Telenor vélemények
Értékelés: 2.76 - 432 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%229 darabdb
21.4%49 darabdb
9.17%21 darabdb
13.97%32 darabdb
14.41%33 darabdb
41.05%94 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.32 - 430 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.95 - 424 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

2 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

33 vélemény 4 oldalon

oldalak: 1 2 3 4

Balazs Jozsef
T 2018.10.13. 17:34

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem szeretem, mert nem korrekt.Sajnos, mar semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rugalmatlan a havi elszamolas, tobbszor kertem valtoztatast, de meg arra sem meltattak, hogy valaszoljanak. Szerintem most dragabbak lettek, mint korabban, ez nem piaci kerdes.

Hálózat
Ügyintézés

fuchs
T 2018.02.27. 21:56

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
4G németországban nem működik. Ugyfelszolgalaton sűrűn váltják egymást az alkalmazottak, gusztustalanul tukmálják az előfizetéses ajanlatokat!

Hálózat
Ügyintézés

Manolo
2018.02.27. 15:35

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit!!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az utcárol bemenő új előfizetök sokkal jobb ajánlatokat kapnak mint a 10 15 éve becsülettel fizető ügyfelek!!!!Nulla hűségakcio!!!Drága telefonok( Van hogy kártyafüggetlenül olcsobb egy telefon mint a Telenornál közép kategoriás előfizetéssel!!!!)

Hálózat
Ügyintézés

seligman
2017.10.17. 19:51

Mit szeretsz a Telenorban?
Pénzért miért szeretném őket??

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Több incidensem volt már velük majdnem 20 év elteltével.A legdurvább mikor egyszer az elektronikus számlámat lezárták és vártam hogy értesítsenek fizetés ügyében de semmi üzenet nem volt.Hívtam őket közölték már befizettem hiába erősködtem több ügyintézővel aki mind mást javasolt,közölték be van fizetve!Végül vártam a pénzt félretettem.Pár hét múlva írtak hogy elmaradásom van és fizessek és megint az ügyfélszolgálatnál körök és valóban most már úgy látták hogy tartozom.

Hálózat
Ügyintézés

Néveri László
T 2017.08.10. 16:54

Mit szeretsz a Telenorban?
A sok rossz mobilszolgáltató közül ők a legkevésbé rosszak !

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Cseppet sem veszik figyelembe azt, hogy nem csak Budapesten élnek emberek, hanem vidéken az ország lakosságának nagyobb része. Nem csak szolgáltatni, hanem nevelni alkarják a szolgáltatást igénybevevőket, rá akarják szoktatni az embereket, hogy legyen bankkártyájuk, hogy elekrtomos fizetést tudjanak eszközölni. MÉG A NYUGDÍJASOKAL SEM TESZNEK KIVÉTELT !!! Eszük ágában sem mérik fel, hogy hány olyan település van az országban, ahol nem működok sem bankomat, sem más olyan lehetőség, amelynek az igénybevételét szorgalmazzák. Igy a hátrányos megkülönböztetésben részesített nyugdíjasoknak sok kellemetleséget okoznak, és magasabb tarifadíjakat indukélnak " büntetésből " ! Nem alkalmazkodnak a realitásokhoz !

Hálózat
Ügyintézés

PEMECS
T 2017.08.01. 11:52

Mit szeretsz a Telenorban?
NAGYON DRÁGA

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
AZ ÁRAKON

Hálózat
Ügyintézés

Csiza
2017.06.05. 11:34

Mit szeretsz a Telenorban?
SEMMIT!!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A net korlátozva van!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Apaszka
U 2017.05.21. 08:59

Mit szeretsz a Telenorban?
A lefedettség

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hozzáállásukat nem szerettem mert sokszor ellenségesek voltak.

Hálózat
Ügyintézés

István
T 2017.04.16. 15:06

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem tetszik, hogy csak olyan előfizetéses csomagot lehet választani, amit csak bankkártyával lehet kiegyenlíteni, postán nem fizetheted be, mert rád terhelnek +1000Ft-ot! Vagy keress egy újságárust,akinél befizetheted a számlád még időben, amiért nem számolnának fel + 1000 Ft-ot , de nekem mindig felszámolták. Jeleztem az ügyintézőnek miért is számolják fel nekem, mondták mert nem vagyok az e-comfort csomagban, de abban vagyok. És azóta is felszámolják. Ezt az undorító bandát!

Hálózat
Ügyintézés

Dr. Hajnal Attila
U 2017.04.09. 16:51

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit. A legkisebb,leggyengébb a lefedettsége.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Több munkaerő a kiszolgáló pultnál Az értékelésnél,ill annál ,hogy ki ma szolgáltatód? miért nem lehet két szolgáltatót megnevezni, két SIM kártyás a telefonom. Túl drágák a tarifák, ez minden szolgáltatóra vonatkozik. Nincs szükség vezérigazgatóra és igazgatókra, sokkal kisebb aparátussal is lehetne üzemeltetni

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek