Telenor vélemények
Értékelés: 2.83 - 399 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%207 darabdb
22.71%47 darabdb
9.18%19 darabdb
14.49%30 darabdb
14.98%31 darabdb
38.65%80 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.38 - 397 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.04 - 391 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

237 vélemény 24 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 17 18 19 20 21 22 23 24

Sztaskóné Miklósy Marianna
T 2017.03.30. 14:19

Mit szeretsz a Telenorban?
Az udvarias ügyfélszolgálatot ,eddig bármilyen problémám volt ,mindent sikerült elintéznem ,nem járattak meg feleslegesen.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin

Hálózat
Ügyintézés

Borsos József.
T 2017.03.30. 13:58

Mit szeretsz a Telenorban?
semmit,megakarok szabadulni tőlük.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mert nincs bank számlám a sárga csekkre felszámol 1000.ft-ot.

Hálózat
Ügyintézés

Almási Gyula
T 2017.03.30. 13:30

Mit szeretsz a Telenorban?
Olyan nincs

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Gátlástalanok, 2010.és 2011.-es lezárt ügyeket 5év eltelte után ismét elöásnak jogtalanul, hol ott annak idején éppen ők igazolták, hogy a számlák rendezettek.

Hálózat
Ügyintézés

Jeszenszkyné Szalai Ilona
T 2017.03.30. 13:17

Mit szeretsz a Telenorban?
gyors, segítőkész kapcsolat kiszolgálás, udvariasság

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
kártyafeltöltés után inkább pénzbeli díjazás ( régi szerint)

Hálózat
Ügyintézés

TÖRÖK kATALIN
T 2017.03.30. 13:10

Mit szeretsz a Telenorban?
ÉLSÓTELEFONOM ÓTA TELENOR - OS VAGYOK HA BÁRMI BAJOM VOLT BE MENTEM ÉS SZAKSZERŰEN KAPTAM TANÁCSOT ÉS MEGOLDTÁK A PROBLÉMÁM NEM CSERÉLNÉK SZOLGÁLTATÓT AZ BÍZTOS

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Gábriel Attila, Salgótarján
T 2017.03.30. 13:09

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Félrevezettek a MyMinut -ra való átállásnál. A salgótarjáni üzletükben az előadó közölte, csak akkor állhatok át ha egy másik szolgáltató / Telekom,Vodafon / számát átviszem a Telenorhoz. Vagy nem ért a munkájához az előadó vagy ????????? Ezt egyébként a budapesti ügyfélszolgálat meg is cáfolta,simán át lehet állni a MyMinut-ra.

Hálózat
Ügyintézés

Oláh Erzsébet
T 2017.03.30. 12:43

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Amikor a 4G-ről a Hipernetről beszélünk, a településünkön Hajdúviden 10 éve nincs jó lefedettség, többször kértem jeleztem, szolgálati telefon lévén nem tudok váltani, de sajnos otthon nem tudok ügyet intézni, csak ha bizonyos pontján vagyok a kertnek vagy a lakásnak. A XXI. sz. nem szabad lenne előfordulnia. Mivel nincs térerő a csomaghoz tartozó interentet se lehet kihasználni..

Hálózat
Ügyintézés

Céges felhasználó
T 2017.03.30. 12:41

Mit szeretsz a Telenorban?
Nagyjából nimcs mit..

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A térerő (Megyei jogú városban) katasztrófa.

Hálózat
Ügyintézés

Nagy Csaba
T 2017.03.30. 12:37

Mit szeretsz a Telenorban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
SMS küldés pénteken történt, és szerda reggel(!) kapták meg okafogyottan..... No comment

Hálózat
Ügyintézés

Kosák József
T 2017.03.30. 12:21

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ha előfizető akarok lenni, vagy venni akarok, netán magasabb tarifába szeretnék lépni, akkor azonnal szinte percek alatt el lehet intézni. De ha vissza akarok lépni alacsonyabb kategóriába, akkor minden féle nehézségeket támasztanak. Ha lejára hűségidőd. Nem szólnak előre, ha eltéveszted, és netán lejjebb akarsz lépni, akkor mondják, ja a hűségidőd lejárt... Ez a probléma mindenhol így van.

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek