Vodafone vélemények
Értékelés: 2.06 - 976 vélemény

Írj véleményt a Vodafone-ról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Vodafone-ról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%587 darabdb
11.41%67 darabdb
6.13%36 darabdb
5.96%35 darabdb
9.54%56 darabdb
66.95%393 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.64 - 970 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.31 - 965 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Vodafone-ról

625 vélemény 63 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 59 60 61 62 63

Kkkkk
Múlt szombat, 15:51

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmi nem tetszik és minden valtoztatnek. Bárhol legyen előfizetése, csak NE itt!

Hálózat
Ügyintézés

Robbenzema
V 2024.04.05. 11:12

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit.. Még a szinetek is Kuminsta...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kalap szart az egész.Kilehet húzni ebből az országból!!!!Állando internet megszakadasok..A Wifitek hulladék, Ügyfélszolgálat ,mindig elérhetetlen.Adategyeztetes,már félévente történik.Gondolnak eggyet,jön az sms vagy email,hogy a szolgáltató most ezt meg azt kedvére változtatni Fog.

Hálózat
Ügyintézés

BigD randy
V 2024.04.03. 23:01

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Jobb internet szar a szolgaltatasotok olyan mintha nem lenne internet jo hogy nem a legjobb erositot hasznalom. Javitsatok meg a szarotokat

Hálózat
Ügyintézés

Kovács József
V 2024.04.02. 21:14

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Hogy jó

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin

Hálózat
Ügyintézés

Józsi
V 2024.03.29. 12:59

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Egy hulladék szar lett, soha nincs normális internet és térerő.

Hálózat
Ügyintézés

Kaxi Lajos
2024.03.27. 19:55

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit, már nagyon elegem van belőlük.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Itthonról dolgoznék, napi szinten többször internet kimaradás van (este is amikor a család már itthon van!), használhatatlan a szolgáltatásuk. Az utóbbi 1 hónapban a céges Telekom-os telefonról osztom a netet, így tudok legalább dolgozni. Szerelő 2x volt kinn, modemcserén is túl vagyok (most CH7465VF van) semmi változás nem történt. Mindent felbontok velük...

Hálózat
Ügyintézés

Ferenc
V 2024.03.23. 13:02

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
semmit egy kalap szar soha nincs net mindig valami szar kozponti hiba van es elegem van belole hogy egy kalap szar

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
hogy legyen net es ne legyen ennyire egy fos

Hálózat
Ügyintézés

Tamás
V 2024.03.22. 09:16

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Otthoni munkavégzés miatt gigabites csomagra váltottam. (gondoltam a drágább csomagot normálisabban fogják szolgáltatni) Ígéretük szerint 700Mbps-t tudnak biztosítani. Ezzel szemben legtöbbször 100 alatt van (kábelen). Hogy min változtatnék?? Szolgáltassák azt amiért fizetek!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Sándor
V 2024.03.13. 22:56

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Drága és borzalmas a szolgáltatás. Nincs nap, hogy ne menne el az internet. Amint lejár a hűségidőm szolgáltatót váltok.

Hálózat
Ügyintézés

Hát lassan bárki aki előfizetett.
V 2024.03.13. 22:55

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit. Azonnal lemondom, amint lejár a hűségidőm.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Használhatatlan az internetszolgáltatás. Mióta bekebelezték a UPC-t folyamatosak a kisebb-nagyobb netkimaradások. Nincs olyan este, hogy ne menne el legalább egyszer 1-2 másodpercre - ha nem teljesen- az internet. Jelenleg is 4G hotspotról írom a reviewt mert most is azt jelzi, hogy van hálózat de semmit se tudok betölteni. Egyre drágább és egyre rosszabb a minősége a szolgáltatásnak.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek