Telenor vélemények
Értékelés: 2.67 - 497 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%258 darabdb
19.77%51 darabdb
8.53%22 darabdb
13.57%35 darabdb
13.18%34 darabdb
44.96%116 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.18 - 497 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.9 - 487 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

304 vélemény 31 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 27 28 29 30 31

CSABACSŰD GECI
T kedd, 14:52

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A HÁLÓZATON

Hálózat
Ügyintézés

Zsolt
T 2021.11.10. 22:09

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az egész szar! Tetű lassú internet egy vagyonért! 1 hónap és bontott a szerződést!

Hálózat
Ügyintézés

X Y Z
2021.11.05. 18:38

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit! A fejlesztések elmaradnak, a NET szolgáltatás akadozik, nem megbízható.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin, mert ahogy vége a hűségidőnek húzok a francba. Soha többet!!!

Hálózat
Ügyintézés

M.Lőrinc
V 2021.10.29. 23:22

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Úgy szar az egész cég ahogy van. Pénzéhes geci banda.

Hálózat
Ügyintézés

🤮💩
2021.09.22. 18:51

Mit szeretsz a Telenorban?
Menjen csődbe,de nagyon gyorsan.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Pénzszivattyú nyomorult banda. 🤮

Hálózat
Ügyintézés

Verus
T 2021.09.15. 15:43

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyfelekhez való hozzáállást.A folyamatos túlszámlázást. Az ügyfél addig fontos még "megtévesztik" utána 2 év szívás.

Hálózat
Ügyintézés

Virág
T 2021.09.08. 21:17

Mit szeretsz a Telenorban?
a régi telefonszámomat

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs Samsung készülék. 2 félét mutattak, mikor mondtam, hogy jó lesz olyan, azt mondták, hogy nincs egyik se, és nem is rendelhető.

Hálózat
Ügyintézés

Aljas Telenyomor!!!
2021.08.27. 14:24

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmi kedvezmény,semmi ajándék perc/net stb... Mocskos egy aljas cég lett úgy ahogy van... Kerülni kell őket nagy ívbe...! Pusztuljanak el Mészaros ge.ivel együtt!!!

Hálózat
Ügyintézés

Biró Kata
T 2021.08.24. 13:29

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Várom a napot amikor lejár a szerződésem és átmehetek más szolgáltatóhoz. Az ügyintézés egy nulla, más szolgáltató folyton ajándékozza ügyfeleit ingyenes mobil internettel vagy hívással de itt soha semmi. Aki tudja kerülje messziről.

Hálózat
Ügyintézés

Edina
T 2021.08.10. 23:25

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit, csak a napot, amikor megszunt a szerzodesem.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nulla tajekoztatas, paraszt lekezelo ugyfelszolgalat, olyan szamla hogy a fuled kette all!

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek