Telenor vélemények
Értékelés: 2.82 - 401 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%209 darabdb
22.49%47 darabdb
9.09%19 darabdb
14.35%30 darabdb
14.83%31 darabdb
39.23%82 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.37 - 399 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.03 - 393 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

2 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

31 vélemény 4 oldalon

oldalak: 1 2 3 4

Egycsodaváró
T 2019.11.12. 16:56

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit mert inkorrektek, nem foglalkoznak az ügyfél panaszokkal. Miért is veszik fel a fizetésüket?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Megbizhatatlan, instabil hálózat.

Hálózat
Ügyintézés

Csuzi Gábor
T 2019.04.14. 09:25

Mit szeretsz a Telenorban?
Régen jó volt, szerettem.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
1 perc alatt a mobilinternet ( megjegyzem ágyban feküdtem, helyzetem egyátalán nem változott) végigrotált 4g+ rol 4g, H+, H, E; majd vissza 4g, mindezt 5 percen keresztül percente ismétlődve, screenshot is van róla, hisz ezt legalább naponta 2x-3x eljátsza. Ha kinyomod a mobilnetet nrm segit, amint benyomod ugyanezt csinálja, borzasztóan gagyi, ezért lassan már fizetni sem érdemes, ilyet ingyen is alig fogadnék el, borzasztó.

Hálózat
Ügyintézés

András
T 2019.02.04. 05:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Igazából semmit!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hálózata gyenge. Még városon belül is sok helyen szakadozik !!!!!!!! A készülékek drágák !!! Szolgáltatásai drágák ! Változtatni a szolgáltatót fogom.

Hálózat
Ügyintézés

Zsolt
T 2019.01.15. 13:05

Mit szeretsz a Telenorban?
Régen a Hello Datát, már semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A legrosszabb minőségű hálózat telefonálásra. Telekomról váltva olyan mintha visszaugrottál volna az időbe 15 évet. Sokszor 2G-re dob és olyan rossz minőségű lesz a hang hívásnál, hogy nehezen lehet érteni mit mond a másik fél a vonalon, ráadásul internet is megszűnik szóval addig offline leszel . Ha épp 3G-re dob akkor elfogadható, de sokszor hívásközbe váltogat a kettő között. VoLTE lenne a megoldás, de ezt több mint 2 éve ígérgetik, de még mindig csak "bétába" van. Ezek mellett vidéken a 4G sokszor 3-5 Mbit-es sebességet produkál mivel sokan választották a már megszűnt Hello Data csomagot és azzal torrenteznek amit a szolgáltató valamiért nem korlátoz.

Hálózat
Ügyintézés

kedvesvásárló
T 2018.11.19. 21:55

Mit szeretsz a Telenorban?
A kék logójukat

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hálózat pocsék. Maximum hajnalban érhető el élvezhető internetsebesség

Hálózat
Ügyintézés

Ferenc
T 2018.10.31. 11:58

Mit szeretsz a Telenorban?
A hálozattal, lefedettséggel elégedett vagyok.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Katasztrófa, ha ügyet kell intézni! Lassú, körülményes, persze ez a véleményem a debreceni üzletükre (Kossuth tér) vonatkozik! Egyáltalán nem ügyfélbarát!

Hálózat
Ügyintézés

Gábor
T 2018.10.20. 13:23

Mit szeretsz a Telenorban?
Tud gyors is lenni.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hálózat egy szar. Folyton dobál 2G, 3G és 4G között. Valamikor 3G-n marad és nem megy vissza 4G-re. Telefonáláskor ledob 2G-re borzasztó hangminőség lesz és internetet felejtsd el. Voice over LTE 2018-ban sehol. Néha 4G-n 1-2 Mbit-es sebességet produkál és ilyenkor 3G-re átváltva gyorsabb....

Hálózat
Ügyintézés

Dániel
T 2018.10.18. 20:29

Mit szeretsz a Telenorban?
Korlátlan hipernetet (egészen idáig). Mostmár semmit. Megérett a szolgáltató váltás.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Elköltöztem Budapesttől 30.kmre szerintem annyira nem vidék ez. Mégsincs normális net egyik előfizetésemen sem. 2g 3g 4g kozott ugrál lefagy....Holott a lefedettségi térképen tökéletes vételt igérnek 4g+ on. Hatalmas átbaszás. Mindemellett, most megszüntették a hellodata csomagot is. Itt az ideje,hogy soksok év után szolgáltatót váltsak. Kösz telenor,viszlát

Hálózat
Ügyintézés

Balazs Jozsef
T 2018.10.13. 17:34

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem szeretem, mert nem korrekt.Sajnos, mar semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rugalmatlan a havi elszamolas, tobbszor kertem valtoztatast, de meg arra sem meltattak, hogy valaszoljanak. Szerintem most dragabbak lettek, mint korabban, ez nem piaci kerdes.

Hálózat
Ügyintézés

fuchs
T 2018.02.27. 21:56

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
4G németországban nem működik. Ugyfelszolgalaton sűrűn váltják egymást az alkalmazottak, gusztustalanul tukmálják az előfizetéses ajanlatokat!

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek