Digi Mobil vélemények
Értékelés: 3.91 - 75 vélemény

Írj véleményt a Digi Mobilról! Nézd meg mit mondanak az emberek a Digi Mobilról és mondd el te is a véleményedet.

Szöveges értékelések

Értékelés%45 darabdb
60%27 darabdb
8.89%4 darabdb
8.89%4 darabdb
0%0 darabdb
22.22%10 darabdb

Hálózat és ügyintézés

Hálózat Értékelés: 3.6 - 73 vélemény
Ügyintézés Értékelés: 4.01 - 72 vélemény


Értékelések Vélemények Vélemények Többi szolgáltató

Szöveges értékelések a Digi Mobilról

51 vélemény 6 oldalon

oldalak: 1 2 3 4 5 6

Etelka
kedd, 15:19

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Nekem minden tökéletesen működik, Digi a kezdetek óta van, mobilnet is amióta van, tv és korlátlan net kifogástalan, egyedül a lefedettség....ami vidéken hiányos, de ugyanott a T com is hiányzott.. Pár perc utazás alatt. Akiknél nem így megy, azoknál hibát saját készülékeikben keressék... Pl új router kell ősrégiek helyett. Előfordult ugyan a mobilnet kiépítésénél, és bővítésnél hogy a jelszint alacsony volt, tv-n is, de hibabejelentés után 2 órával kijöttek, javították.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Így jó, ahogy van.

Hálózat
Ügyintézés

Szabó Éva
T 2020.04.10. 13:27

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Kifogástalan a működése,gyors,problémamentes.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Semmin

Hálózat
Ügyintézés

Mirjam61
2020.03.11. 15:19

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Vettem egy DIGI K2 telefonkészüléket, melyben mindössze 12 megapixel hátsó kamera van a beharangozott és a leírásban szereplő 45+3 megapixel helyett! Rögtön megreklamáltam, de se az ügyfélszolgálatokon személyesen se a call centerben nem tudták megmondani, hogy ilyenkor mi a teendő. Én beadtam a Bp-Árkádba a felmondó nyilatkozatomat és vissza akartam adni a telefont, de minden ügyintézéstől, segítségtől elzárkóztak mondván, hogy erre őket nem készítették fel, nem volt még rá precedens, nincs nyomtatvány, nincs üzletvezető és széttárták a karjukat. Viszont én eleve írtam egy felmondó nyilatkozatot, hogy azon vegyék át a lemondásomat és vegyék vissza a készüléket. A felmondást fél órás huza-vona után és több telefon után elvették, de a készüléket nem. Azóta síri csend. 30 napos határidővel dolgoznak. Most itt állok egy olyan telefonnal, mely nem felel meg az oldalon és a leírásban szereplő műszaki adatokkal és pénz nélkül, mert 3 hónapig spóroltam erre a készülékre.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

László
T 2020.02.21. 15:36

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Ha jó áron hozná a mobilszolgálltást (lásd internet tv) a többi szolgálltatónak igen csak fejtörést okozna. Legyen a net korlátlan beszélgetés bármely hálózatba díjmentes + az sms is! Ha ez mind jó áron akkor tuti változtatok és a digihez szerződök.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?

Hálózat
Ügyintézés

Bazsi
T 2020.02.13. 20:10

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Mindennel meg vagyok elégedve nagyrészt. Olcsó a szolgáltatás és a készülék is. Digi R2-es mobilt vásároltam és nincsen rá panaszom. Remélem a hálózat országos szintűre ki fog tudni nőni.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szám átvitellel jöttem át a Digihez a Vodafonetól. Esetleg okozhatja ez is a problémát. A napokban akartam egy olyan alkalmazást igénybe venni, amihez szükség lett volna egy telefonos SMS kódra, de az üzenetet máig nem küldték ki vagy nem kaptam meg. Ez több programnál is jelentkezik.

Hálózat
Ügyintézés

Judit
T 2020.02.07. 20:08

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Egy lapos fémmtetős üzlelközpontban dolgozom Kőbányán,ahol tökéletesen működik a net is, más szolgáltatónál /vodafon/ ki kell menni a bejárat elé, hogy legyen térerő.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Szeretnék országos lefedettséget

Hálózat
Ügyintézés

BlueIce
T 2020.01.31. 09:48

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Egyelőpre mindent

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Hálózati lefedettség gyér, de nem rajtuk múlik. Lesz ez majd piacvezető is!

Hálózat
Ügyintézés

Gigahertz
T 2020.01.18. 18:21

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Olcsó.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem mindegyik metróban működik.

Hálózat
Ügyintézés

K Jócó
T 2020.01.18. 14:34

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Jó érték arány egy hónapja használom

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
Nem kellően tájékoztatják az embert, én csak telefonálásra akartam használni egy NOKIA 101-es dual simes kártyafüggetlen telefonon. No ez nem működik próbáltam több régebbi kártyafüggetlen készülékbe ezekben sem működik,egy LG okostelefonban már igen.Most vehetek egy újat ha nem akarok két telefont hordani magammal.

Hálózat
Ügyintézés

Csilla
T 2020.01.01. 07:33

Mit szeretsz a Digi Mobilban?
Egyelőre ingyenes a mobilnet digi hívás ingyenes, más mobil szolgálat hívása olcsó.

Mi nem tetszik? Min változtatnál?
A lefedettségen kéne változtatni mert a Mátrában és Kékesen nem müködik a hívás és a mobinet! Csill

Hálózat
Ügyintézés

Sütiket használunk.

A felhasználói élmény, forgalom elemzés, személyre szabott hirdetések és közösségi média funkciók érdekében sütiket (cookie) használunk. Nem tartalmaznak olyan adatot, amivel téged személyesen azonosítani lehet.

Ha tovább kattintasz, hozzájárulsz, hogy használjuk az alábbi sütiket. Bármikor kikapcsolhatod itt.

Részletek