Vodafone vélemények
Értékelés: 2.63 - 583 vélemény

Írj véleményt a Vodafone-ról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Vodafone-ról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%324 darabdb
19.75%64 darabdb
9.57%31 darabdb
9.57%31 darabdb
11.11%36 darabdb
50%162 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.19 - 580 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.83 - 580 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Vodafone-ról

350 vélemény 35 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 31 32 33 34 35

Csépe László
V 2017.03.28. 09:36

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Nincs ilyen

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem lehet normális készüléket venni részletre. (Flottásoknak sem!!!!)

Hálózat
Ügyintézés

K. András
V 2017.03.27. 18:30

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

egy vodafone előfizető
V 2017.03.24. 10:31

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Azt, hogy bizonyos helyeken elmegy a térerő és megszakad a vonal. (pl.: Kamaraerdő)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kötelező internet?

Hálózat
Ügyintézés

Géza
T 2017.03.21. 08:49

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mindenen, az ügyintézés minösithetettlen, a internet mindig kevesebb mint amit megvásároltam, és drága nagyon

Hálózat
Ügyintézés

Ördög Csaba
V 2017.03.20. 06:25

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Mindent

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Internet legyen olcsóbb előfizetéses

Hálózat
Ügyintézés

bluekakas05@gmail. com
V 2017.03.19. 20:47

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
NAGYON TUTI,JO.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Tamás
V 2017.03.17. 08:45

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Elsősorban amikor szolgáltatót keresek, vagy váltok fontos, a weboldaluk kinézete, mennyire könnyen lehet eligazodni a weboldalon. Milyen feltöltő kártyás, előfizetéses, + internet csomagjaik vannak... Weboldaluk gyorsan betöltődjön. A látogatók rosszul vannak a várni kell. A vodafone weboldalon könnnyen lehessen ügyet intézni, saját fiókot létrehozni, számlát fizetni stb. A telenor és a telekom között a vodafone-nak van normális ügyfélszolgálata!! A telekomnál új ügyfélként netmánia 1000-net csomagot szerettem volna, és se a weboldalon se személyesen az üzletben nem tudtak segíteni.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
1. E-számla szolgáltatásnál a befizetett pénz kb. 3-4 nap múlva könyvelődik el a rendszerben. 2. A telefonszámla, és a hívásrészletezőt 1 évig őrzik aztán kuka. Az előfizető a belépéstől számított összes számlát, hívásrészletezőt őrizze meg a szolgáltató. A PDF fájlok nem sok helyet foglalnak. Pl. az én számlám max 5-10MB lehet.

Hálózat
Ügyintézés

Dávid
V 2017.03.15. 16:50

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
A Vodafone szolgáltatása ár-érték arányban a legjobb a magyar piacon, emellett kedves, segítőkész ügyfélszolgálata van.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Készülékárban kicsit javíthatnának, bár az utóbbi időben több akció is volt amivel már korrekt áron lehetett telefonhoz jutni. A várakozási idő sokszor bosszantó mind a telefonos ügyfélszolgálatnál mind a személyesnél

Hálózat
Ügyintézés

Masiniszta
V 2017.03.09. 20:06

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Volt már a másik kettő szolgáltató is, de tényleg a Vodafone lefedettsége a legjobb! Mondom ezt úgy, hogy naponta több száz km-t utazom és utaztam a másik kettő naggyal is! Ami jó az jó! Korrekt gyors ügyintézés.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Másfél év alatt nem találkoztam ilyennel.

Hálózat
Ügyintézés

Norbi
V 2017.02.21. 17:08

Mit szeretsz a Vodafone-ban?
Viszonylag jó tapasztalatom van a voda ügyfélszolgálatával, itt is nagyon sokat kell várni, hogyha feltöltős vagy, de miután átváltottam red-re sokkal gyorsabban felvették a telefont. Úgylátszik értékelik, hogy tízezret fizetek nekik havonta :P

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Attól függetlenül, hogy 98%-os lefedettséget írnak mindenhol sok olyan helye van az országban, ahol mindkét szolgáltatónak van térerő, csak a vodának nem :( Ezen javítaniuk kellene, mert sok kellemetlenség ért emiatt.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek