Telenor vélemények
Értékelés: 2.77 - 422 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%224 darabdb
21.88%49 darabdb
8.93%20 darabdb
13.84%31 darabdb
14.29%32 darabdb
41.07%92 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.33 - 421 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.97 - 414 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

92 vélemény 10 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Gábriel Attila
T 2017.04.03. 14:00

Mit szeretsz a Telenorban?
SEMMIT

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
ÜGYINTÉZÉS helyett inkább üzletelháritás folyik,az agyonreklámozott MyMinute csomagra a sok félrevezető "tájékoztatás " miatt szinte lehetetlen a csomagváltás.

Hálózat
Ügyintézés

zsebi
2017.04.02. 18:11

Mit szeretsz a Telenorban?
Egyszerűen semmit!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Több éve előfizető vagy pl 10 éves előfizetéssel rendelkeztem készülék vásárlásra került a sor ,aki az utcáról beesik nagyobb kedvezménye van mint aki 10 éve fizet hűségesen???Akkor miért ajánlanám bár kinek ha ilyen moslék ez a cég a hűséges előfizetőivel?Ennyit ér a hűségem nekik ?Ezt a két éves szerződést nem érdemlik meg hogy bár ki is aláírjon nekik!!!

Hálózat
Ügyintézés

Géresi Zsolt
T 2017.03.31. 11:26

Mit szeretsz a Telenorban?
Aránylag van térerő amerre járok.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Jó pár hónapja felhívtak hogy lenne lehetőségem olcsóbb tarifára váltani,(ez akkor kb.4-5 ezer forint körül volt) azt mondták hogy ezzel az új csomaggal nem lesz csak 3-4 ezer forint között.) Lehet hozzá kérni új telefont is,egyszeri (azt hiszem 3000 forint) megfizetéssel! Elfogadtam és választottam egy egyszerű és olcsó telefont,azóta rendszeresen 10000 Ft.körüli a telefon számlám! Reklamáltam de semmi! Váltani nem tudok,mert a hűségnyilatkozat miatt nem lehet! De amint le telik szolgáltatót váltok!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Undor a telenortól
2017.03.31. 11:04

Mit szeretsz a Telenorban?
Egy mocskos gazember tolvajcsapat.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem tetszik az uralkodássuk, Takarodjanak Magyarorszából.

Hálózat
Ügyintézés

Száraz Ágnes
2017.03.30. 19:30

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
drága a beszélgetés, a kártyás feltöltőknek

Hálózat
Ügyintézés

Borsos József.
T 2017.03.30. 13:58

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit,megakarok szabadulni tőlük.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mert nincs bank számlám a sárga csekkre felszámol 1000.ft-ot.

Hálózat
Ügyintézés

Almási Gyula
T 2017.03.30. 13:30

Mit szeretsz a Telenorban?
Olyan nincs

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Gátlástalanok, 2010.és 2011.-es lezárt ügyeket 5év eltelte után ismét elöásnak jogtalanul, hol ott annak idején éppen ők igazolták, hogy a számlák rendezettek.

Hálózat
Ügyintézés

Gábriel Attila, Salgótarján
T 2017.03.30. 13:09

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Félrevezettek a MyMinut -ra való átállásnál. A salgótarjáni üzletükben az előadó közölte, csak akkor állhatok át ha egy másik szolgáltató / Telekom,Vodafon / számát átviszem a Telenorhoz. Vagy nem ért a munkájához az előadó vagy ????????? Ezt egyébként a budapesti ügyfélszolgálat meg is cáfolta,simán át lehet állni a MyMinut-ra.

Hálózat
Ügyintézés

Kis Jakab
T 2017.03.30. 08:22

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit 20 ėv után most hagyom ott őket.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Azt csinálnak a rėgi ügyfellekkel amit akarnak.

Hálózat
Ügyintézés

papa1
T 2017.03.30. 07:15

Mit szeretsz a Telenorban?
0

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
0

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek