Telenor vélemények
Értékelés: 2.76 - 431 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%229 darabdb
21.4%49 darabdb
9.17%21 darabdb
13.97%32 darabdb
14.41%33 darabdb
41.05%94 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.32 - 430 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.95 - 423 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

1 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

94 vélemény 10 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

ferenc.szabados51@gmail.com
T 2018.10.09. 10:27

Mit szeretsz a Telenorban?
Elég régóta Telenoros vagyok de nagyon gondolkodom hogy váltok

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Rugalmatlan, más szolgáltatóval rossz a kapcsolat, A hálózat nagyon rossz , az ügyfélel való kapcsolat rossz .

Hálózat
Ügyintézés

Szolgáltatóváltás
2018.10.03. 12:16

Mit szeretsz a Telenorban?
Azt, hogy elpártoltam tőlük.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Beltéri lefedettség nagyvárosban kritikán aluli. Megfelelő térerő esetén is megszakad a vonal. Szaggatott hangfoszlányok állandóan. Hol jó az a hálózat, amelyik eldobja a hívásokat? Lekezelő szakmai hozzáállás. Éppen csak nem küldtek más éghajlatra levelükkel. Végül megoldódott a gondom szolgáltató váltással. Köszönöm a segítséget Telenor.

Hálózat
Ügyintézés

Ákos
V 2018.08.26. 14:26

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Senkinek sem ajánlom!

Hálózat
Ügyintézés

Inez F.
T 2018.08.02. 08:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmi!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs térerő, lefedettség, aki telefonálni szeretne és internetezni az ne válassza a telenort, átverés!

Hálózat
Ügyintézés

Petya
T 2018.06.17. 11:01

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A net mennyisége nevetséges az arany árban lévő csomagokhoz. Az angol feltöltős kártyámhoz 5 gb net van, de léteznek ennél jobbak is ott.

Hálózat
Ügyintézés

Luigi
T 2018.05.31. 23:43

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

Gyurcsi János
2018.05.31. 20:14

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

Zoltan
2018.04.23. 11:04

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kevés volt a 78 milliós büntetés, nem ennyit érdemeltek volna hanem 78 milliárdot. Mivel a Telenor ellen az elmúlt 10 évben több, elmarasztaló döntés is született hasonló magatartások miatt. Addig vagy jó még fizetsz, és ez vonatkozik a másik kettőre is. Szar lehúzós hazudozós semmirevaló társaság. Nincs különbség mindegyiknek az a lényeg hogy a zseb tele legyen!

Hálózat
Ügyintézés

Bernát Gábor
T 2018.04.08. 13:22

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit sem szeretek benne.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lehúzós,inkorrekt társaság. Üzletpolitikailag a leggyengébb az országban. Drága,a külföldi szolgáltatása csapnivaló. A több évtizedes ügyfeleiket is képesek lehúzni. A telefonos ügyfélszolgálatot idióták látják el a betanult manager dumával,probléma megoldó képességük nulla. Röviden ennyi!

Hálózat
Ügyintézés

Péter
V 2018.04.08. 10:59

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmi, talán a hálozat használaható még.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Drága tarifák, percdijak. Rugalmatlan ügyintézés, csapni való ügyfélszolgálat, össze vissza számlázás.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek