UPC Mobil vélemények
Értékelés: 1.8 - 260 vélemény

Írj véleményt a UPC-ról! Nézd meg mit mondanak az emberek a UPC-ról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%173 darabdb
9.83%17 darabdb
4.62%8 darabdb
4.05%7 darabdb
8.09%14 darabdb
73.41%127 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.07 - 238 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.06 - 246 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a UPC-ról

184 vélemény 19 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 15 16 17 18 19

Ágnes
U 2020.12.20. 22:40

Mit szeretsz a UPC-ben?
Már semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az egész céget kicserélném. E hét eleje óta, csak átvernek, miközben egy tányér áthelyezés miatti kérésem volt. Nem hívtak vissza. A szerelők sehol. Az ügyfélszolgálat hiteget, naponta többször. A kiszállítási díj, 8.000,- ft, munkadíj, 4.600,- ft. Ez csak a felszerelési díj, a leszerelés+4.600. Ha nem sikerül jó helyre szerelni, fizessek 8000,-ft-ot. Évek óta vagyok a UPC ügyfele, felháborító az egész, amit művelnek. Adásom nincs, maradt a düh! Nem ajánlom őket senkinek! Ezek lettek mára.

Hálózat
Ügyintézés

Bence
U 2020.11.17. 11:13

Mit szeretsz a UPC-ben?
Semmit, egy pozitiv dolgot nem lehet benne találni

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Folyamatosan elmegy az internet, a megvásárolt sávszélességgel messziről sem találkoztam.

Hálózat
Ügyintézés

Tamás98
U 2020.10.30. 13:16

Mit szeretsz a UPC-ben?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Folyamatosan elmegy a net, lassú, a megvásárolt csomag tartalmá nem teljesítí (400megabit/s helyett alig van 100megabit/s).

Hálózat
Ügyintézés

Norbert 82
V 2020.10.06. 15:12

Mit szeretsz a UPC-ben?
Vodafone UPS semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
2020.09.01 nappal kellett volna bekötni, 2020.08.31. napon jött egy ember, hogy bekösse, de mivel se box sem más nem volt nála, nem tudta. Később megjött a box futárra. 2020.09.15-re mondták, hogy jönnek bekötni. Nem jöttek, 2020.09.16. ra megint ígérték. 17-én jött egy emberke, hogy ellenőrizze a jelerősséget, mondtam, hogy még be sincs húzva a kábel a házba, nincs mit ellenőrizni. Erre mondta, hogy 1-2 nap és keresnek, hogy mikor jönnek behúzni a kábelt, azóta sem kerestek, de a számlát küldték arra amit nem is szolgáltatnak, sőt ma már kaptam a számlához késedelmi díjat is, úgy, hogy 09.22.-én jeleztem, hogy mivel nincs szolgáltatás már nem is kérném azt. Telefonon elérhetetlenek még az adósságbehajtó részük is. Persze hetente felhívtak, hogy milyen az elégedettségi mutató a tv nézéssel kapcsolatban, hát nem igazán volt mit mondanom...

Hálózat
Ügyintézés

Sipos Pál
U 2020.09.13. 19:06

Mit szeretsz a UPC-ben?
Semmit. Olyan mintha ajándékba adnám a p3nzem nekik. Szolgáltatást viszont nem kapok mert se tévé se internet nem jön be 3 hete.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az hogy létezik

Hálózat
Ügyintézés

Füredi
T 2020.09.08. 15:05

Mit szeretsz a UPC-ben?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ügyintézés !!

Hálózat
Ügyintézés

Komáromi Béla
U 2020.08.05. 11:31

Mit szeretsz a UPC-ben?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mindenben

Hálózat
Ügyintézés

Szegedi
U 2020.08.01. 09:54

Mit szeretsz a UPC-ben?
Jó, hogy van felvevős beltérijük...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
...de minek, ha félévente cserélni kell a beltérit, és adnak egy leporosodott százéves szart helyette. Néhány csatorna rendszeresen nem jön be. Baromi lassú az egész, főleg a műsorújság! Emberek! A másik tévénken egy nudli szobaantennával pörög a MindigTv műsorújság ezerrel!!!

Hálózat
Ügyintézés

Lisok Kati
V 2020.07.18. 16:14

Mit szeretsz a UPC-ben?
Már nem UPC hanem Vodafone

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ügyfélszolgalat elérhetősége

Hálózat
Ügyintézés

Patrik
U 2020.07.13. 14:31

Mit szeretsz a UPC-ben?
Szart se

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szar minden

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek