Telenor vélemények
Értékelés: 2.76 - 432 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%229 darabdb
21.4%49 darabdb
9.17%21 darabdb
13.97%32 darabdb
14.41%33 darabdb
41.05%94 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.32 - 430 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.95 - 424 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

5 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

49 vélemény 5 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5

Banderas 1
T 2017.03.30. 21:21

Mit szeretsz a Telenorban?
Mindent!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Maximum a Redes tarifához hasonló minden hálózatba hívás díja lehetne olcsóbb.

Hálózat
Ügyintézés

Szaki
2017.03.30. 20:19

Mit szeretsz a Telenorban?
1996 óta előfizetőjük vagyok, először kártyás, majd pár éve számlás. Ez idáig minden problémát a helyén kezeltek, az ügyintézők gyorsak, korrektek.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nekem így megfeleő

Hálózat
Ügyintézés

Zsóka
T 2017.03.30. 19:15

Mit szeretsz a Telenorban?
Szeretem mert kedvesek az ügyfelekkel,ha új telefont veszel segítenek amit esetleg nem értesz!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nekem úgy jó ahogy van!Nem változtatnák rajta!

Hálózat
Ügyintézés

Palla66
T 2017.03.30. 19:07

Mit szeretsz a Telenorban?
Korrekt.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A 3g hálózat sok helyen nem elérhető, illetve akadozik.

Hálózat
Ügyintézés

Szabo Gabor
T 2017.03.30. 16:44

Mit szeretsz a Telenorban?
En telenoros vagyok jo ideje. Meg vagyok elegedve a szolgaltatoval. Megbizhato jok a keszulekei.jok az akcioi.kedvesek a kollegak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem jut eszembe semmi.

Hálózat
Ügyintézés

János
T 2017.03.30. 16:34

Mit szeretsz a Telenorban?
Kb 20 éve, Pannon/Telenor a szolgáltatóm. Nekem soha, semmi, bajom nem volt velük Ha időpontra mentem valamiért, 5-6 percnél nem vártam többet. Legalábbis szegeden, számomra ez a jellemző. A csomagok jók, akinek nem tetszik menjen máshová.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin sem változtatnék!

Hálózat
Ügyintézés

Sztaskóné Miklósy Marianna
T 2017.03.30. 14:19

Mit szeretsz a Telenorban?
Az udvarias ügyfélszolgálatot ,eddig bármilyen problémám volt ,mindent sikerült elintéznem ,nem járattak meg feleslegesen.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin

Hálózat
Ügyintézés

Jeszenszkyné Szalai Ilona
T 2017.03.30. 13:17

Mit szeretsz a Telenorban?
gyors, segítőkész kapcsolat kiszolgálás, udvariasság

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
kártyafeltöltés után inkább pénzbeli díjazás ( régi szerint)

Hálózat
Ügyintézés

TÖRÖK kATALIN
T 2017.03.30. 13:10

Mit szeretsz a Telenorban?
ÉLSÓTELEFONOM ÓTA TELENOR - OS VAGYOK HA BÁRMI BAJOM VOLT BE MENTEM ÉS SZAKSZERŰEN KAPTAM TANÁCSOT ÉS MEGOLDTÁK A PROBLÉMÁM NEM CSERÉLNÉK SZOLGÁLTATÓT AZ BÍZTOS

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Németh Imre
T 2017.03.30. 08:10

Mit szeretsz a Telenorban?
Megbízható, stabil hálózat

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A készülék ajánlatok bővítése.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek