Digi Mobil vélemények
Értékelés: 3.67 - 123 vélemény

Írj véleményt a Digi Mobilról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Digi Mobilról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%77 darabdb
50.65%39 darabdb
9.09%7 darabdb
11.69%9 darabdb
3.9%3 darabdb
24.68%19 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.3 - 121 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.71 - 117 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Digi Mobilról összes vélemény

19 vélemény 2 oldalon

oldalak: 1 2

Ferencsik Kálmán
T 2021.09.14. 21:32

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
a szexi dolgozókat a pult mögött

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
túl gyorsan elélvezek, lehetnének kicsit kiképzettebbek!! kicsit több pénzt a pult mögött, szebb hölgyeket, nem szeretném a 63 éves marinénit meghágni köszönöm szépen :) ne szakadjon meg a hentaihaven és a többi pornó oldal!! nagyon elégedetlen vagyok a pornóoldalak betöltési sebességével!

Hálózat
Ügyintézés

zoli mérges
T 2021.08.27. 09:12

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
hogyha szólok bármiért, majd lesz valami pofátlan válasz.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
ócska, értékelhetetlen a hálózat. De ha megy is, tized annyit tud mint mások. De legtöbbször nem létezik.

Hálózat
Ügyintézés

Szia Uram
T 2021.08.15. 22:28

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
a net erősséget

Hálózat
Ügyintézés

Freelancer
T 2021.06.01. 14:02

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Már szinte SEMMIT! Majdnem használhatatlan lett! Az utóbbi időben egy szemét, teljesen SZAR LETT MINDEN, ott sem működik ahol eddig jó volt! Tök gyenge lett mindenütt a térerő! Nem fogadja a hívások zömét, sms viszont jön, hogy kerestek! Gyakran nem indítja el a hívást, lebont beszéd közben, rakat szar lett az egész! A Net is akadozik, ott is ahol eddig jól működött. (A telefonom pedig rendben, semmi baja, a Telenor és Voda tökéletesen működik rajta mindenhol! Igen, még jó, hogy ezeket nem mondtam le!)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lemondom hamarosan ha így marad.

Hálózat
Ügyintézés

Szőröstapú Köcsögök
T 2021.03.24. 11:55

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Trágya egy szar cég. Ha bármi hibád van, na számíts rájuk. Csak az értékesítési vonalt lehet hívni, ahol a legtrágárabb ember veszi fel és elhajt, ha nem tud eladni semmit neked. Az ügyfélszolgálat nem elérhető. Rengeteg idegeskedésben lesz részed, ha őket választod, ezt garantálhatom!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Ferenc
2021.01.27. 14:51

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Olcsó

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Gyér a lefedetség és a tempó, még Szentendrén is. Nem tanyán, Szentenrén! De csak egy ezres havonta, és van adatkeret elég, ezert elküszködök vele.

Hálózat
Ügyintézés

Mária
T 2021.01.09. 21:42

Mit szeretsz a Digi Mobilban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
szeretném használni a mobiltelefon szolgáltatást,de térerő 0 ,családi ház: XVII.k.nagy öröm,ha tudom használni a telefont hébe-hóba .szerencsére a számlát már előre kifizethetem.Ügyfélszolgálat :mellébeszélés,vagyis üzenetet kaptam,hogy a bejelentésem alapján a hibát elháritották,hát én nem vettem észre.

Hálózat
Ügyintézés

budosszarnet
T 2020.12.10. 14:30

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
azt hogy havonta egyszer betölt a firefox

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
leginkabb mindenen nem szertnek szomaliaba koltozni uj net miatt a barataim hoz de amig 1gbos net mellet maximum 10mb/s-t produkaltok addig muszaj lesz

Hálózat
Ügyintézés

Gábor
T 2020.11.09. 22:02

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mindenen egy rakás szar az egész

Hálózat
Ügyintézés

Julcsi
T 2019.08.23. 13:32

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Semmit Egy nagy nulla! Be csapàs az egész!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmi nem tetszik benne! Nagyot csalódtam! Mindenkit lebeszélnék róla!

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek