Telenor vélemények
Értékelés: 2.76 - 431 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%229 darabdb
21.4%49 darabdb
9.17%21 darabdb
13.97%32 darabdb
14.41%33 darabdb
41.05%94 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.32 - 430 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.95 - 423 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

5 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

49 vélemény 5 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5

B.F-né
T 2017.03.29. 18:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem szeretem, de ez van.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Probléma kezelés 0. A 4G kevés! Térerő több helyen pocsék! Drágák a díjcsomagok.

Hálózat
Ügyintézés

gábor
T 2017.03.29. 14:48

Mit szeretsz a Telenorban?
jó megbízható szeretm 15 éve jó ár érték

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
semmin

Hálózat
Ügyintézés

Anikó
2017.03.28. 14:57

Mit szeretsz a Telenorban?
Flotta csomaghoz tartozom , több mint 10-éve! Gyors megbízható eddig sosem volt problémám.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs készülék vásárlásnál részlet fizetési lehetőség , a készülékek pedig nem olcsók biztosan lenne rá igény. Csupán ennyi különben minden rendben van.

Hálózat
Ügyintézés

Brumm3r
T 2017.03.28. 10:51

Mit szeretsz a Telenorban?
Kedvező flottás tarifák. Sok mindent lehet online, várakozás nélkül ügyintézni. Rugalmasak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A publikus tarifák itt is mint mindenhol nagyon drágák.

Hálózat
Ügyintézés

Pásztor László
T 2017.03.28. 04:10

Mit szeretsz a Telenorban?
Igaz nekem csak feltöltő kártyás telefonom van de a mobilinternetre amikor átváltottam akkor lepődtem meg igazán,hogy milyen készségesek ha problémám van vagy volt azonnal intézkedtek és várt időn belül már kész is volt a megoldás.Nekem nagyon bejött a Telenor. Én most nem benyalni szeretnék neki, de eddig nem bántam meg hogy átváltottam hozzájuk.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ők egy nagyon jó szervezet csapat és ember barát és ők állandóan azon azon dolgoznak,hogy minél változatosabb és kedvezőbb tarifát tudjanak nyujtani az ügyfelüknek.

Hálózat
Ügyintézés

Teszt Elek
T 2017.03.27. 10:44

Mit szeretsz a Telenorban?
Megbizhato, stabil szolgaltatast nyujt.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lehetne olcsobb

Hálózat
Ügyintézés

Luki Luki
T 2017.03.21. 11:30

Mit szeretsz a Telenorban?
Biztos cég

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A készülékek árai nem versenyképesek!!! A média markában is ugyan ezen az áron kaphatóak és függetlenül

Hálózat
Ügyintézés

Kuncsák Pál
T 2017.03.17. 10:22

Mit szeretsz a Telenorban?
Kedvező készűlék vásárlás

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem lehet társítani az előfizetéhez kártyás előfizetést!

Hálózat
Ügyintézés

Mag Rajmund
T 2017.03.10. 11:45

Mit szeretsz a Telenorban?
A hipernet és a hozzá tartozó szolgáltatások

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek