Telenor vélemények
Értékelés: 2.77 - 422 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%224 darabdb
21.88%49 darabdb
8.93%20 darabdb
13.84%31 darabdb
14.29%32 darabdb
41.07%92 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.33 - 421 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.97 - 414 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

3 csillagos értékelések a Telenorról összes vélemény

31 vélemény 4 oldalon

oldalak: 1 2 3 4

Péter
T 2018.11.11. 19:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Mint minden szolgáltató addig klappol minden amíg megkötöd a szerződést.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ha tehetném, darabokban vinném vissza nekik a routert.

Hálózat
Ügyintézés

Péter
T 2018.10.01. 15:28

Mit szeretsz a Telenorban?
Általában gyors net. Jó lefedettség. Megfelelő árak.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Telefonálásnál vidéken nagyon sokszor ledob 2G-re és nem lehet internetezni közben. Nincs Voice over LTE. Néha 4-6 Mbit közötti 4G sebesség, ilyenkor 3G-re átkapcsolva gyorsabb.

Hálózat
Ügyintézés

György
T 2018.09.21. 07:20

Mit szeretsz a Telenorban?
Azért váltottam , mert olcsó volt.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A hálózat gyalázatos, állandóan megszakadnak a hívások, főleg a reggeli első beérkező hívások alkalmával. Internet lefedettsége kritikán aluli, ahogy lehet visszamegyek a régi szolgáltatóhoz.

Hálózat
Ügyintézés

egy szomorú előfizető
2018.09.07. 17:02

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nagyon rossz a térerő. A vecsési partner üzlet, semmit nem ér. Háromszor mentem vissza hozzájuk, készülék vásárlás céljából, mivel nem volt az üzletben a kiszemelt készülék. Megígérték, hogy a maglódi partner üzletükből hoznak készüléket. A megbeszélt időre vissza mentem az üzletbe, hát elfelejtették! Persze telefonon lehetetlen az üzletet elérni, de ők már nem hívják fel az ügyfelet. Nulla kommunikáció a részükről a 21. században.

Hálózat
Ügyintézés

Regina
T 2018.07.31. 10:33

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ügyintézés borzalmas, telefonos hibabejelentésre sokat kell várni, csak a zene szól, ennyi. Lassú, sokszor alig tölt fel valamit. Sajnos a hűsegidőt meg kell várni , jól ki van találva.

Hálózat
Ügyintézés

Macilaci
T 2018.05.01. 07:07

Mit szeretsz a Telenorban?
Azt kapom amiért fizetek.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az alap tarifacsomag indokolatlanul túl van árazva 70 perc beszéd+50Mb net 2890 ft ért ezért az árért a konkurenciánál minden a duplája

Hálózat
Ügyintézés

Szilágyi Endre
T 2017.11.06. 14:30

Mit szeretsz a Telenorban?
Gyakorlatilag nincs szeretnivaló.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nincs olcsó főleg telefonálásra szolgáló díjcsomag.

Hálózat
Ügyintézés

Yandex250
T 2017.10.17. 04:56

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Telenor Hipernet szolgáltatást rendeltem. Az extra keret terhére rendelt szolgáltatásokból csak az egyik lett aktiválva, pedig lassan két hete, hogy használom. Gyenge a lefedettség! Nagyon lassú a letöltési sebesség! Budapesten élek. A Telenor szolgáltatását is a budapesti lakóhelyemen használom. Èlni fogok a 30 napos visszavételi garanciával és soha senkinek nem fogom ajánlani a Telenort!

Hálózat
Ügyintézés

Csicsa
T 2017.07.27. 19:55

Mit szeretsz a Telenorban?
Nem csalnak a számlázással

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Lefedetség, lefedettség, lefedettség. Olcsóbb net, és több net az előfízetőknek!

Hálózat
Ügyintézés

Angyal Gyula
T 2017.04.20. 21:14

Mit szeretsz a Telenorban?
Stabil hálózat.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Megyeszékhelyen csak egy képviselete van.Így lassú az ügyintézés.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek