Telenor vélemények
Értékelés: 2.76 - 431 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%229 darabdb
21.4%49 darabdb
9.17%21 darabdb
13.97%32 darabdb
14.41%33 darabdb
41.05%94 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.32 - 430 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.95 - 423 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

5 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

49 vélemény 5 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5

elégedett ügyfél
T 2018.11.27. 19:40

Mit szeretsz a Telenorban?
Mindent

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Blue+ csomagok árát csökkenteném, vagy így lenne összeállítva pl hogy 100gb alap 2990 Ft-ért. ÉS SOKKAL TÖBB AJÁNDÉK ADATOT, PERCEKET AZ ÜNNEPEKRE!

Hálózat
Ügyintézés

simpley
T 2018.11.13. 16:47

Mit szeretsz a Telenorban?
Ügyfélhez való hozzáállás, ügyfélközpontú. Ha kérdésed van azonnal válaszolnak...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A díjcsomagok összeállításán, főleg a Blue+-on.. Lehetne pl akkor már ha annyira 100GB, a legolcsóbb csomagban ennyi, és folyamatosan növekedő felhasználható adat. Ezt leszámítva a legkorrektebb szolgáltató...

Hálózat
Ügyintézés

Hzzzzzz
T 2018.10.31. 18:40

Mit szeretsz a Telenorban?
Mindent.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hello datát visszahoznám 100 gb azért mégsem ugyanaz.

Hálózat
Ügyintézés

Vörös István
T 2018.09.30. 21:58

Mit szeretsz a Telenorban?
Egyszóval, mindent!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs olyan

Hálózat
Ügyintézés

guest
T 2018.07.20. 11:26

Mit szeretsz a Telenorban?
Hálózata nagyon jó, még a legkisebb falvakban is kivállóan működik. Szép logo, korlátlan adat "fillérekért" :)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az alap, 5520 Ft-os Hello Data csomagban lehetne 100 lebeszélhető perc.

Hálózat
Ügyintézés

Inlak
T 2018.07.20. 00:32

Mit szeretsz a Telenorban?
Egy szolgáltató, aki szolgáltat és nem kifogásokat keres. Egy szolgáltató, aki, ha véletlen kicsúszok egy napot a fizetési határidőből, nem ezerpárszáz forintos felszólítólevéllel kezd. Egy szolgáltató, ahol jó lenni. És gyönyörű a logo. :-) Az összes mozdítható ismerőst átcsábítottam. Remélem még sokáig ilyen marad.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs min változtatni.

Hálózat
Ügyintézés

ASDF András
V 2018.07.08. 19:11

Mit szeretsz a Telenorban?
Mindent. Sokkal olcsóbb a többi magyar szolgáltatónál.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin

Hálózat
Ügyintézés

TELENORFOREVER
T 2018.06.02. 20:21

Mit szeretsz a Telenorban?
MINDENT

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
SEMMIN

Hálózat
Ügyintézés

Szegedi Margit
T 2018.04.22. 22:30

Mit szeretsz a Telenorban?
Rugalmasak, segítőkészek! Mindig van megoldásuk!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs.

Hálózat
Ügyintézés

Valaki
T 2018.04.22. 14:26

Mit szeretsz a Telenorban?
Mindent

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Van ahol rossz a 3g és annyit mondtak, hogy használjak 4g-t

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek