Telenor vélemények
Értékelés: 2.77 - 425 vélemény

Írj véleményt a Telenorról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telenorról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%225 darabdb
21.78%49 darabdb
9.33%21 darabdb
13.78%31 darabdb
14.22%32 darabdb
40.89%92 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.33 - 424 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.96 - 417 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telenorról

260 vélemény 26 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Gimpli
T 2017.04.02. 09:47

Mit szeretsz a Telenorban?
Állandó

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmit

Hálózat
Ügyintézés

Egy elszerződő
T 2017.04.01. 19:08

Ezt a hozzászólást a moderátor eltávolította

Hálózat
Ügyintézés

Kitecat
T 2017.03.31. 11:38

Mit szeretsz a Telenorban?
Olcsó, sok kedvezmény

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
-

Hálózat
Ügyintézés

Géresi Zsolt
T 2017.03.31. 11:26

Mit szeretsz a Telenorban?
Aránylag van térerő amerre járok.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Jó pár hónapja felhívtak hogy lenne lehetőségem olcsóbb tarifára váltani,(ez akkor kb.4-5 ezer forint körül volt) azt mondták hogy ezzel az új csomaggal nem lesz csak 3-4 ezer forint között.) Lehet hozzá kérni új telefont is,egyszeri (azt hiszem 3000 forint) megfizetéssel! Elfogadtam és választottam egy egyszerű és olcsó telefont,azóta rendszeresen 10000 Ft.körüli a telefon számlám! Reklamáltam de semmi! Váltani nem tudok,mert a hűségnyilatkozat miatt nem lehet! De amint le telik szolgáltatót váltok!!!!

Hálózat
Ügyintézés

Undor a telenortól
2017.03.31. 11:04

Mit szeretsz a Telenorban?
Egy mocskos gazember tolvajcsapat.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem tetszik az uralkodássuk, Takarodjanak Magyarorszából.

Hálózat
Ügyintézés

Kelemen Nándor
T 2017.03.31. 10:37

Mit szeretsz a Telenorban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Sok helyen, (pl. Szeged Sziksósfüdő) nem elég a térerő. Nem tudnak elérni. A számlákon nem tudom követni azt, ami a szerződésben szerepel. Nehezen tudok eligazodni rajta. A telefonos ügyfélszolgálatnál az ügyfélszolgálati irodába irányítanak, onnan pedig visszaküldenek a telefonoshoz !Nem tudják elintézni a problémámat . Ez miatt például nem tudtam e.számlát nyitni.

Hálózat
Ügyintézés

galoce
T 2017.03.31. 09:45

Mit szeretsz a Telenorban?
Manapság már semmit. Megkérdezésem nélkül, önkényesen törölték a régi tarifáimat, majd 15-30%-kal drágábbat kell(ett) a hűségidő lejártáig fizetni!!!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ha már több mint 20 éve vagyok előfizetőjük, megkülönböztetett figyelmet érdemelnék. A Telenor pontokon udvariasak az ügyintézők, nem velük, hanem a vezetéssel van baj. "Fejétől bűzlik a hal"

Hálózat
Ügyintézés

axima
T 2017.03.30. 23:36

Mit szeretsz a Telenorban?
Hogy mindig megújul, tartja a lépést a piac többi szereplőjével. Pár hónapja felhíívtak, és sokkal jobb csomagajánlatot kaptam: jobb feltételekkel, jobb áron - úgy tűnik, megéri csaknem 20 éve náluk lenni. :)

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Reagálhatnának gyorsabban a piac változásaira, és ha a telefonok mellé szélesebb alkatrészkínálattal rendelkeznének, annak örülnék..

Hálózat
Ügyintézés

Banderas 1
T 2017.03.30. 21:21

Mit szeretsz a Telenorban?
Mindent!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Maximum a Redes tarifához hasonló minden hálózatba hívás díja lehetne olcsóbb.

Hálózat
Ügyintézés

Szaki
2017.03.30. 20:19

Mit szeretsz a Telenorban?
1996 óta előfizetőjük vagyok, először kártyás, majd pár éve számlás. Ez idáig minden problémát a helyén kezeltek, az ügyintézők gyorsak, korrektek.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nekem így megfeleő

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek