Digi Mobil vélemények
Értékelés: 3.85 - 107 vélemény

Írj véleményt a Digi Mobilról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Digi Mobilról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%65 darabdb
55.38%36 darabdb
9.23%6 darabdb
9.23%6 darabdb
3.08%2 darabdb
23.08%15 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.53 - 104 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.95 - 101 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Digi Mobilról

73 vélemény 8 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8

Roland
V Múlt csütörtök, 07:06

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
vowifi használattal tökéletes működés bent a házban is ahol nincsen térerő. tökéletes hang minőség nagyon jó ár , telefonszámla észre sem vehető

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
sok helyen gyenge térerő lassú internet olcsó ugyan de ezért éppen ennyit is ér. nem mernék csak digis telefont hasznalni. másik szolgáltatómnál az előfizetés ,percdij kétszer annyiba kerül ,netet is kevesebbet kapok de az mindenhol működik nagy sebességgel.

Hálózat
Ügyintézés

Hányinger banda!
2021.04.09. 18:05

Mit szeretsz a Digi Mobilban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ügyfélszolgálat elérhetetlen! Aljas lekezelő tudatlan alkalmazottak! Aljas cégvezetés! Soha többet nem leszek DIGI-is! Hányinger mocskos pusztulatos banda!

Hálózat
Ügyintézés

Szőröstapú Köcsögök
T 2021.03.24. 11:55

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Trágya egy szar cég. Ha bármi hibád van, na számíts rájuk. Csak az értékesítési vonalt lehet hívni, ahol a legtrágárabb ember veszi fel és elhajt, ha nem tud eladni semmit neked. Az ügyfélszolgálat nem elérhető. Rengeteg idegeskedésben lesz részed, ha őket választod, ezt garantálhatom!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

kurva japán ogre
V 2021.03.18. 18:48

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Hamar betölt a pornhub meg a hentaihaven ngl Earfucking https://cutt.ly/HxwmZTM

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Tentacle hentai tbh Ja meg a furryk sick fuck Normális értékelésem linkje: https://grabify.link/TS1BRX

Hálózat
Ügyintézés

Ladofer
V 2021.02.25. 08:15

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Jelenleg tesztelés alatt. A fővárosban eddig ahol jártam megfelelő térerő! Nagyon kedvező ár/érték arány, ami nyilván változni fog... Ha beválik és jól belövik az árat, több kártyával megyünk át!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nagyon lassú letöltési sebesség, de igazából használatkor ez nem érződik!

Hálózat
Ügyintézés

Lajos
V 2021.02.10. 13:51

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Ennél jobb áron lakossági előfizetés nincs. Lassan, de biztosan egyre több torony van így egyre jobban használható (Főleg a Dunától keletre). Sajnos hatalmas ellenszélben próbálnak normális áru szolgáltatást nyújtani. Hanghívás minősége VoLTE technológiával kiváló, mobilinternet ennyit tud, nem kap a Digi több frekvenciát...

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A tisztelt hatóság /NMHH hozzáállása a versenyhez.

Hálózat
Ügyintézés

Ferenc
2021.01.27. 14:51

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Olcsó

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Gyér a lefedetség és a tempó, még Szentendrén is. Nem tanyán, Szentenrén! De csak egy ezres havonta, és van adatkeret elég, ezert elküszködök vele.

Hálózat
Ügyintézés

DIGI GO
2021.01.18. 18:00

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Olcsó tarifacsomagok,sehol nincs ilyen lehetőség mint a DIGI nyújt most jelenleg.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az nem tetszik,hogy a 3 moslék nem hadja a DIGI-t érvényesülni,mert olcsó és a 3 szarevő az folyamatosan nyírja a DIGI-t. Mert ugye jobb a 40 Ft-os percdíj mint a 4 Ft-os. A 3 szarnak csak annyit,hogy a túlárazott tarifacsomagjukat dugják fel maguknak jó erősen...

Hálózat
Ügyintézés

ócsó a digi
2021.01.17. 10:29

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Szerintem 1.000 Ft-ot megér!

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Mióta fizetős lett a szolgáltatás,úgy vettem észre a sebesség mintha visszaeset volna. Frekvencia nélkül nehéz lesz nekik.

Hálózat
Ügyintézés

Dizsi
T 2021.01.11. 19:20

Mit szeretsz a Digi Mobilban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Évek óta digis vagyok, megelégedett. De most egy kicsit az új"nagyapám" reklám kiakasztott. Rég láttam ennyire buta reklámot. A mai unokák nagyon is jól tudják, milyen egy régi alap mobiltelefon, mert ez az egyik első játékuk. Úgy érzem hogy a nagypapa politikust alakít, mivel nem a feltett kérdésre válaszol. Jobban kellene figyelni a részletekre. Köszönöm Illés Dezső

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek