...

Hálózat
Ügyintézés

Marcsi
T 2017.03.28. 19:29

Mit szeretsz a Telenorban?
Tulajdonképpen szeretem, mert jók a vételi viszonyok. Műszaki gondom még nem volt, de DRÁGA!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Drága! Keveset beszélek és nem találtam olyan csomagot, ami árban is megfelelne, de ha mégis, nem lehet visszafelé lépni. Könyörgöm, ha változik az élethelyzetem, kénytelen vagyok a drágább csomagot fizetni egy életen át. Most akartam csatlakozni egy telenoros flottához, azt sem engedték, mert ugye a hűségidő, meg ez is visszalépésnek számít!!!!!!!!!!

Hálózat
Ügyintézés

B Imre
T 2017.03.28. 18:41

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit, de ez van..

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lefedetség még mindig nagyon rossz. Már 4G váltottam hiperszuper gyorsaságra fizetek(nem keveset) és csak kínlódás az egész. Változtatni? A hozzá állásán a telenornak, h ha 1x azt mondom, h itt és itt( II. XIV. kerület) nincs térető, akkor nem a készülékem a rossz. Egy 200 ezres készülék csak rossz lehet...

Hálózat
Ügyintézés

Erika
T 2017.03.28. 17:36

Mit szeretsz a Telenorban?
Állandóan levon ók nèlkül az egyenlegből mindenfèle összeget .

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

László
2017.03.28. 16:46

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem szeretem, de ez van.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Állandó zaklatás részükről, hiába nem engedélyezem, azt, hogy ne keressenek semmilyen üzleti dologgal tojnak rá.Térerő? Salgótarjánban van olyan hely ahol csak a Telenor nem működik. Mit lehet az ilyen cégen szeretni?

Hálózat
Ügyintézés

nokedli
2017.03.28. 16:41

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Drága!!!!!! Ha véletlenül egyik hónapodban egy magasabb számlát csinálsz utána ugyan olyan mértékű számlák jönnek,hiába nem is használod!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Anikó
2017.03.28. 14:57

Mit szeretsz a Telenorban?
Flotta csomaghoz tartozom , több mint 10-éve! Gyors megbízható eddig sosem volt problémám.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs készülék vásárlásnál részlet fizetési lehetőség , a készülékek pedig nem olcsók biztosan lenne rá igény. Csupán ennyi különben minden rendben van.

Hálózat
Ügyintézés

Pandamama
T 2017.03.28. 13:45

Mit szeretsz a Telenorban?
A Flotta csomagot, amit most használok nagyon szeretem.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem tetszik, hogy az általam használt Flotta csomag kínálatából ki került a korlátlan net. Az is kellemetlen picit, hogy flottásként nem juthatok kedvezményesen készülékhez.

Hálózat
Ügyintézés

Dzsonika
T 2017.03.28. 13:38

Mit szeretsz a Telenorban?
Szeretem a megfelelő és gyors kapcsolást Nagyon nagy hibát követtek el mikor bezárták a Pásztó-i kirendeltséget Nagy forgalma volt és az ügyintézés jó volt A vonzási köre is nagy volt Most valami borzalmas hogy S.tarjánba kell menni ha bármi problémánk van . Nagyom kérem önöket ha lehetséges ujból nyissák meg a kirendeltséget.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az előbb leirtakon nagyon kérem hogy változtassanak Sok kellemetlenséget takaritanának meg az embereknek

Hálózat
Ügyintézés

Báthory Zsolt
T 2017.03.28. 12:35

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rendkívül drága, a havi net keretem hirtelen elfogy annak ellenére hogy munkahelyemen wifi van és itthon is... Érdekes módon amelyik előfizetésem hűsége lejárt ott a havi kiszámlázások kevesebbek , ellenben ahol még egy évem van ott irreálisan sok! Még régi előfizetéseim vannak (2db/ páromé egyik), múszály nekik a lassítot netet biztosítani, ez annyira zavarja őket hogy sokszor zaklatnak a bugyuta ajánlatokkal még ugy is hogy ügyfélszolgálaton külön kértem hogy NE! :( Sajnos annak ellenére hogy a hungária krt-on lakom csak t-com van, ezért a UPC mobilszolgáltatás sem elérhető számomra - illetve túl sokért - , tudomásom szerint elfogadható áron csak ott van korlátlan internet...

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek