Vodafone vélemények
Értékelés: 3.09 - 427 vélemény

Írj véleményt a Vodafone-ról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Vodafone-ról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%210 darabdb
30.48%64 darabdb
14.29%30 darabdb
9.52%20 darabdb
10.95%23 darabdb
34.76%73 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.61 - 425 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.23 - 424 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Vodafone-ról

229 vélemény 23 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 19 20 21 22 23

Volt ügyfél
V Ma, 12:49

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A cég kommunikációja botrányos, az ügyintézés botrányos. NÉGY HÓNAPIG!!! 2019 november-2020február KÖZÖTT NEM KÜLDTEK SZÁMLÁT!!!! Én becsülettel minden hónapban beküldtem az általam ismert előfizetési díjat, erre most kapok egy fizetési behajtást???? hogy fizessek 8000 forintot??? A törvény előírja, hogy KÉT FIZETÉSI felszólítást KELL kiküldeni és utána van fizetési behajtás. Ezek meg arra hivatkoztok, hogy az e-mailjeiket 2019 október és novembere között a levelezőrendszerek nem fogadták???? SENKINEK NEM AJÁNLOM A CÉGET!

Hálózat
Ügyintézés

csupi
2020.02.06. 22:00

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
e z fos

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
mindenen

Hálózat
Ügyintézés

Nagy István
2020.02.06. 10:04

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
István .Amikor még megkötöttem 2005. 08 .hó .18 Szombathelyen ,elégedett voltam ,azonban a telefon meghibásodása miatt a tizenéves telefon cseréje megtörtént Szolnokon /Partner Szolnok Mészáros Lő 5000 Szolnok Baross u 14/201.01.25./azóta akkora a számla a lebeszélt időhöz képest,hogy alig várom hogy letudjam mondani . és soha többé Vodafone

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Megfelelő és korrekt tájékoztatás.

Hálózat
Ügyintézés

GtiBen
V 2020.01.22. 18:54

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Eddig jó véleménnyel voltam róla, de az elmúlt egy évben egyre lejebb ment a színvonal. Ráadásul már ott tart, hogy olyan a hálózat mintha egy kenyérpirítóról menne.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hálózat/ügyfélszolgálat

Hálózat
Ügyintézés

Bertalan
V 2020.01.22. 18:23

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Igazából ? 16 éve Vodás vagyok , de a többi szolgáltatóhoz képes csak csökken a szinvonal! Minimális net a dijcsomagban, drága készülék árak, évek utáni ( hűségidő után) kedvezmény szinte semmi stb.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A telefonos ügyfélszolgálat szinte elérhetetlen :-( , 32 perc után már kibírhatatlan a várakoztató zene !!

Hálózat
Ügyintézés

GMárk
V 2020.01.17. 12:40

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Sok szeretnivalót nem találtam.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lakóhelyemen (Budapest mellett) és munkahelyemen (Budapest) rendszeresen megszakad a hívás, alig lehet érteni amit a másik fél mond. Igen nehezen sikerült panaszbejelentést tennem, de mégcsak nem is reagáltak rá. Nem ajánlom senkinek a szolgáltatót!

Hálózat
Ügyintézés

Egy ügyfél.
V 2020.01.13. 12:18

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Tisztességes business policy-t. Mi az ,h eladnak egy szolgáltatást (mobil WiFi) és beleírják ,h a minimum sávszélesség 0 Mbit/Sec ,majd amikor kiderül,h ahol lakom nincs térerő akkor azzal takaródznak ,h a minimális garantált 0 Mbit. Döbbenet az a szintű ostobaság ami jellemző a Vodafone -ra. Elmondtam százszor ,h ahol lakom nincs vezetékes Internetre lehetőség,- erre felajánlanak egy olyan eszközt ami csak akkor használható ha van vezetékes net. Konkrét jelerősítőt nem. Levélben elismerik ,h igazam van, de fizessek.

Hálózat
Ügyintézés

Varga Béla
2020.01.10. 11:18

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit egyre bonyolultabb szar az egész ki se igazodok rajta csak arról szól minden hogy milyen jó cég ahelyet hogy hogy ugy irnának hogy az emberek megértsék

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Zsolti
V 2019.12.31. 18:35

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Szerintem a másik kettőhöz viszonyítva elég korrektek.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Eddig nem volt negatív tapasztalatom.

Hálózat
Ügyintézés

moslék voda
2019.12.18. 16:49

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek