Telenor vélemények
Értékelés: 2.76 - 432 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%229 darabdb
21.4%49 darabdb
9.17%21 darabdb
13.97%32 darabdb
14.41%33 darabdb
41.05%94 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.32 - 430 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.95 - 424 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

264 vélemény 27 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 21 22 23 24 25 26 27

Androsits István
T 2017.03.30. 09:02

Mit szeretsz a Telenorban?
A névváltoztatás óta - nem gondolom, hogy azzal összefüggésben - rohamosan romlik az általános színvonal! Wzért lassan semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Visszaélve a gazdasági erőfőlényükkel, a sorozatos egyoldalú és rendkívül előnytelen szerződés-módosítások. Vissza kellene térni a tisztességes üzleti magatartáshoz! Csak azért maradtam mellettük, mert - valószínűleg a kartellezés eredményeként a többi sem jobb!

Hálózat
Ügyintézés

Kis Jakab
T 2017.03.30. 08:22

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit 20 ėv után most hagyom ott őket.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Azt csinálnak a rėgi ügyfellekkel amit akarnak.

Hálózat
Ügyintézés

Németh Imre
T 2017.03.30. 08:10

Mit szeretsz a Telenorban?
Megbízható, stabil hálózat

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A készülék ajánlatok bővítése.

Hálózat
Ügyintézés

papa1
T 2017.03.30. 07:15

Mit szeretsz a Telenorban?
0

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
0

Hálózat
Ügyintézés

Hunya
T 2017.03.30. 07:13

Mit szeretsz a Telenorban?
A hálózat minőségét, azzal itt nincs probléma.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Bár az én személyes ügyintézőm a legjobb, látni, hogy amit a értékesítési szemlélet irányába tesznek, az nulla! Hatalmas pénzeket költenek a csili-Vili új üzletekre, de az abban dolgozó embereken látszik a demotivaltsag. Meggyőződésem, hogy a hazai mobilszolgáltatók karteleznek! :(

Hálózat
Ügyintézés

tanar
T 2017.03.30. 06:42

Mit szeretsz a Telenorban?
-

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
-

Hálózat
Ügyintézés

Nagyi
2017.03.30. 06:42

Mit szeretsz a Telenorban?
Igazából csak elfogadom. Akárhova megyek át, mindenhol van a tarifacsomagbam ami nem megfelelő.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyintézés capnivaló, soha nem lehet a panasszal fordulni olyan személyhez, aki érti is a dolgát. Az ügyfélszolgálaton olyan embewrek dolgoznak, akik csak ugatják a dolgot.

Hálózat
Ügyintézés

Vazulka
T 2017.03.30. 06:19

Mit szeretsz a Telenorban?
Hogy tudok telefonálni

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem becsülik meg a régi előfizetőket, nagyon drága az előfizetési díjak, 20 év után ha lejár a szerződésem elhagyom a társaságot

Hálózat
Ügyintézés

József
T 2017.03.30. 05:53

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyfelet fejőstehénnek nézik. Lopnak, csalnak hazudnak. Az ügyfelet hülyének tartják, és úgy is kezelik. Ezen kellene változtatni.

Hálózat
Ügyintézés

László
T 2017.03.30. 02:02

Mit szeretsz a Telenorban?
Azt talán, hogy van telefonos hálózat, ha még internetes nincs is.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
1: Az internetes lefedettség lehet, hogy kitűnő a nagyvárosokban, de vidéken ez nagyon hézagos. 2: Garanciális javításra vittem be a telefonomat. Kereken egy óra várakozás után közölte a hölgy, hogy adatkábel és töltő nélkül nem javítják a telefont. Ami persze nem volt nálam így csaknem egy év elteltével. Azt persze nem zavarja a Telenort, hogy a jótállási feltételek között nem szerepel ilyen kitétel. 3: Egy aláírt szerződés után megterhelték a számlámat néhány ezer forinttal, internethozzáférés címszóval. Egy hónap, tucatnyi hívás, és a fogyasztóvédelem kellett, hogy felfogják, hogy a szerződésben nem szerepel ilyen. Ez a három pont éppen elég, hogy minél messzebb elkerüljem ezt az ügyfélbarátmentes szolgáltatót.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek