Telenor vélemények
Értékelés: 2.76 - 432 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%229 darabdb
21.4%49 darabdb
9.17%21 darabdb
13.97%32 darabdb
14.41%33 darabdb
41.05%94 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.32 - 430 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.95 - 424 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

264 vélemény 27 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 23 24 25 26 27

Maci32
T Múlt szerda, 21:51

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A salgótarjáni ügyfélszolgálat munkatársai bunkók, kétszínűek, a kiszolgálás borzalmas.

Hálózat
Ügyintézés

Kovács József
2020.07.26. 15:29

Mit szeretsz a Telenorban?
Kaposvár térerő egyre rosszabb 25 év után leváltom.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Már semmin.Lefogy a pénz és megy a levesbe.Reméljük az utódja jobb lesz.

Hálózat
Ügyintézés

Buksi
2020.07.15. 08:52

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Néhány helyen nincs térerő. Pl. Mór és Mecsér között. Ne adj isten balesetezik vagy lerobban valaki és Telenoros vagy aki először ér oda nem tud telefonálni. Javítani kellene a hibát.

Hálózat
Ügyintézés

Melinda
V 2020.07.10. 19:44

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Borzasztó a lefedettsége Senkinek nem ajánlom. A céges telefonom telenor, a magán viszont Vodafone , ég ès föld a különbség.

Hálózat
Ügyintézés

Richárd
T 2020.06.29. 09:16

Mit szeretsz a Telenorban?
Mobilnet megfelelő áron, megfelelő minőségben.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kaptam egy üzenetet... Az emelt dijas szolgàltatàsokra és mobilvàsàrlàsra felhasznàlhatò hitelkeretét megvàltoztattuk, értéke ezentùl havi 10000 Ft lesz. Üdvözlettel: Telenor Nincs szüksége az embereknek egy mobil szolgáltatótól hitelre..! Arra a bankok vannak.. Nesze semmi.. Valamint régen apró kiegészítókkel, ajándékokkal kedveskedtek az embernek nekem ez is hiányzik és gondolom más is így van ezzel.

Hálózat
Ügyintézés

mr.unnamed
T 2020.06.04. 12:58

Mit szeretsz a Telenorban?
Segítőkész és gyors ügyfélszolgálat, készséges munkatársak. Lefedettség többnyire nekik a legjobb vagy esetleg a Telekom van egy kicsit előttük, de nem sokkal.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hálózat sebessége nem a legjobb, fejlesztés!

Hálózat
Ügyintézés

Kutyak labhoz!
2020.05.25. 11:45

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

Franki
T 2020.05.11. 14:08

Mit szeretsz a Telenorban?
Mit lehet szeretni bennük,hogy nálunk a faluban csak bizonyos helyeken van térerő? Pl a kert végében,és a wc-ben...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Fejlesztés,fejlesztés,fejlesztés...

Hálózat
Ügyintézés

Ákos
T 2020.04.29. 19:37

Mit szeretsz a Telenorban?
....

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ügyfélszolgálatat semmire nem jó, pofátlan stílusba beszélnek és hibabejelentésnél is új tarifákat ajánlgatnak. Hálózat tülterhelt sok helyen és semmi fejlesztés nem történik. Összes szolgáltató közül (van mind a családba) itt van a legtöbb probléma a hálózattal.

Hálózat
Ügyintézés

Sajnos telenoros
T 2020.03.30. 12:25

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit kb. 25 év után. Legszívesebben menne a kukába az egész. Parkolási bírságok, majdnem autópálya-büntetések sokasága, felesleges reklamációk. Nemhogy mobil internet, de GSM szolgáltatás is csak a szabad ég alatt. Ez az egész egy tragédia. Digitális jólét? Ez biztos nem az, feltételezem a nagy pénzeket felmarkolták ezek is a hálózatfejlesztésekre

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Felháborító

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek