Vodafone vélemények
Értékelés: 2.87 - 488 vélemény

Írj véleményt a Vodafone-ról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Vodafone-ról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%256 darabdb
25%64 darabdb
11.72%30 darabdb
9.38%24 darabdb
9.77%25 darabdb
44.14%113 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.4 - 484 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.03 - 482 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Vodafone-ról

278 vélemény 28 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 24 25 26 27 28

definition
szerda, 00:06

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Szombathelyen felvásárolták a Greencomot.Kíváncsi vagyok a kábeles szolgáltatást milyen színvonalon adják.Járják a családokat és a város környékét,agitálnak veszettül,hagyd ott a régi szolgáltatód nagy kedvezményt kapsz,-meg minden.Hát az itt olvasottak egy kicsit elvették a kedvemet.Egy évre szerződök csak Vodafone Tv-re,megöl a kíváncsiság.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Csáki Alexandra
V 2020.09.09. 16:24

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Nagyon kedves és segítőkész volt a munkatarsuk !!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Fuckvoda
V 2020.09.07. 19:27

Mit szeretsz a Vodafone-ban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mióta átvették a UPC-t erezhetően gyakran lassú a net, főleg az otthoni wifi.

Hálózat
Ügyintézés

Ramóna
V 2020.09.01. 10:41

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Minősíthetelennek tartom, hogy kb. hetente kell hívnom az ügyfélszolgálatot, mert valami mindig tönkremegy vagy csak elfelejtenek tájékoztatni. Elvárják, hogy megvegyünk minden TV készülékhez a külön BOX-ot, de csrébe a színvonal, amit nyújtanak botrányosan rossz. Akad a csatorna, elmegy a TV műsor, a Wifi jel is folyamatosan eltűnik.

Hálózat
Ügyintézés

Papi papi
V 2020.08.31. 21:03

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Vissza a upc

Hálózat
Ügyintézés

Ladofer
V 2020.08.29. 22:54

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Konkrétan nem is tudom, valamiért 10 éve együtt...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Évente változó -mindig drágább- tarifacsomagok. Pest közelben még 4G hálózaton működik a mobilnet, vidéken sok helyütt 3G. A UPC megvétele sokat rontott a megítélésen! Az ügyfélszolgálat gyakorlatilag elérhetetlen! (Anno vissza is hívtak, akkor még fontos volt az ügyfél)

Hálózat
Ügyintézés

Mbogar
V 2020.08.26. 20:19

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmi sem tetszik..

Hálózat
Ügyintézés

Ilona
V 2020.08.24. 14:32

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem lehet hívni, nem lehet létrehozni a hivashoz a kapcsolatot, a mobilinternet nagyon gyengén működik.

Hálózat
Ügyintézés

Miklós
V 2020.08.19. 17:51

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Minden nap meghaló internetszolgáltatás, gyenge mobilinternet térerő és sebesség.

Hálózat
Ügyintézés

Hildegard
V 2020.08.17. 21:31

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Ingyen hívható más vodafone-os szám.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Új telefon vásárlása miatt SIM kártyát szerettünk volna cserélni, mert a régi SIM nem jó az új telefonba. Flottáról van szó, vittünk meghatalmazást. Közölték, hogy csak tulajdonos intézheti. Remek. Csak ha épp külföldön van a tulajdonos, akkor nem lehet a cserét megejteni. A régi flottánk megszűnt, áttettek új flottába, egyúttal szerettünk volna akciós készüléket venni, többet is, mert az előző telefonok vásárlása óta letelt a 2 év. Közölték, ha megtörténik az első havi zárás, számlázás, a kinézett telefonokat, a meghirdetett áron megvehetjük. Telefonos ügyintéző is ezt mondta, és felhívtunk egy üzletet is, ott is ezt mondta az eladó. Amikor meg akartuk rendelni a készülékeket, már háromszoros áron lehetett volna csak. Közölték, hogy hát az eredetileg meghirdetett áron csak akkor tudunk venni, ha kb. 6000 Ft a havi előfizetésünk telefonszámonként. Szóval nem ajánlom senkinek.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek