Telenor vélemények
Értékelés: 2.8 - 410 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%215 darabdb
21.86%47 darabdb
9.3%20 darabdb
14.42%31 darabdb
14.42%31 darabdb
40%86 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.37 - 409 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3 - 402 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

86 vélemény 9 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

ricsike
V 2017.09.11. 20:43

Mit szeretsz a Telenorban?
nem vagyok telenoros csak halottam rola na meg láttam hogy milyen árakba van a feltöltés,,na meg az előfizetés az emberkékröl meg ne is beszéljek mert a parasztnál is parasztabbak voltak amikkor érdeklödtem csak,,,szo szerint majd nem hogy elküldtek az anyámba...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
az egész ugy ***** ahogy van,,,,

Hálózat
Ügyintézés

M3GGa
T 2017.09.04. 09:46

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
-Értelmetlenűl eltűnő adategyenleg. -Rákérdezés nélküli net aktiválás. -Ne az utolsó pillanatban értesítsenek, hogy elfogyott a havi keret. - Olcsóbb internet, olcsobb percdij. -Legyen kicsit baratsagosabb.

Hálózat
Ügyintézés

Csontos István
T 2017.08.21. 12:45

Mit szeretsz a Telenorban?
Azt,hogy bunkók.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Azon, hogy HÜLYÉK.

Hálózat
Ügyintézés

nincs név
T 2017.07.29. 07:49

Mit szeretsz a Telenorban?
semit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
árak

Hálózat
Ügyintézés

nagyi
2017.07.03. 16:23

Mit szeretsz a Telenorban?
Nincs alkalmam megismerni

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A mai napon az itt közölt telefonszámon Bonyhádon nem kapcsolhatók /30/ hívás kísérlete után.

Hálózat
Ügyintézés

Elégedetlen Vevő
T 2017.06.27. 10:36

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
csalódtam bennük, alig várom, hogy leteljen a hűség.............tudatlan, flegma ügyintézők

Hálózat
Ügyintézés

Ilona
T 2017.06.18. 15:46

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Még fél év és megszabadulok tőlük. 2 év hűségidőt sose kössetek velük.

Hálózat
Ügyintézés

Gergő
T 2017.05.26. 10:22

Mit szeretsz a Telenorban?
hogy lecserélem

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Akármelyik irányba átléptem a határt a térerőm azonnal nulla lett. Erről többször panaszkodtam benn az ügyfélszolgálatnál és kaptam új telefont, új kártyát és ígéreteket, de soha nem változott. Egyszer nem tudtam használni a készülékem külföldön. Azóta el is költözött a cég Szombathelyről, szóval utaznom kéne ha bármit el akarok intézni.

Hálózat
Ügyintézés

Varga Zoltán
T 2017.05.24. 11:49

Mit szeretsz a Telenorban?
Sajnos már SEMMIT!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szinte mindenen! De főleg az ügyintézésen.

Hálózat
Ügyintézés

Lilla
V 2017.05.22. 09:04

Mit szeretsz a Telenorban?
azt, hogy minden agyoniskolázott cig**nyt felvesznek ügyintézőnek

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hát nagyon nem tetszett, mikor szó nélkül, mindenféle figyelmeztetés nélkül letiltották az előfizetéses számomat egyik napról a másikra, mindenféle figyelmeztetés nélkül. egy SMS-t voltak képesek küldeni. Mikor személyesen bementem érdeklődni, hogy miért tették nem tudtak válasszal szolgálni. A számot már nem lehetett visszaállítani, pedig évek óta ugyanaz volt a telefon számom. A munkahelyemen mondhatom nem örültek, hogy nem tudnak utolérni, ezért minél hamarabb kellett egy új SIM kártya. Nem volt nálam az adókártyám, ezért kénytelen voltam feltöltőkártyásat vásárolni. A napokban szerettem volna feltölteni az Alleeban, de egyszerűen nem jutottam sorra. Sorszámot kaptam (452-es) nem hívtak oda a pulthoz, hanem a 453-mas következett, majd még 5 embert hívtak utánam, akik mind az érkezésem után jöttek be az üzletbe. Negyed órát vártam, majd összegyűrtem a kapott papírt és kidobtam a sim kártyámat a legközelebbi kukába. ennyit értek meg egy rakás sz**rt

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek