UPC Mobil vélemények
Értékelés: 1.87 - 233 vélemény

Írj véleményt a UPC-ról! Nézd meg mit mondanak az emberek a UPC-ról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%161 darabdb
9.94%16 darabdb
4.97%8 darabdb
4.35%7 darabdb
7.45%12 darabdb
73.29%118 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.13 - 214 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.11 - 222 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a UPC-ról

172 vélemény 18 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 14 15 16 17 18

Sanyi
V 2020.05.18. 11:14

Mit szeretsz a UPC-ben?
szart sem szeretek ebben

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
most is mobilnetről mert már 3 napja csak úgy van net hogy megjön 3 másodpercre aztán elmegy húszra

Hálózat
Ügyintézés

J Blanka
U 2020.05.04. 15:42

Mit szeretsz a UPC-ben?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
minden

Hálózat
Ügyintézés

András
U 2020.04.28. 01:03

Mit szeretsz a UPC-ben?
A UPC kábelezte be a társasházunkat, 10 évig esélyünk sincs másik szolgáltatóhoz menni. Előtte a Diginél voltunk és fényévekkel jobb volt, és olcsóbb is. A net nem méltó egy ekkora céghez, senkinek sem ajánlom a UPC-t.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ár és a szolgáltatás nem tetszik, minden más biztos jó :)

Hálózat
Ügyintézés

Krisz
U 2020.04.17. 18:30

Mit szeretsz a UPC-ben?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Először is az ügyfélszolgálaton.

Hálózat
Ügyintézés

Jonas
T 2020.04.16. 11:37

Mit szeretsz a UPC-ben?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem lehet tőle megszabadulni.

Hálózat
Ügyintézés

Máté
U 2020.04.11. 11:55

Mit szeretsz a UPC-ben?
TV részleg az okés.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Net eléggé lassú. Mindig elmegy a Net, kb óránként 2-szer 3-szor. Nagyon nem stabil az internet amit adnak, főleg azért az árért amiért hirdetik. Arról ne is beszéljünk hogy korlátozzák az internetet.

Hálózat
Ügyintézés

Kovács Andrea
U 2020.04.10. 10:40

Mit szeretsz a UPC-ben?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
5. napja se internet, se tv. Hiába hívom az ügyfél-szolgálatot, csak a lelkemet próbálják ápolgatni, nem a problémát.

Hálózat
Ügyintézés

Horváth János
U 2020.03.19. 11:00

Mit szeretsz a UPC-ben?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Legyen használható az internet ne egy kapal szar

Hálózat
Ügyintézés

Bence
U 2020.03.17. 15:51

Mit szeretsz a UPC-ben?
-

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Egyik szolgáltatásuk sem megbízható, többszöri egyeztetés után sem képesek elhárítani a hibát. Az 500-as internet a valóságban kb. 20 (átváltva a mértékegységeket, megfelelő stickerrel). Elfogadhatatlan.

Hálózat
Ügyintézés

RigbyTheMad
U 2020.02.25. 13:23

Mit szeretsz a UPC-ben?
Semmit!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Internet hetente kétszer is el szokott menni 4-5 órákra. Volt hogy délelőtt 10 től délután 14:00-ig nem volt net. Van aki munkára használja az internetet nem pedig hülyeségekre. Ezen változtathatna a UPC, mert úgy átmegy mindenki más szolgáltatóhoz, hogy nem marad náluk előfizető. INTERNETET stabilabbra csinálják meg!!! Fizetjük a drága netet és a tv-jüket és szolgáltatást nem tudnak nyújtani. Felháborító. Mi is át fogunk menni másik szolgáltatóhoz, ha ez így folytatódik. Inkább fizetek többet csak stabilabb legyen minden!

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek