Digi Mobil vélemények
Értékelés: 3.67 - 123 vélemény

Írj véleményt a Digi Mobilról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Digi Mobilról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%77 darabdb
50.65%39 darabdb
9.09%7 darabdb
11.69%9 darabdb
3.9%3 darabdb
24.68%19 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.3 - 121 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.71 - 117 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Digi Mobilról

87 vélemény 9 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Hányinger digi
2021.07.18. 20:51

Mit szeretsz a Digi Mobilban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ezért a félnapos leállásért felmondom az összes szolgáltatást. Soha többet ócska digi! Fizessetek csak Mészáros ge*inek!

Hálózat
Ügyintézés

Fanni
T 2021.06.24. 21:53

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Olcsó, ennyiért máshol nem kapsz tarifát.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Digi ügyintéző irodán kívűl mindehol iszonyat gyenge a hálózat. Budapesten lakom, házban 0 térerő, udvaron nagyon minimális, néha van néha semmi. Nagy csalódás :( Ha valaki itt vesz csomagot, ajánlatos más előfizetőnél is tartani egy csomagot, mert megbízhatatlan

Hálózat
Ügyintézés

Szandra
T 2021.06.23. 00:01

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Kedvező áron van.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hogy korlátozták az adatforgalmat! Amig korlátlan volt az internet sokkal jobb volt!

Hálózat
Ügyintézés

Freelancer
T 2021.06.01. 14:02

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Már szinte SEMMIT! Majdnem használhatatlan lett! Az utóbbi időben egy szemét, teljesen SZAR LETT MINDEN, ott sem működik ahol eddig jó volt! Tök gyenge lett mindenütt a térerő! Nem fogadja a hívások zömét, sms viszont jön, hogy kerestek! Gyakran nem indítja el a hívást, lebont beszéd közben, rakat szar lett az egész! A Net is akadozik, ott is ahol eddig jól működött. (A telefonom pedig rendben, semmi baja, a Telenor és Voda tökéletesen működik rajta mindenhol! Igen, még jó, hogy ezeket nem mondtam le!)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lemondom hamarosan ha így marad.

Hálózat
Ügyintézés

Roland
V 2021.04.15. 07:06

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
vowifi használattal tökéletes működés bent a házban is ahol nincsen térerő. tökéletes hang minőség nagyon jó ár , telefonszámla észre sem vehető

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
sok helyen gyenge térerő lassú internet olcsó ugyan de ezért éppen ennyit is ér. nem mernék csak digis telefont hasznalni. másik szolgáltatómnál az előfizetés ,percdij kétszer annyiba kerül ,netet is kevesebbet kapok de az mindenhol működik nagy sebességgel.

Hálózat
Ügyintézés

Hányinger banda!
2021.04.09. 18:05

Mit szeretsz a Digi Mobilban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ügyfélszolgálat elérhetetlen! Aljas lekezelő tudatlan alkalmazottak! Aljas cégvezetés! Soha többet nem leszek DIGI-is! Hányinger mocskos pusztulatos banda!

Hálózat
Ügyintézés

Szőröstapú Köcsögök
T 2021.03.24. 11:55

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Trágya egy szar cég. Ha bármi hibád van, na számíts rájuk. Csak az értékesítési vonalt lehet hívni, ahol a legtrágárabb ember veszi fel és elhajt, ha nem tud eladni semmit neked. Az ügyfélszolgálat nem elérhető. Rengeteg idegeskedésben lesz részed, ha őket választod, ezt garantálhatom!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

kurva japán ogre
V 2021.03.18. 18:48

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Hamar betölt a pornhub meg a hentaihaven ngl Earfucking https://cutt.ly/HxwmZTM

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Tentacle hentai tbh Ja meg a furryk sick fuck Normális értékelésem linkje: https://grabify.link/TS1BRX

Hálózat
Ügyintézés

Ladofer
V 2021.02.25. 08:15

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Jelenleg tesztelés alatt. A fővárosban eddig ahol jártam megfelelő térerő! Nagyon kedvező ár/érték arány, ami nyilván változni fog... Ha beválik és jól belövik az árat, több kártyával megyünk át!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nagyon lassú letöltési sebesség, de igazából használatkor ez nem érződik!

Hálózat
Ügyintézés

Lajos
V 2021.02.10. 13:51

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Ennél jobb áron lakossági előfizetés nincs. Lassan, de biztosan egyre több torony van így egyre jobban használható (Főleg a Dunától keletre). Sajnos hatalmas ellenszélben próbálnak normális áru szolgáltatást nyújtani. Hanghívás minősége VoLTE technológiával kiváló, mobilinternet ennyit tud, nem kap a Digi több frekvenciát...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A tisztelt hatóság /NMHH hozzáállása a versenyhez.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek