Telenor vélemények
Értékelés: 2.76 - 431 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%229 darabdb
21.4%49 darabdb
9.17%21 darabdb
13.97%32 darabdb
14.41%33 darabdb
41.05%94 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.32 - 430 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.95 - 423 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

5 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

49 vélemény 5 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5

Shopenhauer
T 2018.02.28. 22:13

Mit szeretsz a Telenorban?
Megbízható

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
X

Hálózat
Ügyintézés

Reka Szilvási
T 2018.02.12. 08:59

Mit szeretsz a Telenorban?
Kipróbáltam a Hipernetet és tényleg annyira jó, hogy valószínűleg előfizetek rá. Veri az otthoni netet és WiFit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Zsazsa
2017.12.28. 04:02

Mit szeretsz a Telenorban?
Korrektek voltak velem mikor el akartam más telefonos céghez menni.Rögtön megadták sőt még valamivel többet is mint a másik cég.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
jó.

Hálózat
Ügyintézés

Hidaszferi
T 2017.10.24. 08:33

Mit szeretsz a Telenorban?
Hogy megbítható

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

István
T 2017.09.22. 16:07

Mit szeretsz a Telenorban?
Úgy jó ahogy van. Főleg a korlátlan Net. Főleg ez sarkalt, hogy a 10 éves vodafone Net előfizetésem eldobjam. Nem bántam meg. Az elkövetkező időben az egész családot áthoznom. Ajánlom mindenkinek.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Egyenlőre semmin.

Hálózat
Ügyintézés

Lacika
T 2017.09.01. 20:39

Mit szeretsz a Telenorban?
Mindent

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Percdij, mobilnet

Hálózat
Ügyintézés

Tóth S. Tibor
T 2017.04.23. 10:58

Mit szeretsz a Telenorban?
Már nagyon régóta vagyok előfizető, még a pannon GSM ideje óta és nagy megelégedettséggel hűséges vagyok. Ma már a Blue S csomag előfizetője vagyok és nem elviselhetetlen az előfizés összege, sok kedvezménnyel! Volt már hasonlítás, maradok Telenor-os!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
?

Hálózat
Ügyintézés

Gimpli
T 2017.04.02. 09:47

Mit szeretsz a Telenorban?
Állandó

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmit

Hálózat
Ügyintézés

Kitecat
T 2017.03.31. 11:38

Mit szeretsz a Telenorban?
Olcsó, sok kedvezmény

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
-

Hálózat
Ügyintézés

axima
T 2017.03.30. 23:36

Mit szeretsz a Telenorban?
Hogy mindig megújul, tartja a lépést a piac többi szereplőjével. Pár hónapja felhíívtak, és sokkal jobb csomagajánlatot kaptam: jobb feltételekkel, jobb áron - úgy tűnik, megéri csaknem 20 éve náluk lenni. :)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Reagálhatnának gyorsabban a piac változásaira, és ha a telefonok mellé szélesebb alkatrészkínálattal rendelkeznének, annak örülnék..

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek