Telenor vélemények
Értékelés: 2.65 - 507 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%266 darabdb
19.17%51 darabdb
8.65%23 darabdb
13.16%35 darabdb
13.91%37 darabdb
45.11%120 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.15 - 507 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.88 - 496 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

314 vélemény 32 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 28 29 30 31 32

pusztulatok!!!
2022.05.07. 17:14

Mit szeretsz a Telenorban?
Mit kéne szeretni...?!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hogy lehet ennyire elbaszni....?! Yettel fa**om...!!! Még a Norvégok üzemeltették addig valahogy még működött,de az mostanság nem mondható rájuk hogy minden fa**a... Ébresztő... Yettel ge.i...!!! A pénz az kell a semmiért...?!!!

Hálózat
Ügyintézés

Melinda
2022.03.18. 01:57

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
ÁTVERTEK!VOLT EGY KORREKT HAVI SZÁMLÁM,DE ŐK AJÁNLOTTAK JOBBAT,AZÓTA DUPLÁJA MEG TRIPLÁJA A HAVI SZÁMLÁM ÉS CSAK MELLÉBESZÉLNEK!SZEMÉT BANDA!AHOGY LEHET TAKARODOK.

Hálózat
Ügyintézés

Cintia
T 2022.03.08. 15:45

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit ...úgy s**r az egész ahogy van.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hálózaton,és a részletesebb számlaleíráson.

Hálózat
Ügyintézés

Felhasználó
T 2022.01.28. 09:46

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Borzalmasan az interneten minősége..ennyire lassú netet ritkán találok. Hálózat hol van hol nincs. Gondolkozom erőteljesen a váltáson több mint 10 év után...

Hálózat
Ügyintézés

Julius
T 2022.01.17. 15:24

Mit szeretsz a Telenorban?
Mindenhol működik külföldön is.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az internet gyorsasága, fele a sebesség mint amit ígérnek! De sajnos minden szolgáltató egyforma, minden csak a pénzről szól.. Reklamálni, érdeklődni, szinte lehetetlen...:)

Hálózat
Ügyintézés

Lázár Zita
V 2021.12.30. 16:44

Mit szeretsz a Telenorban?
Routerjüket használtam és sokszor többet fizettem a vártnál, amit mindig megindokoltak és amit nem tudtam soha ellenőrizni.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Szandi
T 2021.12.28. 17:03

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lassú az internet, nincs térerő. A hálózat egy rakat f..s.

Hálózat
Ügyintézés

Piócák!
2021.12.18. 15:22

Mit szeretsz a Telenorban?
Max a telefonszámom.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Azért nem váltok,mert az összes szolgáltató/szolgáltatás egy rakás szar. Csak a pénz a legfontosabb számukra,a többi nem számít. 🤮💩

Hálózat
Ügyintézés

Judit
T 2021.12.12. 12:44

Mit szeretsz a Telenorban?
Max a telefonszámomat, minden más kritikán aluli.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Már harmadjára futottam bele abba, hogy mobilnetet vettem, de még egy rohadt cikket sem tudtam megnyitni, se fb, semmi sem ment (megkaptam az értesítést, hogy aktív a mobilnet)..szóval egy rakás sz*r az egész, pénzlehúzós mocsok banda, amint lemegy az a pár Ft még a kártyámról, már váltok is, így 18 év után.

Hálózat
Ügyintézés

eFeMeR
T 2021.12.09. 09:22

Mit szeretsz a Telenorban?
Ahhoz sokat kell dolgoznia és rugalmasnak lenni.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
ügyfélkapcsolat 0 Bonyolult elérmi őket. Online szolgáltatás kritikán aluli Kínszenvedésegy űrlap kitöltése,ha sikerül örülhetsz. 3 napot vársz egy termékre ami nem lenne baj, de utána legalább 3 nap mire esetleg hasnálni is tudod. Sim kártyát online nem tudod aktíválni majd megnyugtatnak, hogy 72 óra, de ált. 24 óra alatt sikerül. Szerződés szerint 15 napja van rá Vicc. Bezzeg kikapcsolni kitudja mint a villám. Kb olyan mint egy szülő odaadja az ajándékot a gyereknek, de az elemeket hozzá csak később. Vagyis van csak használhatatlan.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek