Digi Mobil vélemények
Értékelés: 3.67 - 123 vélemény

Írj véleményt a Digi Mobilról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Digi Mobilról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%77 darabdb
50.65%39 darabdb
9.09%7 darabdb
11.69%9 darabdb
3.9%3 darabdb
24.68%19 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.3 - 121 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.71 - 117 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Digi Mobilról

87 vélemény 9 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Bazsi
T 2020.02.13. 20:10

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Mindennel meg vagyok elégedve nagyrészt. Olcsó a szolgáltatás és a készülék is. Digi R2-es mobilt vásároltam és nincsen rá panaszom. Remélem a hálózat országos szintűre ki fog tudni nőni.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szám átvitellel jöttem át a Digihez a Vodafonetól. Esetleg okozhatja ez is a problémát. A napokban akartam egy olyan alkalmazást igénybe venni, amihez szükség lett volna egy telefonos SMS kódra, de az üzenetet máig nem küldték ki vagy nem kaptam meg. Ez több programnál is jelentkezik.

Hálózat
Ügyintézés

Judit
T 2020.02.07. 20:08

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Egy lapos fémmtetős üzlelközpontban dolgozom Kőbányán,ahol tökéletesen működik a net is, más szolgáltatónál /vodafon/ ki kell menni a bejárat elé, hogy legyen térerő.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szeretnék országos lefedettséget

Hálózat
Ügyintézés

BlueIce
T 2020.01.31. 09:48

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Egyelőpre mindent

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hálózati lefedettség gyér, de nem rajtuk múlik. Lesz ez majd piacvezető is!

Hálózat
Ügyintézés

Gigahertz
T 2020.01.18. 18:21

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Olcsó.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem mindegyik metróban működik.

Hálózat
Ügyintézés

K Jócó
T 2020.01.18. 14:34

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Jó érték arány egy hónapja használom

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem kellően tájékoztatják az embert, én csak telefonálásra akartam használni egy NOKIA 101-es dual simes kártyafüggetlen telefonon. No ez nem működik próbáltam több régebbi kártyafüggetlen készülékbe ezekben sem működik,egy LG okostelefonban már igen.Most vehetek egy újat ha nem akarok két telefont hordani magammal.

Hálózat
Ügyintézés

Csilla
T 2020.01.01. 07:33

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Egyelőre ingyenes a mobilnet digi hívás ingyenes, más mobil szolgálat hívása olcsó.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A lefedettségen kéne változtatni mert a Mátrában és Kékesen nem müködik a hívás és a mobinet! Csill

Hálózat
Ügyintézés

Livi123
T 2019.12.29. 19:39

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Jó àrérték. Nekem bevàlt mint telefon és net is, szuper. Ha ez maradna, mint perc díj és net akkor a többi szolgàltató azt hiszem lehúzhatja a rolót. Mert mindenki akinek lejàr a hűség nyilatkoza àt fog menn a digihez. Ên is ezt tettem. Plusz au ismerőseimnek os mindig ajànlom.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Tökéletes nem tudok màst mondani.

Hálózat
Ügyintézés

Csaba
T 2019.12.23. 17:23

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Teljesen elégedett vagyok ezzel a szolgáltatással ,ilyen még nem volt a magyar mobil piacon.Az én környezetemben tökéletesen működik a hívás és a net is.Én húsz éve telekomos vagyok de ha teljes lesz a digi lefedettsége és az árak is maradnak akkor minden rossz érzés nélkül lemondok a telekomról.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Minden tetszik,gondolom később lesz online ügyfél szolgálatuk az is jól fogna

Hálózat
Ügyintézés

egy tesztelő
T 2019.11.20. 14:47

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Nyilván a perc ár nagyon jó a net is. a legtöbb helyen stabil.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
amint beérek a 9. ker. boltunkban nincs térerő . az utcán van a boltban nincs , kimegyek , kapom az értesítéseket hányan kerestek, kicsit cink de remélem javul hamar .

Hálózat
Ügyintézés

paptr
V 2019.11.20. 09:50

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Ahol működik, ott gyakorlatilag tökéletes - az én mozgási zónámat 95%-ban lefedi. Országos lefedettséget pedig nem kérünk rajta számon, van egy elég korrekt adatokat mutató lefedettségi térkép, lehet előre tájékozódni. A VoLTE és WoWifi zseniálisan jó húzás, és jól is működik. A számlázás kezdetben produkált meglepetéseket, de minden problémát azonnal kezelt az ügyfélszolgálat. Az ár-érték arány még a korlátozott használhatóság mellett is verhetetlen.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nekem megfelel, remélem, a lefedettség idővel javulni fog.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek