Telekom vélemények
Értékelés: 2.16 - 825 vélemény

Írj véleményt a Telekomról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telekomról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%476 darabdb
11.34%54 darabdb
6.3%30 darabdb
9.45%45 darabdb
12.82%61 darabdb
60.08%286 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.8 - 805 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.45 - 823 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telekomról

514 vélemény 52 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 48 49 50 51 52

Szar az egész
T 2020.08.20. 12:12

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit. Nagyon rossz az internet szolgáltatásuk.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Állandóan elmegy az internet.

Hálózat
Ügyintézés

Mürát -toth zea
2020.08.18. 19:42

Mit szeretsz a Telekomban?
Szarr az egész

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Álandóan elmehy acWif8

Hálózat
Ügyintézés

A Thome Rossz
T 2020.08.04. 12:55

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmi..

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Már 1 hete alig van net.

Hálózat
Ügyintézés

Pallandár
T 2020.07.29. 18:57

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit.. Borzalmas amit csinálnak

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Borzalmas az internet, nemrég váltottunk náluk szolgáltatást, hogy hátha jobb lesz, az első hétben valamennyire normálisan is működött az internet a házban, de mostanra, így egy-két hónap után, hatalmas áldásnak számít, HA egyáltalán betölt a weboldal az interneten, amit meg szeretnél nézni... (kábellel). Nemtudom, hogy mi a próblémájuk, és alapvetően, ha ez az egész ingyen lenne még bele is törődnék, de így, hogy mi fizetünk ezért a szarért, ez így túlmegy minden határon. Semennyire nem ajánlom, váltsatok minél hamarabb szolgáltatót!

Hálózat
Ügyintézés

Andor István
T 2020.07.16. 14:54

Mit szeretsz a Telekomban?
Rugalmas

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szerencsére nem gyakori, az ügyintéző kapcsolási szándékkal, szándékosan kinyomta a vonalam. És nem csak akkor kéne kedvesnek lenni, ha szerződést kötök,.vagy terméket vásárolok.

Hálózat
Ügyintézés

Besenyei Viktor
T 2020.07.13. 19:08

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Lpter
T 2020.07.06. 21:05

Mit szeretsz a Telekomban?
Most semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Megrendeltem a magenta 1et vokt már mobil előfizetésem arra vállaltam (volna)még 2 évet, rendeletem hozzá netet , tvelőfizetést, vettem hozzá tvt. Vártam több mint egy hetet mire kijött ma egy ember, keresgélte a házba a tcom dobozát vagy mit , ahonnan bevezette volna elvileg a lakásba a kábelt, de nem találta... Azt mondta sorry de nem kivitelezhető technikailag hogy bekösse a lakásba a megrendelt szolgáltatást... Annyit mondott bocs. Azon kivül se tvt nem hozott és csak egy boxot holott kettôt kértem. Nevetséges volt az egész hozzá állása! Telefonon kérdezték hogy megpróbáljuk e még egyszer?! Köszi erre nincs időm, marad a voda!

Hálózat
Ügyintézés

Kovács Béla
T 2020.06.26. 20:41

Mit szeretsz a Telekomban?
Igazából annyit, hogyha unatkozol akkor letudnak foglalni az ügyintézők a sok mentegetőzéssel...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mindent. Borzasztó az egész cég... Nálam ott húzta ki a gyufát a Telekom amikor közölték, hogy addig ameddig a 30Mbit/sec-es router nem megy 1Mbit/sec alá addig nem tudnak vele mit csinálni. Nem az, hogy nem tudnak egyszerűen nem akarnak. Ami számomra elszomorító.

Hálózat
Ügyintézés

Csilla
T 2020.06.22. 14:08

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
2 hete nem működik az internet. 3 szerelő volt nálunk, miután elmentek 1-2 órán keresztül működött az internet utána kezdődött elölről a telefonálás, várakozás és mindig az utolsó szerelési időponttól számolják a 72 órán belüli hibaelhárítást. Se dolgozni, se online tanulni nem lehet a házban. Az ügyfélszolgálat siralmas, volt aki szemtelen volt, volt aki majdnem elaludt telefonálás közben, személyesen nem reklamálhatsz sehol.

Hálózat
Ügyintézés

Kecsmár István
T 2020.06.16. 16:53

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Tróger gányoló banda, egy internetet nem tudnak normálisan bekötni. Szétbarmolták az új net aljzatot. Hívhatok szerelőt kiszállási díjjal,hogy helyrehozza. Undorító!!

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek