Telenor vélemények
Értékelés: 2.75 - 436 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%232 darabdb
21.12%49 darabdb
9.48%22 darabdb
13.79%32 darabdb
14.22%33 darabdb
41.38%96 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.31 - 435 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.94 - 428 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

2 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

33 vélemény 4 oldalon

oldalak: 1 2 3 4

Egy elszerződő
T 2017.04.01. 19:08

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

galoce
T 2017.03.31. 09:45

Mit szeretsz a Telenorban?
Manapság már semmit. Megkérdezésem nélkül, önkényesen törölték a régi tarifáimat, majd 15-30%-kal drágábbat kell(ett) a hűségidő lejártáig fizetni!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ha már több mint 20 éve vagyok előfizetőjük, megkülönböztetett figyelmet érdemelnék. A Telenor pontokon udvariasak az ügyintézők, nem velük, hanem a vezetéssel van baj. "Fejétől bűzlik a hal"

Hálózat
Ügyintézés

Józsibá
T 2017.03.30. 20:18

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit. Pontosabban azt, hogy itt más mobil nem működik.Az inte

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
1. Am interneten, hogy működjön is rendesen, ne keljen egy - egy oldalra néha félórákat várni, hogy bejöjjön. 2. Régebben úgy működött az internet, ha elfogyott, akkor lelásították. Most az új szerződés szerint (az ősszel kötöttem újat, mert köteleztek rá) nem lassítanak, hanem egyszerűen nincs tovább interneted. Ez tudtommal a világon sehol nincs csak a telenornál. Szándékosa írtam kistűvel.

Hálózat
Ügyintézés

Papa Besenyei
T 2017.03.30. 19:37

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem lehet jot mondani,mivel nagyon magas áron árulja a telefonjait,a hüség idö csak egy kamu!!!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmi,mivel drága atelefonjai, nincs hagyományos telefonja ,ha van is ingyen kéne adnia a 2 év hüségért.

Hálózat
Ügyintézés

F.Ferenc
2017.03.30. 17:17

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem jut eszembe semmi

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Átláthatóbb számlák,korrektebb tájékoztatás

Hálózat
Ügyintézés

Krisztián
T 2017.03.30. 16:08

Mit szeretsz a Telenorban?
Olyan sajnos nincs.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A Mytelenor felületet KÖTELEZŐEN ÁTLÁTHATÓVÁ TETETNÉM velük. Ha kapcsolatba akarsz velük krülni,ezen keresztül a poklok bugyrát járatják veled. Ide miután bejelentkeztél, és levélírásra vetemednél,újra be kell jelentkezned nem kis tortúrával. DE Miéééééééééért ? - Nehéz tőlük megszabadülni. Betartanak,nem korrektek. A számlázásról ne is beszéljünk. Sorolhatnám napestig. Soha többé TELENOR.

Hálózat
Ügyintézés

Feri Varga
T 2017.03.30. 14:56

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Még bp is akadozik a " HIPERNET"

Hálózat
Ügyintézés

Hunya
T 2017.03.30. 07:13

Mit szeretsz a Telenorban?
A hálózat minőségét, azzal itt nincs probléma.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Bár az én személyes ügyintézőm a legjobb, látni, hogy amit a értékesítési szemlélet irányába tesznek, az nulla! Hatalmas pénzeket költenek a csili-Vili új üzletekre, de az abban dolgozó embereken látszik a demotivaltsag. Meggyőződésem, hogy a hazai mobilszolgáltatók karteleznek! :(

Hálózat
Ügyintézés

Vazulka
T 2017.03.30. 06:19

Mit szeretsz a Telenorban?
Hogy tudok telefonálni

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem becsülik meg a régi előfizetőket, nagyon drága az előfizetési díjak, 20 év után ha lejár a szerződésem elhagyom a társaságot

Hálózat
Ügyintézés

darus
T 2017.03.29. 16:13

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Bürokratikusak,drágák,rugalmatlanok.nem becsülik meg a régi kuncsaftokat

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek