Telenor vélemények
Értékelés: 2.75 - 439 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%235 darabdb
21.28%50 darabdb
9.36%22 darabdb
13.62%32 darabdb
14.04%33 darabdb
41.7%98 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.31 - 438 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.94 - 431 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

272 vélemény 28 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 24 25 26 27 28

Tarján Andrásné
T Múlt kedd, 10:49

Mit szeretsz a Telenorban?
T!Károly krt.Fiók!Tegnap délelőtt (2020.10.19-én ) készülékvásárlás,és feltöltő kártya behelyezés miatt voltam bent a Bp.Károly krt.1-3 alatti fiókukban! Nádudvari Nikolett ügyintéző intézte vásárlásomat!Mind a kiszolgálással,mind az új telefon beüzemelésével kapcsolatban....MAXIMÁLISAN teljesítette kérésemet!Üdv.:Tarján Andrásné

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

B.Laci
T 2020.10.10. 12:33

Mit szeretsz a Telenorban?
0

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ami nem tetszik az, hogy eddigi kártyacsomagom megszüntetve kaptam a hello csomagot. Amin a heti net jo ha kitart ket napot. Amig a régi csomagban volt hogy egyh3tre kitartott a rendelt 3 GB. Azt hirdette a Telenir hogy ebben a csomagban korlátlan a közösségi média elérés (facebook , messenger stb.) Net felhasználás nélkűl. Ehelyett zabálja a mobil netet. Undorító mien csomagokat alkotnak meg.

Hálózat
Ügyintézés

Mohácsi telenoros
T 2020.10.08. 07:05

Mit szeretsz a Telenorban?
Mióta megjelentek a mobilszolgáltatók a Telenorhoz tartozom.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyintézők arroganciája, lekezelő hozzáállása az ügyfélhez, szándékos ügyfél félrevezetés. Mohácson legalábbis ez van.....személyes tapasztalat.

Hálózat
Ügyintézés

Márkus Zsuzsi
T 2020.09.26. 22:24

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kb. 2000-ben volt ilyen sebességű interneten...... de lehet akkor gyorsabb volt🤷‍♀️. Vajon ha én teljesítek (kifizetem a számlát), akkor a szolgáltatónak miért nem kötelessége biztosítani az ígért szolgáltatást?

Hálózat
Ügyintézés

S Németh Eszter
T 2020.09.23. 16:21

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Soha nincs vételem! Ezer éve a Telenor előfizetője vagyok,de most besokalltam. A legdurvább,hogy WI-FI nélkül otthon egyáltalán nem tudom használni a telefonom. Ezért úgy döntöttem,szolgáltatót váltok. Elég volt.

Hálózat
Ügyintézés

csicska telenor
2020.09.02. 11:51

Mit szeretsz a Telenorban?
Szeresse őket a halál !!!!!!!!!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Patológián a helyük !!!!!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Telenor felejtős!
2020.08.30. 18:10

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Undorító társaság,kétszinű ügyfélszolgálatosak,bunkó alkalmazottak. Rossz minőségű hálózat! Nem tudja a jobb kéz, hogy mit akar a bal kéz. A norvégok eladták,annyi lett az egésznek! Semmilyen értelmes tarifacsomagjuk nincs! Adatmennyiségről nem is beszélnék,hogy amit a csomagban ajánlanak kinek és mire elég. A nagyobb adatcsomagokat horror árakon adják! PÉNZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ A LÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNNNNNNNNYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EGY ÜGYFELETEK LEGYEN AZ SE FIZESSEN NEKTEK!!!!!!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Dobos
T 2020.08.17. 06:11

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyfelekhez való hozzáállás kritián aluli.

Hálózat
Ügyintézés

Maci32
T 2020.07.29. 21:51

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A salgótarjáni ügyfélszolgálat munkatársai bunkók, kétszínűek, a kiszolgálás borzalmas.

Hálózat
Ügyintézés

Kovács József
2020.07.26. 15:29

Mit szeretsz a Telenorban?
Kaposvár térerő egyre rosszabb 25 év után leváltom.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Már semmin.Lefogy a pénz és megy a levesbe.Reméljük az utódja jobb lesz.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek