Telenor vélemények
Értékelés: 2.77 - 425 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%225 darabdb
21.78%49 darabdb
9.33%21 darabdb
13.78%31 darabdb
14.22%32 darabdb
40.89%92 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.33 - 424 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.96 - 417 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

260 vélemény 26 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 19 20 21 22 23 24 25 26

Krisztián
T 2017.03.30. 16:08

Mit szeretsz a Telenorban?
Olyan sajnos nincs.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A Mytelenor felületet KÖTELEZŐEN ÁTLÁTHATÓVÁ TETETNÉM velük. Ha kapcsolatba akarsz velük krülni,ezen keresztül a poklok bugyrát járatják veled. Ide miután bejelentkeztél, és levélírásra vetemednél,újra be kell jelentkezned nem kis tortúrával. DE Miéééééééééért ? - Nehéz tőlük megszabadülni. Betartanak,nem korrektek. A számlázásról ne is beszéljünk. Sorolhatnám napestig. Soha többé TELENOR.

Hálózat
Ügyintézés

Bobby
T 2017.03.30. 16:06

Mit szeretsz a Telenorban?
A többihez képest jó lefedettség

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Inkorrektek, szerződéskötésnél mondanak valamit és menj vissza este 6ra és akkor írd alá a szerződést mert sok idő elkészíteni (céges ügyfél sok számmal). Első számlánál meg jön a pofára esés. Több irányból reklamáció, természetesen egymásnak ellenmondó válaszokkal több embertől. 5 hónap alatt nem volt olyan számlánk amit nem kellet volna megreklamálni.

Hálózat
Ügyintézés

Feri Varga
T 2017.03.30. 14:56

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Még bp is akadozik a " HIPERNET"

Hálózat
Ügyintézés

Sztaskóné Miklósy Marianna
T 2017.03.30. 14:19

Mit szeretsz a Telenorban?
Az udvarias ügyfélszolgálatot ,eddig bármilyen problémám volt ,mindent sikerült elintéznem ,nem járattak meg feleslegesen.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin

Hálózat
Ügyintézés

Borsos József.
T 2017.03.30. 13:58

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit,megakarok szabadulni tőlük.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mert nincs bank számlám a sárga csekkre felszámol 1000.ft-ot.

Hálózat
Ügyintézés

Almási Gyula
T 2017.03.30. 13:30

Mit szeretsz a Telenorban?
Olyan nincs

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Gátlástalanok, 2010.és 2011.-es lezárt ügyeket 5év eltelte után ismét elöásnak jogtalanul, hol ott annak idején éppen ők igazolták, hogy a számlák rendezettek.

Hálózat
Ügyintézés

Jeszenszkyné Szalai Ilona
T 2017.03.30. 13:17

Mit szeretsz a Telenorban?
gyors, segítőkész kapcsolat kiszolgálás, udvariasság

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
kártyafeltöltés után inkább pénzbeli díjazás ( régi szerint)

Hálózat
Ügyintézés

TÖRÖK kATALIN
T 2017.03.30. 13:10

Mit szeretsz a Telenorban?
ÉLSÓTELEFONOM ÓTA TELENOR - OS VAGYOK HA BÁRMI BAJOM VOLT BE MENTEM ÉS SZAKSZERŰEN KAPTAM TANÁCSOT ÉS MEGOLDTÁK A PROBLÉMÁM NEM CSERÉLNÉK SZOLGÁLTATÓT AZ BÍZTOS

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Gábriel Attila, Salgótarján
T 2017.03.30. 13:09

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Félrevezettek a MyMinut -ra való átállásnál. A salgótarjáni üzletükben az előadó közölte, csak akkor állhatok át ha egy másik szolgáltató / Telekom,Vodafon / számát átviszem a Telenorhoz. Vagy nem ért a munkájához az előadó vagy ????????? Ezt egyébként a budapesti ügyfélszolgálat meg is cáfolta,simán át lehet állni a MyMinut-ra.

Hálózat
Ügyintézés

Oláh Erzsébet
T 2017.03.30. 12:43

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Amikor a 4G-ről a Hipernetről beszélünk, a településünkön Hajdúviden 10 éve nincs jó lefedettség, többször kértem jeleztem, szolgálati telefon lévén nem tudok váltani, de sajnos otthon nem tudok ügyet intézni, csak ha bizonyos pontján vagyok a kertnek vagy a lakásnak. A XXI. sz. nem szabad lenne előfordulnia. Mivel nincs térerő a csomaghoz tartozó interentet se lehet kihasználni..

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek