Telenor vélemények
Értékelés: 2.76 - 431 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%229 darabdb
21.4%49 darabdb
9.17%21 darabdb
13.97%32 darabdb
14.41%33 darabdb
41.05%94 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.32 - 430 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.95 - 423 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

94 vélemény 10 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Viktor
T 2017.12.19. 10:05

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit az ügyfélszolgálat felháborító

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
ügyfélszolgálat

Hálózat
Ügyintézés

Lehúzó Zrt
2017.11.13. 16:25

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmitt

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szeptember 14.-én megszüntettem egy előfizetésem amikor is közölték, hogy miket kell fizetnem hogy ezt megtehessem. Elmentem egy ATM-hez és rendeztem mindent. Ma reggelre a maradék 3 előfizetésem is önállóan megszüntették. Telefon majd közölték ügyfél szolgálaton segítenek mert augusztus és szeptember még tartozást mutat a megszüntetett telefonszámon és ezért törölték az összes előfizetésem. A hölgy azt sem tudta megmondani amiket bemutattam ATM.-es bizonylatokat, hogy hova lettek könyvelve mert arra a telefonszámra nem ami a papíron szerepelt.

Hálózat
Ügyintézés

Miklós
T 2017.11.11. 05:17

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
1 ügyfél előttem, másfél óra! Ott nevetgélnek, mert valami ismerős, és tojnak rá, hogy rengetegen várnak rájuk. Ráadásul az ügyemet sem tudtam elintézni, kaptam egy "sajnálom"-ot. Szemét banda, senkinek sem ajánlom, a Dunakeszi Auchanban esetemben.

Hálózat
Ügyintézés

Tamás
2017.11.01. 11:35

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit, mert nincs mit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A Telenort ahogy tudom otthagyom. Nehézkes ügyintézés szándékos lehúzás közömbös személyzet, közepes szolgáltatás. Alig várom, hogy a hűségidőm leteljen.

Hálózat
Ügyintézés

IHAROS
2017.10.19. 22:12

Mit szeretsz a Telenorban?
Többször kerestem az Ügyfélszolgálatot egy azonos témában mindenki mást mondott.Ezt rögzítik de ha visszahallgatnák a vezetők csak tennének valamit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az egészen,tarifacsomagokon melyek nem személyre szabottak hiába kábítanak.

Hálózat
Ügyintézés

Nagy Viktória
T 2017.10.03. 21:07

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az előfizetők megvezetése, lehúzása. A magasforgalmi limitet kényük kedvük szerint, az előfizető megkérdezése NÉLKÜL állítják be, majd ha az összeg 15000Ft helyett eléri a 45000Ft-ot, küldenek 1 SMS-t. Ez egy vicc. Szemtelenség. A szerződés felbontásakor 100000 Ft a kötbér. :) Gusztustalan szolgáltató.

Hálózat
Ügyintézés

Sándor
T 2017.09.30. 08:03

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

Szabó János
T 2017.09.29. 19:00

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit! Hanyag ügyintézés!! Mindent pénzért azonnal ha,,nem egy számváltoztatás hetekig tart!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

ricsike
V 2017.09.11. 20:43

Mit szeretsz a Telenorban?
nem vagyok telenoros csak halottam rola na meg láttam hogy milyen árakba van a feltöltés,,na meg az előfizetés az emberkékröl meg ne is beszéljek mert a parasztnál is parasztabbak voltak amikkor érdeklödtem csak,,,szo szerint majd nem hogy elküldtek az anyámba...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
az egész ugy ***** ahogy van,,,,

Hálózat
Ügyintézés

M3GGa
T 2017.09.04. 09:46

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
-Értelmetlenűl eltűnő adategyenleg. -Rákérdezés nélküli net aktiválás. -Ne az utolsó pillanatban értesítsenek, hogy elfogyott a havi keret. - Olcsóbb internet, olcsobb percdij. -Legyen kicsit baratsagosabb.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek