Telenor vélemények
Értékelés: 2.83 - 399 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%207 darabdb
22.71%47 darabdb
9.18%19 darabdb
14.49%30 darabdb
14.98%31 darabdb
38.65%80 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.38 - 397 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.04 - 391 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

5 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

47 vélemény 5 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5

Zoltán
T 2019.06.30. 20:27

Mit szeretsz a Telenorban?
Azt, hogy az ügyfélszolgálaton nem kell sokat várni, hogy felvegyék a telefont. Valamint rendkívül korrektek és segítőkészek is.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lefedettségben fejlődhetne, van ahol nagyon gyenge és lassú...

Hálózat
Ügyintézés

Máté
T 2019.06.19. 23:53

Mit szeretsz a Telenorban?
Árak, szolgáltatás, ügyintézés. A Hello Kártyás csomagok iszonyat jók lettek ( és nem kötelező rá váltani, aki nem akar megmarad a 19 Ft-os csomagja)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin

Hálózat
Ügyintézés

zotya
T 2019.03.25. 14:58

Mit szeretsz a Telenorban?
Kedvesek az ügyintézők a személyes és telefonos ügyfélszolgálaton is. Lefedettség jónak mondható, 10/6 helyen tökéletes a 4G

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Talán a 2 az 1ben csomagokon, a 2in1S csomagban lehetne 1GB net kevesebb beszéddel.

Hálózat
Ügyintézés

Biró Norbert
T 2019.02.27. 22:49

Mit szeretsz a Telenorban?
Szerintem nekik van a leggyorsabb hálózatuk Budapesten, függetlenül attól, hogy a többi szolgáltató mit mond... bármikor néztük ismerősökkel, mindig a Telenor volt a gyorsabb!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Webes számlabefizetés lehetne jobb - (az új APP kiváló)

Hálózat
Ügyintézés

Bató András
2019.02.08. 17:37

Mit szeretsz a Telenorban?
Még Pannon GSM volt mikor az első telefonnt megvettem ott. Mindig segítenek.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Tamás
T 2019.02.07. 17:31

Mit szeretsz a Telenorban?
Ügyfélközpontú, ha kérdésed van azonnal válaszolnak. Hálózata közel a legjobb erre felé. Mobilnet: (PING 2 Letöltés 280MB/s Feltöltés 150MB/s)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Olcsóbb tarifákat korlátlan nettel, esetleg személyre szabott csomagot amit te magad állítasz össze. (hasonlóra gondolok mint amilyen a Magentáéknál van)

Hálózat
Ügyintézés

Sárkány Alex
T 2019.02.07. 06:53

Mit szeretsz a Telenorban?
Nagyon jó a tarifájuk

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

hirntot
T 2019.02.02. 18:23

Mit szeretsz a Telenorban?
Nagyon készségesek, ügyfélszolgálat sokkal jobb mint a magentáé. Lefedettség, árak olcsóbbak mint a másik két szolgáltatóé.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Korlátlan net csomagokat visszahoznám..

Hálózat
Ügyintézés

elégedett ügyfél
T 2018.11.27. 19:40

Mit szeretsz a Telenorban?
Mindent

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Blue+ csomagok árát csökkenteném, vagy így lenne összeállítva pl hogy 100gb alap 2990 Ft-ért. ÉS SOKKAL TÖBB AJÁNDÉK ADATOT, PERCEKET AZ ÜNNEPEKRE!

Hálózat
Ügyintézés

simpley
T 2018.11.13. 16:47

Mit szeretsz a Telenorban?
Ügyfélhez való hozzáállás, ügyfélközpontú. Ha kérdésed van azonnal válaszolnak...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A díjcsomagok összeállításán, főleg a Blue+-on.. Lehetne pl akkor már ha annyira 100GB, a legolcsóbb csomagban ennyi, és folyamatosan növekedő felhasználható adat. Ezt leszámítva a legkorrektebb szolgáltató...

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek