Telenor vélemények
Értékelés: 2.75 - 436 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%232 darabdb
21.12%49 darabdb
9.48%22 darabdb
13.79%32 darabdb
14.22%33 darabdb
41.38%96 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.31 - 435 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.94 - 428 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

96 vélemény 10 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Almási Gyula
T 2017.03.30. 13:30

Mit szeretsz a Telenorban?
Olyan nincs

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Gátlástalanok, 2010.és 2011.-es lezárt ügyeket 5év eltelte után ismét elöásnak jogtalanul, hol ott annak idején éppen ők igazolták, hogy a számlák rendezettek.

Hálózat
Ügyintézés

Gábriel Attila, Salgótarján
T 2017.03.30. 13:09

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Félrevezettek a MyMinut -ra való átállásnál. A salgótarjáni üzletükben az előadó közölte, csak akkor állhatok át ha egy másik szolgáltató / Telekom,Vodafon / számát átviszem a Telenorhoz. Vagy nem ért a munkájához az előadó vagy ????????? Ezt egyébként a budapesti ügyfélszolgálat meg is cáfolta,simán át lehet állni a MyMinut-ra.

Hálózat
Ügyintézés

Kis Jakab
T 2017.03.30. 08:22

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit 20 ėv után most hagyom ott őket.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Azt csinálnak a rėgi ügyfellekkel amit akarnak.

Hálózat
Ügyintézés

papa1
T 2017.03.30. 07:15

Mit szeretsz a Telenorban?
0

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
0

Hálózat
Ügyintézés

László
T 2017.03.30. 02:02

Mit szeretsz a Telenorban?
Azt talán, hogy van telefonos hálózat, ha még internetes nincs is.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
1: Az internetes lefedettség lehet, hogy kitűnő a nagyvárosokban, de vidéken ez nagyon hézagos. 2: Garanciális javításra vittem be a telefonomat. Kereken egy óra várakozás után közölte a hölgy, hogy adatkábel és töltő nélkül nem javítják a telefont. Ami persze nem volt nálam így csaknem egy év elteltével. Azt persze nem zavarja a Telenort, hogy a jótállási feltételek között nem szerepel ilyen kitétel. 3: Egy aláírt szerződés után megterhelték a számlámat néhány ezer forinttal, internethozzáférés címszóval. Egy hónap, tucatnyi hívás, és a fogyasztóvédelem kellett, hogy felfogják, hogy a szerződésben nem szerepel ilyen. Ez a három pont éppen elég, hogy minél messzebb elkerüljem ezt az ügyfélbarátmentes szolgáltatót.

Hálózat
Ügyintézés

Kezdettől Telenoros
T 2017.03.29. 17:12

Mit szeretsz a Telenorban?
nincs mit :(

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A 4G az csak 3G! Az ügyfélszolgálatuknál egy bő órát vártam, mire sorrakerültem. A számlázási rendszerük átláthatalan!

Hálózat
Ügyintézés

Tomato
V 2017.03.29. 16:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Egyoldalú szerződésmódosítások (!!!!!!) - azzal a szöveggel, hogy ez nekem lesz jó, helyette pedig plusz 5-10e Ft-okat fizettünk (5 számos csomagban). Mindenféle "kiegészítő díj"-ak felszámolása, amiről egyik ajánlatukban sem volt szó soha. Probléma kezelés katasztrófális, nem is lehet senkivel konkrét ügyben kommunikálni, csak majd 30 nap múlva küldenek egy sablon választ, hogy náluk minden ok. Menekültünk tőlük.

Hálózat
Ügyintézés

László
T 2017.03.29. 15:51

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rugalmatlan bürökratikus útvesztő, túlszabályozottságában egyszerűen elvész, lényegtelenné válik az ügyfél. Csak fizessünk, a többi nem számít. Panaszkezelésük abból áll, hogy semmitmondó "válaszokkal" a saját maguk kreálta sablonoknak megfeleljenek. Díjcsomagjaik havidíját mindenáron, pénzsóváran próbálják egyre feljebb srófolni. A valós ügyféligények, korrekt szolgáltatói véna, hatékony problémamegoldás egy másik dimenzió számukra.

Hálózat
Ügyintézés

viktor
T 2017.03.29. 14:11

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit!!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A 4g egy kalap fos... Csak visszafelé fejlődik minden...

Hálózat
Ügyintézés

László
2017.03.28. 16:46

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem szeretem, de ez van.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Állandó zaklatás részükről, hiába nem engedélyezem, azt, hogy ne keressenek semmilyen üzleti dologgal tojnak rá.Térerő? Salgótarjánban van olyan hely ahol csak a Telenor nem működik. Mit lehet az ilyen cégen szeretni?

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek