Telenor vélemények
Értékelés: 2.75 - 439 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%235 darabdb
21.28%50 darabdb
9.36%22 darabdb
13.62%32 darabdb
14.04%33 darabdb
41.7%98 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.31 - 438 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.94 - 431 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

98 vélemény 10 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

B.Laci
T 2020.10.10. 12:33

Mit szeretsz a Telenorban?
0

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ami nem tetszik az, hogy eddigi kártyacsomagom megszüntetve kaptam a hello csomagot. Amin a heti net jo ha kitart ket napot. Amig a régi csomagban volt hogy egyh3tre kitartott a rendelt 3 GB. Azt hirdette a Telenir hogy ebben a csomagban korlátlan a közösségi média elérés (facebook , messenger stb.) Net felhasználás nélkűl. Ehelyett zabálja a mobil netet. Undorító mien csomagokat alkotnak meg.

Hálózat
Ügyintézés

Mohácsi telenoros
T 2020.10.08. 07:05

Mit szeretsz a Telenorban?
Mióta megjelentek a mobilszolgáltatók a Telenorhoz tartozom.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyintézők arroganciája, lekezelő hozzáállása az ügyfélhez, szándékos ügyfél félrevezetés. Mohácson legalábbis ez van.....személyes tapasztalat.

Hálózat
Ügyintézés

Márkus Zsuzsi
T 2020.09.26. 22:24

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kb. 2000-ben volt ilyen sebességű interneten...... de lehet akkor gyorsabb volt🤷‍♀️. Vajon ha én teljesítek (kifizetem a számlát), akkor a szolgáltatónak miért nem kötelessége biztosítani az ígért szolgáltatást?

Hálózat
Ügyintézés

S Németh Eszter
T 2020.09.23. 16:21

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Soha nincs vételem! Ezer éve a Telenor előfizetője vagyok,de most besokalltam. A legdurvább,hogy WI-FI nélkül otthon egyáltalán nem tudom használni a telefonom. Ezért úgy döntöttem,szolgáltatót váltok. Elég volt.

Hálózat
Ügyintézés

Maci32
T 2020.07.29. 21:51

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A salgótarjáni ügyfélszolgálat munkatársai bunkók, kétszínűek, a kiszolgálás borzalmas.

Hálózat
Ügyintézés

Melinda
V 2020.07.10. 19:44

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Borzasztó a lefedettsége Senkinek nem ajánlom. A céges telefonom telenor, a magán viszont Vodafone , ég ès föld a különbség.

Hálózat
Ügyintézés

Franki
T 2020.05.11. 14:08

Mit szeretsz a Telenorban?
Mit lehet szeretni bennük,hogy nálunk a faluban csak bizonyos helyeken van térerő? Pl a kert végében,és a wc-ben...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Fejlesztés,fejlesztés,fejlesztés...

Hálózat
Ügyintézés

Sajnos telenoros
T 2020.03.30. 12:25

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit kb. 25 év után. Legszívesebben menne a kukába az egész. Parkolási bírságok, majdnem autópálya-büntetések sokasága, felesleges reklamációk. Nemhogy mobil internet, de GSM szolgáltatás is csak a szabad ég alatt. Ez az egész egy tragédia. Digitális jólét? Ez biztos nem az, feltételezem a nagy pénzeket felmarkolták ezek is a hálózatfejlesztésekre

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Felháborító

Hálózat
Ügyintézés

Iller Mihály
T 2020.03.26. 11:36

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit. Szerintem 22 éve használom ( még Pannon volt)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A vezetőségen kell változtatni, mert amilyen a vezetés, olyan a cég.

Hálózat
Ügyintézés

Egy kurva ideges ember
T 2020.03.18. 18:56

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek