Telekom vélemények
Értékelés: 2.17 - 814 vélemény

Írj véleményt a Telekomról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Telekomról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%468 darabdb
11.54%54 darabdb
6.41%30 darabdb
9.62%45 darabdb
12.61%59 darabdb
59.83%280 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 2.82 - 795 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 2.47 - 812 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Telekomról

506 vélemény 51 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 ... 47 48 49 50 51

Laci P.
T 2017.03.28. 13:54

Mit szeretsz a Telekomban?
Stabilnak mondható a szolgáltatásuk.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Áttekinthetetlen a számla. Fogalmam sincs, hogy miért annyi a végösszeg, amit a számlán látok. Az ügyintézés nehézkes, csak akkor gyors, ha előfizetek vagy vásárolok valamit. Egyszer a honlapon keresztül rendeltem (volna) tőlük egy smart TV-t, de egy hónap után sem volt egyértelmű, hogy egyáltalán látszik-e a rendszerükben a megrendelésem. Így aztán lemondtam és vettem egyet máshol. Ha lejár a hűségidőm, másik szolgáltatóhoz igazolok.

Hálózat
Ügyintézés

Marc L.
T 2017.03.28. 13:44

Mit szeretsz a Telekomban?
Semmit, vállalati előfizetés miatt vagyok ott.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nagyon gyenge a hálózat. A Lajos utcában (17-21) nincs térerő az épületen belül. Az ablakhoz kell menni ha beszélni akarunk.

Hálózat
Ügyintézés

Kovács Károly
T 2017.03.28. 13:18

Mit szeretsz a Telekomban?
Megbízható szolgáltatás

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
nincs ilyen

Hálózat
Ügyintézés

Szancsó
T 2017.03.28. 13:16

Mit szeretsz a Telekomban?
Már semmit.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Össze- vissza tájékoztattak, a végén mindig becsapva éreztem magam.

Hálózat
Ügyintézés

Kapros József
T 2017.03.28. 13:08

Mit szeretsz a Telekomban?
Levelezés aránylag jó! Levelekre válaszolnak, legtöbbször a megszokottakat, csak rákérdezésre foglalkoznak komolyan a dolgokkal. Többször kell írni

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az 1900.- Ft os előfizetésem van, nem tudom miért 2260.- Ft a számla. 2016. november óta fizetek elő 30 MB os de még nem volt 1 napnál tovább Internetem, ha átkapcsolok 1 nap alatt ledarálja a tarifát . Többször írtam, de csak azt írják állítsam be, de a lényeget nem írják eg. Samsung galaxy j3 2016 az okos telefonom.

Hálózat
Ügyintézés

totya32
T 2017.03.28. 11:10

Mit szeretsz a Telekomban?
semmit,a Dominosok jobb percdijat kapnak mint az elöfizetösök!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A lehuzós csomagokba,az ügyintézök hozzá állása,egyszerüen az egész egy nagy vicc!!!!!!!!!!!!!!Sajna folyamatosan a kedvesem meghosszabitja a csomagokat....aztán csak a plussz kifizetés minden hónapba.

Hálózat
Ügyintézés

bobita62
T 2017.03.28. 09:34

Mit szeretsz a Telekomban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Erzsó
2017.03.27. 20:13

Mit szeretsz a Telekomban?
Rugalmas, precíz

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az eladók hozzààllàsàn.

Hálózat
Ügyintézés

Madlena Lajos
T 2017.03.27. 18:22

Mit szeretsz a Telekomban?
Van térerő és más semmi

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A görcsös ragaszkodás a hűségidőre. Perc díjak. A szakember gárda / Magenta/ egy nagy 0. Az üzletkötő és a csapata közötti kommunikáció szégyen teljes 3 alkalommal jöttek fölmérni a terepet mire 4 -rev összejött. Soha többet nem kötök velük semmit

Hálózat
Ügyintézés

László
T 2017.03.26. 16:42

Mit szeretsz a Telekomban?
A legtöbb helyen van térerő.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Örülnék, ha magyar tulajdonban lenne. Az árak (hasonlóan a többi magyarországi szolgáltatóhoz) nagyon magasak. Külföldön kiröhögik ezeket az árakat. Már jobban megéri Magyarországon is külföldi sim kártyát használni! Mi indokolja a rendkívül magas árakat? A digitális központok már mindent elbírnak!

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek