Digi Mobil vélemények
Értékelés: 3.67 - 123 vélemény

Írj véleményt a Digi Mobilról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Digi Mobilról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%77 darabdb
50.65%39 darabdb
9.09%7 darabdb
11.69%9 darabdb
3.9%3 darabdb
24.68%19 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.3 - 121 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.71 - 117 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Digi Mobilról

87 vélemény 9 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Gábor
T 2020.11.09. 22:02

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mindenen egy rakás szar az egész

Hálózat
Ügyintézés

Sisikari
T 2020.09.26. 07:43

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Baráti árakat vezetnek be.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Martin
T 2020.09.23. 06:28

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Korlátlan net. 5ft percdíj

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A készülékük (digi k2) Egy rakás ****. Nincs javítási lehetőség. Se tok se üveg fólia nem vásárolható hozzá. Közölték törött érintő üvegnél hogy újat kell venni. A hálozati lefedetség nagyon hiányos még és 2hónap után sem változott az othoni gyenge jel miután 2x jelentettem különböző felületen nekik. Az ügyintéző munkatársak teljesen felkészületlenek és informálatlanok nagyon sok ügyben. A telefon már az első hónapban olyan volt mint egy két éves telefon l. Nem érzékelt rendesen. Volt amikor önálló életet élt. Mind ez hibátlan állapotában.

Hálózat
Ügyintézés

Sárközi Sándor
T 2020.07.06. 13:19

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Tisztességes szolgáltatás, igen kedvező árakkal.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Egyszerűbbé tenném a parabolás szolgáltatást azoknál, akik már rendelkeznek kiépített vételi rendszerrel.

Hálózat
Ügyintézés

Kabelács György
V 2020.06.30. 20:05

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
.Korrekt árképzés, ügyfélbarát ügyintézés(legalábbis eddig).

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Minden szolgáltatásom a DIGI-nél van , a mobil is vagy fél évig tökéletes volt jelenleg viszont eltűnt a térerő de csak a lakásunkba, onnan kilépve pár méterrel attól tökéletes a térerő.Hetek óta minden héten bejelentem de semmi érdemleges intézkedés, csak semmit-mondó ígérgetés az eljövendő hiba elhárításról.Ez azért furcsa mert eddig a Digi ügyfél szolgálata és a hibaelhárító szolgálatukról is csak a legjobbakat tapasztaltam.

Hálózat
Ügyintézés

Julianna
T 2020.06.13. 21:04

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással mind itthon mind külföldön egyaránt működik!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs negatív gondolatom.

Hálózat
Ügyintézés

Etelka
2020.06.02. 15:19

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Nekem minden tökéletesen működik, Digi a kezdetek óta van, mobilnet is amióta van, tv és korlátlan net kifogástalan, egyedül a lefedettség....ami vidéken hiányos, de ugyanott a T com is hiányzott.. Pár perc utazás alatt. Akiknél nem így megy, azoknál hibát saját készülékeikben keressék... Pl új router kell ősrégiek helyett. Előfordult ugyan a mobilnet kiépítésénél, és bővítésnél hogy a jelszint alacsony volt, tv-n is, de hibabejelentés után 2 órával kijöttek, javították.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Így jó, ahogy van.

Hálózat
Ügyintézés

Szabó Éva
T 2020.04.10. 13:27

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Kifogástalan a működése,gyors,problémamentes.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin

Hálózat
Ügyintézés

Mirjam61
2020.03.11. 15:19

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Vettem egy DIGI K2 telefonkészüléket, melyben mindössze 12 megapixel hátsó kamera van a beharangozott és a leírásban szereplő 45+3 megapixel helyett! Rögtön megreklamáltam, de se az ügyfélszolgálatokon személyesen se a call centerben nem tudták megmondani, hogy ilyenkor mi a teendő. Én beadtam a Bp-Árkádba a felmondó nyilatkozatomat és vissza akartam adni a telefont, de minden ügyintézéstől, segítségtől elzárkóztak mondván, hogy erre őket nem készítették fel, nem volt még rá precedens, nincs nyomtatvány, nincs üzletvezető és széttárták a karjukat. Viszont én eleve írtam egy felmondó nyilatkozatot, hogy azon vegyék át a lemondásomat és vegyék vissza a készüléket. A felmondást fél órás huza-vona után és több telefon után elvették, de a készüléket nem. Azóta síri csend. 30 napos határidővel dolgoznak. Most itt állok egy olyan telefonnal, mely nem felel meg az oldalon és a leírásban szereplő műszaki adatokkal és pénz nélkül, mert 3 hónapig spóroltam erre a készülékre.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

László
T 2020.02.21. 15:36

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Ha jó áron hozná a mobilszolgálltást (lásd internet tv) a többi szolgálltatónak igen csak fejtörést okozna. Legyen a net korlátlan beszélgetés bármely hálózatba díjmentes + az sms is! Ha ez mind jó áron akkor tuti változtatok és a digihez szerződök.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek