Telenor vélemények
Értékelés: 2.76 - 432 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%229 darabdb
21.4%49 darabdb
9.17%21 darabdb
13.97%32 darabdb
14.41%33 darabdb
41.05%94 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.32 - 430 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.95 - 424 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

94 vélemény 10 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Maci32
T 2020.07.29. 21:51

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A salgótarjáni ügyfélszolgálat munkatársai bunkók, kétszínűek, a kiszolgálás borzalmas.

Hálózat
Ügyintézés

Melinda
V 2020.07.10. 19:44

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Borzasztó a lefedettsége Senkinek nem ajánlom. A céges telefonom telenor, a magán viszont Vodafone , ég ès föld a különbség.

Hálózat
Ügyintézés

Franki
T 2020.05.11. 14:08

Mit szeretsz a Telenorban?
Mit lehet szeretni bennük,hogy nálunk a faluban csak bizonyos helyeken van térerő? Pl a kert végében,és a wc-ben...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Fejlesztés,fejlesztés,fejlesztés...

Hálózat
Ügyintézés

Sajnos telenoros
T 2020.03.30. 12:25

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit kb. 25 év után. Legszívesebben menne a kukába az egész. Parkolási bírságok, majdnem autópálya-büntetések sokasága, felesleges reklamációk. Nemhogy mobil internet, de GSM szolgáltatás is csak a szabad ég alatt. Ez az egész egy tragédia. Digitális jólét? Ez biztos nem az, feltételezem a nagy pénzeket felmarkolták ezek is a hálózatfejlesztésekre

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Felháborító

Hálózat
Ügyintézés

Iller Mihály
T 2020.03.26. 11:36

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit. Szerintem 22 éve használom ( még Pannon volt)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A vezetőségen kell változtatni, mert amilyen a vezetés, olyan a cég.

Hálózat
Ügyintézés

Egy kurva ideges ember
T 2020.03.18. 18:56

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

Sanyi
T 2020.03.14. 12:03

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szar internet, csúcsidőben egyáltalán nem működik

Hálózat
Ügyintézés

A Telenor áldozata
T 2020.02.28. 15:27

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Úgy reménytelen, ahogy van. Megbízhatatlan, kiszámíthatatlan a szolgáltatás, a hibabejelentéskor nagy nehezen elért ügyintézők pedig tudatlanok (és némelyikük még pofátlan is), és félórákig vesztegetik az időt ötletelgetéssel meg csodálkozással, miközben külföldön, az EU-ban nem működik az ügyfél bankügyintézéshez létfontosságú SMS-szolgáltatása. Ez már önmagában súlyos károkat okoz neki, de utólagos döbbenetére az időhúzásért még egy vagyont is fizet, mert az EU-ból fizetős az ügyfélszolgálat az itthon ingyenes számon (vajh miért, ha ők hibáznak?!). Konkrétan így jártam tavaly, ledumálták a pár ezer Ft-os kártyaegyenlegem az ügyintézők, de a problémát fel se fogták napokig, és négyszer hívatták magukat újra, hátha rájönnek. Még csak visszahívást se ajánlottak. Most pedig hirtelen sunyin óriásit emeltek a tarifákon ezért a szemétért. Szabadrablás.

Hálózat
Ügyintézés

Szlávik Ibolya Anna
T 2020.02.11. 11:32

Mit szeretsz a Telenorban?
Nincs mit szeretni tőlük...!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A tistességtelen eljárás az ügyfelekkel szemben. És próbáljanak emberségesseb hozzá állást az üzletekben az eladók....!!! 😫😫😫😫😫 Amint lehetőségem akad lépek tőlük!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Zoltán
T 2020.01.20. 18:53

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit nagyon megutáltam.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Két év hűségidővel vettem kedvezményesen tőlük készűléket és a készűlék kedvezmény 100%-át kellene visszafizetni még a hűségidő lejárata előtti napon is,ha felmondanám a szerződést,semmi időarányosság nincs. Alig várom hogy leteljen a hűségidő és váltok. Egyre drágábbak a csomagjaik.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek