Digi Mobil vélemények
Értékelés: 3.68 - 120 vélemény

Írj véleményt a Digi Mobilról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Digi Mobilról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%74 darabdb
51.35%38 darabdb
9.46%7 darabdb
10.81%8 darabdb
2.7%2 darabdb
25.68%19 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.32 - 118 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 3.76 - 114 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Digi Mobilról

84 vélemény 9 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

🤮🤮🤮🤮🤮
2021.09.22. 18:53

Mit szeretsz a Digi Mobilban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
🤮🤮🤮🤮🤮 💩💩💩💩💩

Hálózat
Ügyintézés

Balázs
T 2021.09.20. 16:33

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
A hozzászólók egy része elfelejti, hogy havi bruttó 1000/1500 Ft-ért, hűségidő nélkül használ egy két éve létező hálózatot. Igen, vannak még nem lefedett területek - lefedettségi térkép elérhető a szolgáltató oldalán. Lehet VoWifi képes telefonnal is használni otthon. A mobilhálózat sebebessége pedig az állam által biztosított frekvencián (is) múlik, amiből alapból nagyon keveset kapott a Digi. Vannak továbbá települések, ahol a helyi önkormányzat nem enged pl. új tornyot építeni, így ha sokan használják, lassabb lesz. Vagy vannak más szolgáltatók is, lehet választani.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Több készülék ajánlat és a Roaming.

Hálózat
Ügyintézés

Ferencsik Kálmán
T 2021.09.14. 21:32

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
a szexi dolgozókat a pult mögött

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
túl gyorsan elélvezek, lehetnének kicsit kiképzettebbek!! kicsit több pénzt a pult mögött, szebb hölgyeket, nem szeretném a 63 éves marinénit meghágni köszönöm szépen :) ne szakadjon meg a hentaihaven és a többi pornó oldal!! nagyon elégedetlen vagyok a pornóoldalak betöltési sebességével!

Hálózat
Ügyintézés

Szita
T 2021.08.29. 07:19

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Jó az előfizetése

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Az nem tetszik, hogy a hegyekben nem működik a mobil(pld Kékestető vagy Galyatető.

Hálózat
Ügyintézés

zoli mérges
T 2021.08.27. 09:12

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
hogyha szólok bármiért, majd lesz valami pofátlan válasz.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
ócska, értékelhetetlen a hálózat. De ha megy is, tized annyit tud mint mások. De legtöbbször nem létezik.

Hálózat
Ügyintézés

Az isten
T 2021.08.18. 14:27

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Azt hogy naponta el megy ötször

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
nem a digin változtatnék hanem a dolgozókon akik üzemeltetik mert egy kalap szar az egész a térerővel semmi baj csak azzal hogy kiharapják a kábelt vagy én nemtudom mi a szart csinálnak de hetente elmegy a net aztán meg az ügyfélszolgálatnál azt mondják hogy a routerrel van a baj.

Hálózat
Ügyintézés

Szia Uram
T 2021.08.15. 22:28

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
semmit

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
a net erősséget

Hálózat
Ügyintézés

Hányinger digi
2021.07.18. 20:51

Mit szeretsz a Digi Mobilban?

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Ezért a félnapos leállásért felmondom az összes szolgáltatást. Soha többet ócska digi! Fizessetek csak Mészáros ge*inek!

Hálózat
Ügyintézés

Fanni
T 2021.06.24. 21:53

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Olcsó, ennyiért máshol nem kapsz tarifát.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Digi ügyintéző irodán kívűl mindehol iszonyat gyenge a hálózat. Budapesten lakom, házban 0 térerő, udvaron nagyon minimális, néha van néha semmi. Nagy csalódás :( Ha valaki itt vesz csomagot, ajánlatos más előfizetőnél is tartani egy csomagot, mert megbízhatatlan

Hálózat
Ügyintézés

Szandra
T 2021.06.23. 00:01

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Kedvező áron van.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hogy korlátozták az adatforgalmat! Amig korlátlan volt az internet sokkal jobb volt!

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek