Telenor vélemények
Értékelés: 2.83 - 399 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%207 darabdb
22.71%47 darabdb
9.18%19 darabdb
14.49%30 darabdb
14.98%31 darabdb
38.65%80 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.38 - 397 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.04 - 391 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

237 vélemény 24 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 18 19 20 21 22 23 24

Satya.
T 2017.03.30. 11:37

Mit szeretsz a Telenorban?
A lefedetségük elég jó.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Kár volt meg szüntetni a be fízetést az ügyfélszolgálatban.

Hálózat
Ügyintézés

Edit
T 2017.03.30. 11:29

Mit szeretsz a Telenorban?
Igazából annó a kezdet kezdetén csak ez a szolgáltató volt, én meg hűséges vagyok, nem váltottam . Most ért pozitív dolog a kártyás percdíjak csökkentésével, persze ez is csak gondolom ideig-óráig lesz így. Az ügyféltér nagyon szimpi, ügyfélszék is kihelyezésre került nem kell állni, mint bálám szamara .

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyfélhívó nagyon hiper-szuper, szerintem azért az idősekre is kellene gondolni, habár ebben is segítókészek voltak az ügyfélszolgálaton ülő emberkék

Hálózat
Ügyintézés

Alfred
T 2017.03.30. 11:26

Mit szeretsz a Telenorban?
Készülékajánlatok

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Budapest XVI. kerületének bizonyos részein hosszú évek óta gyenge a hálózat, ezt ebben a milleniumban nem megengedhető

Hálózat
Ügyintézés

Androsits István
T 2017.03.30. 09:02

Mit szeretsz a Telenorban?
A névváltoztatás óta - nem gondolom, hogy azzal összefüggésben - rohamosan romlik az általános színvonal! Wzért lassan semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Visszaélve a gazdasági erőfőlényükkel, a sorozatos egyoldalú és rendkívül előnytelen szerződés-módosítások. Vissza kellene térni a tisztességes üzleti magatartáshoz! Csak azért maradtam mellettük, mert - valószínűleg a kartellezés eredményeként a többi sem jobb!

Hálózat
Ügyintézés

Kis Jakab
T 2017.03.30. 08:22

Mit szeretsz a Telenorban?
Már semmit 20 ėv után most hagyom ott őket.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Azt csinálnak a rėgi ügyfellekkel amit akarnak.

Hálózat
Ügyintézés

Németh Imre
T 2017.03.30. 08:10

Mit szeretsz a Telenorban?
Megbízható, stabil hálózat

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A készülék ajánlatok bővítése.

Hálózat
Ügyintézés

papa1
T 2017.03.30. 07:15

Mit szeretsz a Telenorban?
0

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
0

Hálózat
Ügyintézés

Hunya
T 2017.03.30. 07:13

Mit szeretsz a Telenorban?
A hálózat minőségét, azzal itt nincs probléma.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Bár az én személyes ügyintézőm a legjobb, látni, hogy amit a értékesítési szemlélet irányába tesznek, az nulla! Hatalmas pénzeket költenek a csili-Vili új üzletekre, de az abban dolgozó embereken látszik a demotivaltsag. Meggyőződésem, hogy a hazai mobilszolgáltatók karteleznek! :(

Hálózat
Ügyintézés

tanar
T 2017.03.30. 06:42

Mit szeretsz a Telenorban?
-

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
-

Hálózat
Ügyintézés

Nagyi
2017.03.30. 06:42

Mit szeretsz a Telenorban?
Igazából csak elfogadom. Akárhova megyek át, mindenhol van a tarifacsomagbam ami nem megfelelő.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az ügyintézés capnivaló, soha nem lehet a panasszal fordulni olyan személyhez, aki érti is a dolgát. Az ügyfélszolgálaton olyan embewrek dolgoznak, akik csak ugatják a dolgot.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek