Telenor vélemények
Értékelés: 2.77 - 425 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%225 darabdb
21.78%49 darabdb
9.33%21 darabdb
13.78%31 darabdb
14.22%32 darabdb
40.89%92 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.33 - 424 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.96 - 417 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

260 vélemény 26 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Józsibá
T 2017.03.30. 20:18

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit. Pontosabban azt, hogy itt más mobil nem működik.Az inte

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
1. Am interneten, hogy működjön is rendesen, ne keljen egy - egy oldalra néha félórákat várni, hogy bejöjjön. 2. Régebben úgy működött az internet, ha elfogyott, akkor lelásították. Most az új szerződés szerint (az ősszel kötöttem újat, mert köteleztek rá) nem lassítanak, hanem egyszerűen nincs tovább interneted. Ez tudtommal a világon sehol nincs csak a telenornál. Szándékosa írtam kistűvel.

Hálózat
Ügyintézés

Papa Besenyei
T 2017.03.30. 19:37

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem lehet jot mondani,mivel nagyon magas áron árulja a telefonjait,a hüség idö csak egy kamu!!!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmi,mivel drága atelefonjai, nincs hagyományos telefonja ,ha van is ingyen kéne adnia a 2 év hüségért.

Hálózat
Ügyintézés

Száraz Ágnes
2017.03.30. 19:30

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
drága a beszélgetés, a kártyás feltöltőknek

Hálózat
Ügyintézés

Zsóka
T 2017.03.30. 19:15

Mit szeretsz a Telenorban?
Szeretem mert kedvesek az ügyfelekkel,ha új telefont veszel segítenek amit esetleg nem értesz!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nekem úgy jó ahogy van!Nem változtatnák rajta!

Hálózat
Ügyintézés

Palla66
T 2017.03.30. 19:07

Mit szeretsz a Telenorban?
Korrekt.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A 3g hálózat sok helyen nem elérhető, illetve akadozik.

Hálózat
Ügyintézés

tom kom
T 2017.03.30. 18:40

Mit szeretsz a Telenorban?
SÁROSPATAKI ügyfélszolgálat

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
MY TELENOR belépése. kedvezőbb alapcsomagok

Hálózat
Ügyintézés

F.Ferenc
2017.03.30. 17:17

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem jut eszembe semmi

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Átláthatóbb számlák,korrektebb tájékoztatás

Hálózat
Ügyintézés

Gipsz Jakab
T 2017.03.30. 17:11

Mit szeretsz a Telenorban?
Versenyképes áraik vannak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Vidéki lefedettsége hiányos!/Kövegy/

Hálózat
Ügyintézés

Szabo Gabor
T 2017.03.30. 16:44

Mit szeretsz a Telenorban?
En telenoros vagyok jo ideje. Meg vagyok elegedve a szolgaltatoval. Megbizhato jok a keszulekei.jok az akcioi.kedvesek a kollegak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem jut eszembe semmi.

Hálózat
Ügyintézés

János
T 2017.03.30. 16:34

Mit szeretsz a Telenorban?
Kb 20 éve, Pannon/Telenor a szolgáltatóm. Nekem soha, semmi, bajom nem volt velük Ha időpontra mentem valamiért, 5-6 percnél nem vártam többet. Legalábbis szegeden, számomra ez a jellemző. A csomagok jók, akinek nem tetszik menjen máshová.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin sem változtatnék!

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek